2020 KPSS lisans +90 👍

Canım tek sayfa da toplanıp yazsak. Diğer sayfalara da yazacağım, tek yerde toplanalım kalabalık oldukça daha motive edici olur
Aynen tek sayfa çok iyi olur. Ben alan çalışıyorum diye burayı karıştırmak istemedim. Çünkü sanırım Gk-Gy çalışıyor herkes. Ama ben bu sayfayı çok sevdim

Aynen tek sayfa çok iyi olur. Ben alan çalışıyorum diye burayı karıştırmak istemedim. Çünkü sanırım Gk-Gy çalışıyor herkes. Ama ben bu sayfayı çok sevdim
Ben de alandan giricem fakat gk-gy bitirmeden onlara başlamama kararı aldım. Siz işletmeden hangi kaynakları kullanıyorsunuz.

Benim 4. hazirlanmam olacak canım. 87-84-75 puanlarim var geçmişte. Az biraz tecrübeli tüm bu konuda. Bakalım başlayalım, başlayınca rabbim bir kolaylık verir

Senden taktik almamız gerek o zaman canım benim. Bizi aydınlatma olur mu

Kitapçı da varmis kardeşim Ales kitabı alırken görmüş. Ben set almayi düşünüyorum

Günaydın!! Mikroyla ve idare hukukuyla başlıyorum . 2 ders şeklinde gideceğim. Ara ara uğrarım yine kızlar ☺ motivasyon sayfamada beklerim.

Kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin Anneme döndüm hiiii
Canım tek sayfa da toplanıp yazsak. Diğer sayfalara da yazacağım, tek yerde toplanalım kalabalık oldukça daha motive edici olur

Kesinlikle katılıyorummmmm

Selamlar. Ben de bugün başlıyorum . Geometride kötü olduğum icin girişi onla yapayım dedim.

O halde kolay gelsin .

Bende haftaya pazartesi başlayacağım. Tarih ve Coğrafya dan.

Hepimize Allah zihin açıklığı versin

Ben de alandan giricem fakat gk-gy bitirmeden onlara başlamama kararı aldım. Siz işletmeden hangi kaynakları kullanıyorsunuz.
İşletme derken alan dersleri mı sordunuz? Hukuk set halinde almıştım geçen sene A kadro
Maliye yine geçen sene 4t
İktisatlar 4t ve soru bankası olarak Zeynel dinler (fotokopi olarak almıştım 4sene evvel) bu sene konu anlatım almayı düşünmüyorum alırsam soru bankaları alırım.
Ben tam tersi iktisatlari oturtup Gk-Gy sonra bakacağım. Çünkü iktisatim berbat bir senede ancak toplarım. Hemde geçen seneden bildiklerimi unutmak istemiyorum

Kitapçı da varmis kardeşim Ales kitabı alırken görmüş. Ben set almayi düşünüyorum

Ben de en yakın zamanda bir sahaf çıkartması yapayım o halde çok teşekkür ederim bu arada, en son 2015te ygs-lysye girdim o zamandan beri ösym sınavlarıyla hiç aram yok alese girecektim sonra ondan da vazgeçtim. Umarım kpssden de vazgeçmem

Ales e kardeşimin zoruyla grecegim soru bile çözemedim henüz. Bir dahaline hazırlanıp girmeyi düşünüyorum enazindan pratik kazanmak önemli.

Kpss korkulu ruya ama basaririz kesin biz. Bu azimden ne kurtulur.

Sanki ben calismaya başladım

4T yayınları duydum ama hiç almadım bende. Evet iktisat mikro makro olarak

Masami hazırladım öncelikle kızlar.
Sonra elimdeki 3 farklı soru bankasındaki matematik ve Türkçe soru sayılarını çıkardım.
Çünkü benim planım yılbaşına kadar Türkçe matematik çözmek.bu konuda pratiklik kazanmak istiyorum. Hatta yılbaşına kadar Ales'in son 5 yılda çıkan sorularını da çözmeyi planladim ama kitaplardaki soru sayisini görünce yetistiremem sanırım dedim.

Kitaptaki soru sayisini 90 na bölüm. Aslından 3.5 ay var yeni yıla ama ben bu dönemde hastalık misafir derken 15 gün kaytirabilirim ara ara dedim ve güne 57. Yani ortalama 60 soru cozmem gerekecek. 30 Türkçe 30 matematik olarak ilerleyecegim.

Diğer dersleri de 1. Ayda başlayacağım.
2018 de 66 netim.vardi. Türkçe ve matematikten 16 yanlışım vardı. Bu 4 sorunu da götürdü. Yani 86 netim olacakken 66 oldu. Sınavda bu kaybettirdi bana. Bu yüzden Türkçe ve matematikten özellikle pratiklik kazanmak istiyorum.

Şimdi plana bakınca kpss gibi bir sınava günde 60 soru çözerek hazırlanmak çok tembel işi görünebilir. Ama 1 yılı aşkın süredir ders çalışmıyorum. Kendime şu an uyamayacagim bir plan yükleyerek , sonra yapamayisimla motovasyonumu düşürmek istemedim. Tabiki hedefim çok daha fazla soru çözmek olacak.

Cok iyi yapmissin canim.benim sana inancim tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…