2020 KPSS lisans +90 👍

Şimdi plana bakınca kpss gibi bir sınava günde 60 soru çözerek hazırlanmak çok tembel işi görünebilir. Ama 1 yılı aşkın süredir ders çalışmıyorum. Kendime şu an uyamayacagim bir plan yükleyerek , sonra yapamayisimla motovasyonumu düşürmek istemedim. Tabiki hedefim çok daha fazla soru çözmek olacak.
Zamanla arttirmak daha mantıklı haklisin

İnşallah bundan sonra gündelik.calismalarimizi.paylsiriz.

Benim kulağım tıkalı, ve sgfurekli bir baskı var kulağımda. Perşembe günü yıkanacak.
Yikanana.kadar soru çözebilir miyim bilmiyorum. Çünkü beynimdr baskı var sanki, konuşulan bile birşeyi anlamıyorum :KK43:

Çok geçmiş olsun. Sağlık daha önemli tabiki. Önce kendine gel sonra calismaya devam ☺

Selam kızlar,
Buradan aldığım fikirler ve @SiyahPatikli Cadi tavsiyelerin sayesinde pegemin beşli soru bankası setini sipariş etmiş bulunmaktayım. 💃İki gündür de ortalama marta kadar tüm konuları bitirebilmek için aylık çalışmam gereken konuları planladım. Video dersleri hazırladım ve matematik için almayı düşündüğüm fasiküllerin listesini çıkardım. Aslında hedefim bugün biraz da olsa video dinleyerek başlamaktı ama evde olmadığım için yapamadım. Bu haftayı biraz alışma haftası olarak geçirip haftaya soru bankalarım da gelince tamamen çalışma tempoma geçmeyi düşünüyorum.
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktır🌺 herkese başarılarr❣️

Selam kızlar,
Buradan aldığım fikirler ve @SiyahPatikli Cadi tavsiyelerin sayesinde pegemin beşli soru bankası setini sipariş etmiş bulunmaktayım. 💃İki gündür de ortalama marta kadar tüm konuları bitirebilmek için aylık çalışmam gereken konuları planladım. Video dersleri hazırladım ve matematik için almayı düşündüğüm fasiküllerin listesini çıkardım. Aslında hedefim bugün biraz da olsa video dinleyerek başlamaktı ama evde olmadığım için yapamadım. Bu haftayı biraz alışma haftası olarak geçirip haftaya soru bankalarım da gelince tamamen çalışma tempoma geçmeyi düşünüyorum.
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktır🌺 herkese başarılarr❣
Canım pegemle.iyi bir karar vermişsin.
Ben de geçen sene pegemin hem konu anlatımı hem soru bankasını çizmustim güzel.yayin.
Bu sene de alacağım mutlaka.

Canım pegemle.iyi bir karar vermişsin.
Ben de geçen sene pegemin hem konu anlatımı hem soru bankasını çizmustim güzel.yayin.
Bu sene de alacağım mutlaka.

Konu anlatımlı almayıp direkt videolardan dinleyeyim dedim ilk etapta bakalım lazım olursa konu anlatımını da alabilirim canım...
Geçmiş olsun bu arada, inşallah hemen geçer de çalışmaların aksamaz

İnşallah bundan sonra gündelik.calismalarimizi.paylsiriz.

Benim kulağım tıkalı, ve sgfurekli bir baskı var kulağımda. Perşembe günü yıkanacak.
Yikanana.kadar soru çözebilir miyim bilmiyorum. Çünkü beynimdr baskı var sanki, konuşulan bile birşeyi anlamıyorum :KK43:
Gecmis olsun canim denizde falan mi oldu

Selam kızlar,
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktır🌺 herkese başarılarr❣

Çok sevindim bebem. Hadi hayirli olsun 😊😊.

Kızım bu akşam erken uyudu. 40 Türkçe çözdüm. Sözcükte anlam olduğu için 1 cumlelik sorulardi.

Şimdi 40 matematik çözmeyi planlıyorum.

Kulagimdaki baskıdan dolayı yavaş çözüyorum ama ilk konular olduğu için, kısa basit sorular diye bugünden başladım bakalım.

Zorlama istersen canım benim 😯

Gecmis olsun canim denizde falan mi oldu
Öncesinde vardı canım.
Dr a gittim, kirlenmiş yıkanması gerek dedi sağlık ocağına gitmiştim, gliserin verdi. Tatilde de devam etti, gliserin pek işe yaramadı. Kbb a gitmem gerekiyirmus yıkanması için, orada da fırsat yaratamadim. Denizde havuzda su kaçmayan yerim kalmadı, yüzme bilmiyorum, yine de açılmadı. Sonra o zaman randevu alayım döner dönmez gitmek için dedim ama perşembeye alabildim. Bu arada gliserin kullanıyorum ki, yıkamadan önce kullanıp yumuşatmak gerekiyormuş.

Selam kızlar,
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktır🌺 herkese başarılarr❣️

Matematikte hangi fasikülleri alacaksiniz :)

Matematikte hangi fasikülleri alacaksiniz :)

Merhaba :) aslında matematiğim iyidir o yüzden sadece soru çözerken eksik hissettiğim konular için üniversiteye hazırlanırken de destek aldığım apotemi yayınlarının fasiküllerine bakmayı düşündüm. Sonuç olarak sınavlar farklı ama konular aynı, sorun olur mu pek emin değilim ama olmaz heralde :) problemler için düşünmüştüm bunu başta ama olasılık vs. için de denenebilir belki

Merhaba :) aslında matematiğim iyidir o yüzden sadece soru çözerken eksik hissettiğim konular için üniversiteye hazırlanırken de destek aldığım apotemi yayınlarının fasiküllerine bakmayı düşündüm. Sonuç olarak sınavlar farklı ama konular aynı, sorun olur mu pek emin değilim ama olmaz heralde :) problemler için düşünmüştüm bunu başta ama olasılık vs. için de denenebilir belki

Teşekkür ederim. Ben de apoteminin problemler kitabını almıştım ama fasikül olduğunu bilmiyordum bi bakayım onlara da:)

X