- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Aynen tek sayfa çok iyi olur. Ben alan çalışıyorum diye burayı karıştırmak istemedim. Çünkü sanırım Gk-Gy çalışıyor herkes. Ama ben bu sayfayı çok sevdimCanım tek sayfa da toplanıp yazsak. Diğer sayfalara da yazacağım, tek yerde toplanalım kalabalık oldukça daha motive edici olur
Ben de alandan giricem fakat gk-gy bitirmeden onlara başlamama kararı aldım. Siz işletmeden hangi kaynakları kullanıyorsunuz.Aynen tek sayfa çok iyi olur. Ben alan çalışıyorum diye burayı karıştırmak istemedim. Çünkü sanırım Gk-Gy çalışıyor herkes. Ama ben bu sayfayı çok sevdim
Benim 4. hazirlanmam olacak canım. 87-84-75 puanlarim var geçmişte. Az biraz tecrübeli tüm bu konuda. Bakalım başlayalım, başlayınca rabbim bir kolaylık verir
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için
Evet, ben de buradaki konuları okuduğumda hep pegem çözenleri gördüm. Bir araştırma yaptığımda ise pegemin tek ders (tarih ve coğ. ayrı ayrı) soru bankalarını internetten bulamadım. Sanırım İnternet satışları yok, kitapçı gezmem gerekecek...
Günaydın!! Mikroyla ve idare hukukuyla başlıyorum . 2 ders şeklinde gideceğim. Ara ara uğrarım yine kızlar ☺ motivasyon sayfamada beklerim.
Canım tek sayfa da toplanıp yazsak. Diğer sayfalara da yazacağım, tek yerde toplanalım kalabalık oldukça daha motive edici olur
Selamlar. Ben de bugün başlıyorum . Geometride kötü olduğum icin girişi onla yapayım dedim.
İşletme derken alan dersleri mı sordunuz? Hukuk set halinde almıştım geçen sene A kadroBen de alandan giricem fakat gk-gy bitirmeden onlara başlamama kararı aldım. Siz işletmeden hangi kaynakları kullanıyorsunuz.
Muhasebede çalıştığım için ondan hiçbir kaynak almadım. Ama pişman oldum belki biraz test cozseydim full e yakın çıkarırdim. Akıl edemedimBen de alandan giricem fakat gk-gy bitirmeden onlara başlamama kararı aldım. Siz işletmeden hangi kaynakları kullanıyorsunuz.
Kitapçı da varmis kardeşim Ales kitabı alırken görmüş. Ben set almayi düşünüyorum
Birazdan balkon masasını odaya koyup, üzerine kitapları ve kalemligi koyarak bugün bu baslangici yapacağımHerkes toplasmis ne guzel
Hadi bakalim canim gazan mubarek olsun canimBirazdan balkon masasını odaya koyup, üzerine kitapları ve kalemligi koyarak bugün bu baslangici yapacağım
Ben de en yakın zamanda bir sahaf çıkartması yapayım o haldeçok teşekkür ederim bu arada, en son 2015te ygs-lysye girdim o zamandan beri ösym sınavlarıyla hiç aram yok alese girecektim sonra ondan da vazgeçtim. Umarım kpssden de vazgeçmem
Birazdan balkon masasını odaya koyup, üzerine kitapları ve kalemligi koyarak bugün bu baslangici yapacağım
4T yayınları duydum ama hiç almadım bende. Evet iktisat mikro makro olarakİşletme derken alan dersleri mı sordunuz? Hukuk set halinde almıştım geçen sene A kadro
Maliye yine geçen sene 4t
İktisatlar 4t ve soru bankası olarak Zeynel dinler (fotokopi olarak almıştım 4sene evvel) bu sene konu anlatım almayı düşünmüyorum alırsam soru bankaları alırım.
Ben tam tersi iktisatlari oturtup Gk-Gy sonra bakacağım. Çünkü iktisatim berbat bir senede ancak toplarım. Hemde geçen seneden bildiklerimi unutmak istemiyorum
Evet canım bir plan yaptım.Hava soğuk burda yauw. Allah zihin açıklığı versinSafransari plan yaptın mi acaba? Ben nasıl çalışmam gerektiğini kafamda oturtamadim bir türlü.
Merakla bekliyorumEvet canım bir plan yaptım.
Birazdan sizinle paylaşacağım.
Ben buralardayim canim grup aktif olursa gunluk calismalarimi da paylasirimBir sen yoksun canımBirbardakcay
Cok iyi yapmissin canim.benim sana inancim tamŞimdi plana bakınca kpss gibi bir sınava günde 60 soru çözerek hazırlanmak çok tembel işi görünebilir. Ama 1 yılı aşkın süredir ders çalışmıyorum. Kendime şu an uyamayacagim bir plan yükleyerek , sonra yapamayisimla motovasyonumu düşürmek istemedim. Tabiki hedefim çok daha fazla soru çözmek olacak.
Ben pazartesi full hazir olacağım inşallah. Paylaşalım motive olalımBen buralardayim canim grup aktif olursa gunluk calismalarimi da paylasirim