- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 34
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hocam maşallah emek vermişsiniz inşallah karşılığını alırsınız.Aralik ocak gibi basladim ama o ara cok duzenli calismadim mayistan itibarrm daha duzenli calisiyorum diyebilirim.evet geceleri calisiyorum çünkü 3 yasinda oglum var gunduz calismak pek mumkun olmuyor.konu calisirken 2 soru bankasi cozdum unite bittikten sonra bir de ben videodan degil kitaptan calisiyorum cok zorlandigim konu olursa video izliyorum.kitaptan caliairken bol bol ozet cikariyorum.ilk olarak mat tarih ve turkce ile basladim turkce temelim iyi oldugu icin sadece soru bankasi cozdum tarih bittince cografyaya basladim.bugun itibariyle de vatandasliga basladim.tabi bu arada turkce mat ve tarih tekrarlarina basladim bu hafta cografya tekrarina da baslayacagim.zor bir surec kafami rahatlatmak adina konularinerken bitirdim en azindan konu yetistirme derdim yok.artik bol deneme bol soru bankasi.yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Mesela akşam kaç gibi başlayabiliyorsunuz?
Yani gece çalışmak için gündüz yorulmamak gerek ,ev işini nasıl yapıyorsunuz?
Hocam bide bu kadar emeğiniz boşa gitmesin diye naçizane bir önerim var.
En azından tarih videolarını dinleyin Ramazan Yetkin’den.
Benim tarihim iyidir ama hoca bir çok şeyi çizerek anlatıyor buda akıldan çıkmasını engelliyor.
Bide tarih soru bankası olarak ,İsmail adıgüzel ve aşina Mehmet Celal Özyıldız bu kitaplar cidden kaliteli sorular içeriyor öneriyorum.
Kolaylıklar diliyorum