- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.161
Sana da geçmiş olsun canım.Gecmis olsun canimSafransari ben de hastaligin kiyisindayim iki gundur ne hasta oldum ne iyiyim anlamadim
Canım çalışmaya ilk başlayınca öyle oluyor.Kızlar çalışmalarınız bugün nasıl geçiyor. Bende hala odaklanma sorunu var. En ufak seste konsantrem bozuluyor.
Planlı gitmek sana çok şey kattı. Baya tutmuş. Ama en azından gelecekte alacağın daimi maaşı düşününce güzel bir şeye yatırım yaptın.Canım çalışmaya ilk başlayınca öyle oluyor.
Atlayışın bu durumu inşallah.
Ben dün temizlik.yaptim.
Akşam da izleyeceğim videoları ayarladım.
Onların konu ve dk larini deftere not ettim. Tablo çıkardım.
Alınacak kitapları seçtim. Ayın 15 inden sonra sipariş vereceğim.
Bir geometri soru Bankası, bir dilbilgisi soru bankası. Bir de pegem 5000 soru bankası alacağım.
Dilbilgisi ve geometriyi hep sona bırakıyor, sonra da çalışmıyordum. Ondan bunda başa almak istedim ertelememek için.
3 kitap 127 tuttu
Kolay gelsin canım.
Sonucu temize gecip paylaşacağım kendi konumda burayada eklerim tabii ki pek parlak değil ama ilerlememi görmek istiyorum :)Kolay gelsin canım.
Bende önümüzdeki ay kitap siparisimde deneme alacağım. Haftada bir yapmayı planlıyorum ondan sonra
Sonucu bizimle paylaş
Canım benim 2014 puanım 87 2018 puanım 75 malesef.Sonucu temize gecip paylaşacağım kendi konumda burayada eklerim tabii ki pek parlak değil ama ilerlememi görmek istiyorum :)
Siz konu calismiyorsunuz galiba direk test cozuyorsunuz.87 puan almıştınız galiba bayağı alt yapınız vardır zaten :)
Ben pek test çözemiyorum konu calimaktan
İlk denemenizi hatırlıyor musunuz benim ki kadar kötü muyduBen bugun mat fonksiyon cozecegim
Vatandaslik temel hak ve odevler calisilacak
Turkcede de fiilde cati tekrari yapacagim
Hatirliyorum ilk denememi yani bu seneki ilk denememi 2018de hazirlandigim icin daha yuksekİlk denemenizi hatırlıyor musunuz benim ki kadar kötü muydu
Ben kültür yetenekten hiç hazirlanmadim ama Türkçe tarih nasıl bu kadar kötü olabildi hiç anlamadım.Hatirliyorum ilk denememi yani bu seneki ilk denememi 2018de hazirlandigim icin daha yuksek
Yok yok 23 gün oldu daha çalışmaya başlayalı.Konular bitmediyse gayet normalBlancKahkul
Gayet normal o zman nerden basladiginizi gordunuz ocakta tekrar bi deneme cozun farki gorursunuzYok yok 23 gün oldu daha çalışmaya başlayalı.