2020 KPSS lisans +90 👍

Ben çıkmış sorulara baktım şuanki seviyemle mümkün değil yapmam 70 ve üstü istiyorum o puana 2ayda yükseltemem. Sizin yetişecek gibiyse başvurun. 120 TL bir Maybelline fondöten parası
Fondöten parası mi
Allah iyiliğini versin.
Haklısın ama kendini hazır hissetmiyorsan, gerek yok sınava girmeye

Günaydın hanımlar.
Sabah kalkar kalkmaz kitap siparişi verdim. Aynı gün kargo olanlardan, kitapseç ten sipariş verdim. İnşallah uzun sürmez gelmesi.
Ayın 15'inde sipariş vericem dedin ve planını uyguladın. Seni çok takdir ediyorum. Gelicek olan kitaplarınıda kısa sürede bitirir ve yenilerini sipariş edersin canım.

Sokullu doneminin özetini çıkarıp yükselme devrini tamamlayacagim. Kuruluş ve yukselme devri padişahlarının özetleri tamamlandı. Her gece uyumadan okuyup iyice pekistirdikten sonra duraklamaya gecicem.
Köklü sayılar 60 soru çözülecek
Liyakat yayınlarının tüm dersler kitabından idare hukuku kısmı bitirilecek+ konu sonu 60 soru çözülecek. Vatandaşlık kısmı bitmiş oluyor. Çok kısa ve net bilgiler vardi. Ctesi günü data yayinlarindan aldığım vatandaşlık konu anlatımlı kitaba basliycam.
Matematik genel tekrar 10 soru
Geometri ikiz kenar üçgen çalışılacak. Geometrim çok kötü olduğu için aldığım konu anlatımlı kitap biraz zorladı beni. Üçgen konusu bitince değiştirmeyi düşünüyorum. Daha sonraki dönemlerde çalışmak için uygun gibi. Bugünlük planım bu kadar. Burayada yazayım dedim :) Siz neler yaptınız

Maşallah
Bende dün çağdaş notu çıkaracaktır ama hoca çok hızlı anlatıyor. Dinledim soru çözdüm sadece.
Bugün de Türkçe çözeceğim.

Günaydın hangi kitaplari aldın
En geç 4 güne elindedir :)
Canım Yediiklim tüm dersler soru Bankası aldım, tek kitap
İsem tarih soru Bankası
Geometri kitabı aldım.
Bir de 5 li deneme aldım. Gelince hemen birini çözeceğim, başlangıç netim olsun.

Ben iş görüşmesi için mülakata hazırlanıyorum o yüzden derslere bikac gün ara verdim. Yarından itibaren tekrar başlayacağım. Hala alan bilgisine girsem mi yoksa sadece Gk-Gy mı girsem karar veremedim. Pes bana ne diyeyim

Merhaba geometrim lise dönemimde hep iyi oldu. Aslında sadece görme işi. Şekle bakıp nereden ne çıkartabilirim diye analiz etmek lazım bulmaca çözmek gibi. O yüzden gözün şekillere alışması gerek bu da sürekli soru çözerek oluyor. Kendimce fikrim bu yönde

Aynen canım. Bu yüzden en basit sorulardan başlayıp zora geçmek lazım. Her soruya aşina olmalı insan

Canım karakök 0 geometri kitabı almıştım. Ama bitirememistim 2018 de. Yani önem.vermemistim geometriye. Bu sene tekrar aldım, tavsiye ederim.
Bende matematik kitaplari var hiç problem değil ve karekök matematik var geometri yi de mi alsam. Pegem çok zor geldi bana

Merhaba onerebileceginiz tamamen çözümlü geometri test kitabı var mı. Araştırdım ama bulamadım bişey. Çözümlü olması şart ama, çünkü kendim.cozemem şu aşamada :)

Merhaba onerebileceginiz tamamen çözümlü geometri test kitabı var mı. Araştırdım ama bulamadım bişey. Çözümlü olması şart ama, çünkü kendim.cozemem şu aşamada :)
Cozumlu geometri ben de cok aradim ama malesef bulamadim yok yani piyasada diyorum geometrim iyi olsaydi cozumlu bi geometri kitabi cikarsaydim köşeyi donerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…