2020 KPSS lisans +90 👍

Gayet normal o zman nerden basladiginizi gordunuz ocakta tekrar bi deneme cozun farki gorursunuz
Dersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?

Dersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?

Her ikisinide yapmalısın.
Belkide fazla mantık yürütüyorsun. Sana göre
değil soruya göre düşünme pratiğini
kazanmak gerekiyor.
Bende aynı durumdayım :KK66:

Merhaba Kızlar :-)
Son günlerde pek uğrayamadım
Utanarak söylüyorum bölük börcük çalıştım.
Sipariş ettiğim kitaplar yeni geldi.
Temizlik falan derken
ufffffffffff
:halay::halay:kafayı sıyırmış durumdayım.
Mat tamam ama hız kazanmak için hala soru çözüyorum.
Tarih beni geriyor. 1.Dünya Savaşındayım
Coğrafya karışık test çözdüm en son
Türkçe Paragrafa devam

Canım ben 2018 e hazırlanırken günde 50 Türkçe çözdüm 9 ay boyunca.
Ve normalde çok kitap okuyan biriyim. Senede 40-50 kitap bitiyorum.. hatta evdeki kitaplıklar o kadar dolu ki, bugün 20 kıta bir ortaokula bağışladım.

Yani bu kadar okumama rağmen 2018 sınavında 16 gk yanlışım çıktı. Çoğu tirkceydi. Bu da 4 doğruyu götürünce 20 netim azalarak sınavda kötü puan aldım.

Yani bilemiyorum ki Türkçe yıl ne iyi yapar :KK14:

Bence her ikisinide yapmalısın hızlanman için test çözmen, yorum yeteneğini artırmak için bol bol kitap okumalısın diye düşünüyorum

Kitap okumanin cok bir ise yarayacagini dusunmuyorum arkadaslar 🙈 makaleler okuyun edebiyatla ilgili ya da bilimsel makaleler hep bu yonde cikiyor sinavlarda.kitap okumayi cok seviyorum ama malesef suan bizim icin zaman kaybi olur onun yerine paragraf test kitabi alip cozmek sinav icin daha faydalı

Kızlar beni Türkçe ve matematik çok.oyaliyor. ama vatandaslik, cografya, tarih hızlı çözüyorum.

Zaten çalışınca bunlardan pratiklik kazanılıyor. Semra dilekci videoda gy kısmını 14-20 dk da bitirdiğini söylemişti.
Bende de tarih, vatandaşlık algılaması uzun sürüyor. Videodan sonra mı kitaptan çalışsam daha iyi anlarım ne diyorsunuz bu konuda

X