2020 KPSS lisans +90 👍

Hocam maşallah emek vermişsiniz inşallah karşılığını alırsınız.
Mesela akşam kaç gibi başlayabiliyorsunuz?
Yani gece çalışmak için gündüz yorulmamak gerek ,ev işini nasıl yapıyorsunuz?
Hocam bide bu kadar emeğiniz boşa gitmesin diye naçizane bir önerim var.
En azından tarih videolarını dinleyin Ramazan Yetkin’den.
Benim tarihim iyidir ama hoca bir çok şeyi çizerek anlatıyor buda akıldan çıkmasını engelliyor.
Bide tarih soru bankası olarak ,İsmail adıgüzel ve aşina Mehmet Celal Özyıldız bu kitaplar cidden kaliteli sorular içeriyor öneriyorum.
Kolaylıklar diliyorum

Tesekkur ederim onerileriniz icin tarihin3. Tekrarina basladim video dinleyerek yapiyorum bu sefer tekrar ramazan hocayla yildizim barismadi mehmet hocayi dinliyorum.ismail adiguzelin soru bankasi bitmek uzere elimdeki kitaplar bitsin asina da aklimda tesekkurler.aksam 8-9 arasi baslayabiliyorum oglumun uyumasina bagli olarak degisiyor.gun icinde illaki yoruluyorum heleki simdi uzun zamandir evde yoktum yaz temizligi karisti butun evi doktum gunduz full is gece ders.3e kadar calisiyorum 3u gorsugum an birakiyorum dersi.hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz insallah

Herkese merhabalar :')
Ben de yeni mezun ve devlete girmek isteyen biri olarak kpssye girmeye karar verdim. Aslında lisans üçüncü sınıfta şansımı deneyecektim ancak çalışamadığım için bir de sınava boşuna para vermek istemedim açıkçası.
Yarından itibaren çalışmaya başlayacağım, konuları çıkarıp basit bir zaman planlaması yaptım. Dört senedir bir sınava bu kadar uzun vadeli çalışmadığım için beni biraz zorlayacaktır ancak yapacağıma inanıyorum.
Benim sorum ise soru bankası hakkında olacak. Matematik ve Türkçe kısmını soru çözerek ilerleyeceğim ama sayısal çıkışlı olduğum için tarih ve coğrafyam sıfıra yakın diyebilirim. Tarih ve coğrafyayı video dinleyerek ilerletirim ama soru bankası olarak ne önerirsiniz tecrübeli ablalarım

Hepimizin kafasında ki soru bu sanirim. Hangi yayın ??? Ben Birbardakcay gibi Pegem çözümlü soru bankası almayi düşünüyorum. Henüz Kızılay a gitme şansım olmadi. Bende sayısal cikisliyim. Sana tavsiyem birçok insandan dinleme tarih ve coğrafyayı. Kendine yakını bul onu devam etti Hepimize kolay gelsin

2014 den bu yana sanki tarih kısmına eklenen konular oldu. Onu bir araştırın bence ona göre o kaynakları kullanın. Video izleyerek ve not tutarakta sanırım calismaya daha olumlu başlayabilirsiniz

2014 den bu yana sanki tarih kısmına eklenen konular oldu. Onu bir araştırın bence ona göre o kaynakları kullanın. Video izleyerek ve not tutarakta sanırım calismaya daha olumlu başlayabilirsiniz
Biliyorum ama elimdeki sifir kaynakları bitirmek istedim. Türkçe matematik coğrafya tarih konuları çoğunlukla aynı. İlaveler var tabi. Bunlardan sonra alacağım kitap

Video ise henüz karar vermedim. Geçen sene benim kocam videoları bitirmistim. Bu sene hocaları degistorecegim

O kadar çok var ki. Hangisi daha kaliciysa senin için ona başla. Ben daha baslamadim o yüzden şu bu diyemem

Şimdi üzülsem mi yoksa kendim gibi birini buldum sevinsem mi bilemedim üzüldüm ama Yoldaş haberin olsun
Benim ikinci Senem olacak biraz daha kidemliyim senden.ben bir yandan da iş başvurusu yapıyorum arada görüşmeye çağırırlarsa gidiyorum. Ama bir yıldır giremedim. Geçen kpss'den düşük aldım. Yani bu sene 2. Kez aynı yolları tepeceğim

Hayat işte bazen başka yol birakmiyor. Bakalım Bize hangi yolları seçti .

Is başvurusu seanslarini bilirim. Ise baslamadan çok gidip gelmiştim . Şimdi yine aynı yoldan devam. Yani anlıyorum seni çok iyi.

Kpss belki umut belki bir kaçış yolu

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için
Evet, ben de buradaki konuları okuduğumda hep pegem çözenleri gördüm. Bir araştırma yaptığımda ise pegemin tek ders (tarih ve coğ. ayrı ayrı) soru bankalarını internetten bulamadım. Sanırım İnternet satışları yok, kitapçı gezmem gerekecek...

Tek tek değil de modüler set olarak satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…