- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Zamanla arttirmak daha mantıklı haklisinŞimdi plana bakınca kpss gibi bir sınava günde 60 soru çözerek hazırlanmak çok tembel işi görünebilir. Ama 1 yılı aşkın süredir ders çalışmıyorum. Kendime şu an uyamayacagim bir plan yükleyerek , sonra yapamayisimla motovasyonumu düşürmek istemedim. Tabiki hedefim çok daha fazla soru çözmek olacak.
Cok iyi yapmissin canim.benim sana inancim tam
İnşallah bundan sonra gündelik.calismalarimizi.paylsiriz.Zamanla arttirmak daha mantıklı haklisin
İnşallah bundan sonra gündelik.calismalarimizi.paylsiriz.
Benim kulağım tıkalı, ve sgfurekli bir baskı var kulağımda. Perşembe günü yıkanacak.
Yikanana.kadar soru çözebilir miyim bilmiyorum. Çünkü beynimdr baskı var sanki, konuşulan bile birşeyi anlamıyorum
Canım pegemle.iyi bir karar vermişsin.Selam kızlar,
Buradan aldığım fikirler ve @SiyahPatikli Cadi tavsiyelerin sayesinde pegemin beşli soru bankası setini sipariş etmiş bulunmaktayım.İki gündür de ortalama marta kadar tüm konuları bitirebilmek için aylık çalışmam gereken konuları planladım. Video dersleri hazırladım ve matematik için almayı düşündüğüm fasiküllerin listesini çıkardım. Aslında hedefim bugün biraz da olsa video dinleyerek başlamaktı ama evde olmadığım için yapamadım. Bu haftayı biraz alışma haftası olarak geçirip haftaya soru bankalarım da gelince tamamen çalışma tempoma geçmeyi düşünüyorum.
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktırherkese başarılarr❣
Canım pegemle.iyi bir karar vermişsin.
Ben de geçen sene pegemin hem konu anlatımı hem soru bankasını çizmustim güzel.yayin.
Bu sene de alacağım mutlaka.
Gecmis olsun canim denizde falan mi olduİnşallah bundan sonra gündelik.calismalarimizi.paylsiriz.
Benim kulağım tıkalı, ve sgfurekli bir baskı var kulağımda. Perşembe günü yıkanacak.
Yikanana.kadar soru çözebilir miyim bilmiyorum. Çünkü beynimdr baskı var sanki, konuşulan bile birşeyi anlamıyorum
Selam kızlar,
Buradan aldığım fikirler ve @SiyahPatikli Cadi tavsiyelerin sayesinde pegemin beşli soru bankası setini sipariş etmiş bulunmaktayım.İki gündür de ortalama marta kadar tüm konuları bitirebilmek için aylık çalışmam gereken konuları planladım. Video dersleri hazırladım ve matematik için almayı düşündüğüm fasiküllerin listesini çıkardım. Aslında hedefim bugün biraz da olsa video dinleyerek başlamaktı ama evde olmadığım için yapamadım. Bu haftayı biraz alışma haftası olarak geçirip haftaya soru bankalarım da gelince tamamen çalışma tempoma geçmeyi düşünüyorum.
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktırherkese başarılarr❣
Kızım bu akşam erken uyudu. 40 Türkçe çözdüm. Sözcükte anlam olduğu için 1 cumlelik sorulardi.
Şimdi 40 matematik çözmeyi planlıyorum.
Kulagimdaki baskıdan dolayı yavaş çözüyorum ama ilk konular olduğu için, kısa basit sorular diye bugünden başladım bakalım.
Öncesinde vardı canım.Gecmis olsun canim denizde falan mi oldu
Selam kızlar,
Burdan günlük çalışma ve soru sayılarımı güncelleyebilirim. Tecrübeleriniz benim gibi ilk defa hazırlananlar için önemli olacaktırherkese başarılarr
Matematikte hangi fasikülleri alacaksiniz :)
Merhaba :) aslında matematiğim iyidir o yüzden sadece soru çözerken eksik hissettiğim konular için üniversiteye hazırlanırken de destek aldığım apotemi yayınlarının fasiküllerine bakmayı düşündüm. Sonuç olarak sınavlar farklı ama konular aynı, sorun olur mu pek emin değilim ama olmaz heralde :) problemler için düşünmüştüm bunu başta ama olasılık vs. için de denenebilir belki
Dun yaptiklarim yazacaktim ama cok gec oldu hemen uyudum
4 video vatandaslik hukukun temel kavramlari
26 soru hareket problemleri
64 soru turk islam tarihi
Toplam 5 saat 45dk.
Kronometre ile calisiyorum size de tavsiye ederim.
ki
Geometri üçgende açılar ,açı kenar bağıntıları dik üçgen öklid. 6 test çözdüm.