2020 KPSS lisans +90 👍

Video izlemeye başlayacağım. Kendime program yapayım dedim, işin içinden çıkamadım. Tarih özellikle o kadar çok ki video

Akşam aklımda tarih videolarının yükü vardı
Sabah kalkar kalkmaz program yaptım.
5-6 haftada tarih videoları biter sanırım bu burogramla.

Haftaya 15 inde kitap alıp. Eline ulaşınca başlayacağım programa

Sıralama ve eşitsizlikler konu çalıştım+ 40 soru çözdüm
Şimdide vatandaşlık yargı konusuna çalışıyorum. Elimdeki tüm derslerden vatandaşlıgi bitirip yeni aldığım kitaba geçmek istiyorum

Akşam aklımda tarih videolarının yükü vardı
Sabah kalkar kalkmaz program yaptım.
5-6 haftada tarih videoları biter sanırım bu burogramla.

Haftaya 15 inde kitap alıp. Eline ulaşınca başlayacağım programa
Denemeden sonra tarih çalışmak istemiyorum . Şu yükselme devrinin özetini tamamlayabilseydim 😂😂😂😂 kuruluş ve yükselmeyi iyice pekistirmeden yeni konulara gecmiycem

Geometri kitabimdan, bu nasıl bir hakarettir 😂😂😂😂😂😂
IMG_20191011_121852.jpg

Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattımo_O sizler napıyorsunuz

merhaba
herkese günaydın
ben aranızda yeniyim iyi çalışmalar hepimize
Hoşgeldin canım.
Bölümün nedir ?
Geometri kitabimdan, bu nasıl bir hakarettir 😂😂😂😂😂😂
Eki Görüntüle 2544263
Hahahhh
Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattımo_O sizler napıyorsunuz
İş görüşmesi için başarılar dilerim canım.
Ay kizlar bugun deneme yaptim sonunda seytanin bacagini kirdim matematik 23 dogru 1 yanlis benim icin mucize 🤩🤩
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Emeklerinin karşılığını alıyorsun bak. Durmak yok, yola devam :KK66:

Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.

Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?

X