2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar çalışmalarınız bugün nasıl geçiyor. Bende hala odaklanma sorunu var. En ufak seste konsantrem bozuluyor.
Canım çalışmaya ilk başlayınca öyle oluyor.
Atlayışın bu durumu inşallah.
Ben dün temizlik.yaptim.
Akşam da izleyeceğim videoları ayarladım.
Onların konu ve dk larini deftere not ettim. Tablo çıkardım.
Alınacak kitapları seçtim. Ayın 15 inden sonra sipariş vereceğim.
Bir geometri soru Bankası, bir dilbilgisi soru bankası. Bir de pegem 5000 soru bankası alacağım.
Dilbilgisi ve geometriyi hep sona bırakıyor, sonra da çalışmıyordum. Ondan bunda başa almak istedim ertelememek için.
3 kitap 127 tuttu

Planlı gitmek sana çok şey kattı. Baya tutmuş. Ama en azından gelecekte alacağın daimi maaşı düşününce güzel bir şeye yatırım yaptın.

Bugünkü planım tarihten 320 soru çözmek.
Yetişir mi bilmiyorum. Henüz 40 çözdüm 1 saatte tekrar Yapıp. Olmadı akşam cozerim ama şimdi bile acayip uykum var. Grip başladı. Halsiz yapıyor beni. 80 soru daha çözüp kendimi türk kahvesiylr odullendirecem

Kolay gelsin canım.
Bende önümüzdeki ay kitap siparisimde deneme alacağım. Haftada bir yapmayı planlıyorum ondan sonra

Sonucu bizimle paylaş
Sonucu temize gecip paylaşacağım kendi konumda burayada eklerim tabii ki pek parlak değil ama ilerlememi görmek istiyorum :)
Siz konu calismiyorsunuz galiba direk test cozuyorsunuz.87 puan almıştınız galiba bayağı alt yapınız vardır zaten :)
Ben pek test çözemiyorum konu calimaktan

Canım benim 2014 puanım 87 2018 puanım 75 malesef.
Evet konuları görünce hemen hatırlıyorum çünkü 2018 de de çok iyi çalışmıştım
Semra dilekci videosunu izledim haftasonu. Çok çalışmak iyi çalışmak demek değildir diyor yaptığı yanlışları söyledi bir önceki sınavında. Bende onlarla ilgili kendimce notlar aldım. Verimli çalışmak istiyorum

Konuları hatırladığım için konuya çok zaman ayirmiyorum. Ama bol tekrar gerekiyor.

Deneme konusunda bir çizelge yap, tarih dersler net şeklinde. Her denemenizi not et, ders ders ve toplamda ne kadar artırdığını görürsün. Başlangıç 60 net olsa bile. İnşallah Simav'da 90 a kadar çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…