2020 KPSS lisans +90 👍

Benim halılar yıkamaya gidecek yarın. Gelecekleri zaman detaylı temizleyecegim.
Ondan şimdi sadece bavuldaki camasirlarla uğraşıyorum
Ben de halilari en son sermeye yakin yollarim diye dusunuyorum temizledigim odanin halisini kaldiriyorum zaten sicak yerler parke

Daha sonra da duş alırken falan kulaklarına vazelinli pamuk yapıp tika. Halam da senin gibiydi ondan biliyorum. Çok geçmiş olsun canım benim

Kızlar böyle bir program yaptım ama sizce verimsiz mi olur? Yoksa hergün bir ders İngilizce mi çalışayım? Sizin fikirlerinize ihtiyacım var şuan kızlar.

Eklentiler

• IMG_20190917_154326.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 37
Daha sonra da duş alırken falan kulaklarına vazelinli pamuk yapıp tika. Halam da senin gibiydi ondan biliyorum. Çok geçmiş olsun canım benim
İnşallah yıkandıktan sonra daha tedbirli olacağım
Boş ev kirlenmez, başka bir yerlerden

Kızlar böyle bir program yaptım ama sizce verimsiz mi olur? Yoksa hergün bir ders İngilizce mi çalışayım? Sizin fikirlerinize ihtiyacım var şuan kızlar.

Ingilizcede ne icin calısiyorsunuz?

Bi de bence ders ders yetmez plan. Konu konu yapılmalı . Mesela bugun matematikten sayi problemleri türkceden cümlede anlam calisiliack gibi . Cunkü her konuya ayırilan vakit farklidır. Temel kavramlar 45 dkda biterken sayi problemleri bitmez .

Hem konu konu ayirinca daha düzenli sistemli oluyor ben oyle yaptım planımi.

Yds giricem. O yüzden İngilizce çalışıyorum. Dediğimiz doğru konu konu çalışınca 45 dakikada bitmeyen dersler oluyor. Mesela tarihin olduğu gün kesin 4 saatte falan ancak bir konu bitiririm çünkü hiç bilgim yok.

Alan sınavında bazı bölümlerde yds puanı istiyordu. O yüzden onu da araya sokuşturdum istemeye istemeye.

YDS bol kelime ezberi istiyor. Kpss ve Alan bu sene senin için acayip halaylik geçecek gibi canım ☺. Düzgün ve sıkı bir program yap kendine.

D designer23 in dediği gibi konu konu çalışmak ayrıca daha pratik olur. Ne çalıştığını daha net şekilde görürsün. Çok zaman alacak konuları olan dersi az zaman alan konuları olan dersle eslestirmende yardimci olabilir ☺

O zaman konuları belirleyip yeni bir program hazırlıyım haftalık

Kesinlikle katiliyorum.gun icinde derse oturacaginiz zaman hangi dersten neler calisacaginizin plani olsun verimli ders calismak icin hem de kaba taslak hangi konulari ne kadar surede bitireceginizi ayarlarsaniz kafaniz da rahat olur olana gore çalışmanızı ayarlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…