- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 34
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hocam maşallah emek vermişsiniz inşallah karşılığını alırsınız.Aralik ocak gibi basladim ama o ara cok duzenli calismadim mayistan itibarrm daha duzenli calisiyorum diyebilirim.evet geceleri calisiyorum çünkü 3 yasinda oglum var gunduz calismak pek mumkun olmuyor.konu calisirken 2 soru bankasi cozdum unite bittikten sonra bir de ben videodan degil kitaptan calisiyorum cok zorlandigim konu olursa video izliyorum.kitaptan caliairken bol bol ozet cikariyorum.ilk olarak mat tarih ve turkce ile basladim turkce temelim iyi oldugu icin sadece soru bankasi cozdum tarih bittince cografyaya basladim.bugun itibariyle de vatandasliga basladim.tabi bu arada turkce mat ve tarih tekrarlarina basladim bu hafta cografya tekrarina da baslayacagim.zor bir surec kafami rahatlatmak adina konularinerken bitirdim en azindan konu yetistirme derdim yok.artik bol deneme bol soru bankasi.yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Tesekkur ederim onerileriniz icin tarihin3. Tekrarina basladim video dinleyerek yapiyorum bu sefer tekrar ramazan hocayla yildizim barismadi mehmet hocayi dinliyorum.ismail adiguzelin soru bankasi bitmek uzere elimdeki kitaplar bitsin asina da aklimda tesekkurler.aksam 8-9 arasi baslayabiliyorum oglumun uyumasina bagli olarak degisiyor.gun icinde illaki yoruluyorum heleki simdi uzun zamandir evde yoktum yaz temizligi karisti butun evi doktum gunduz full is gece ders.3e kadar calisiyorum 3u gorsugum an birakiyorum dersi.hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz insallahHocam maşallah emek vermişsiniz inşallah karşılığını alırsınız.
Mesela akşam kaç gibi başlayabiliyorsunuz?
Yani gece çalışmak için gündüz yorulmamak gerek ,ev işini nasıl yapıyorsunuz?
Hocam bide bu kadar emeğiniz boşa gitmesin diye naçizane bir önerim var.
En azından tarih videolarını dinleyin Ramazan Yetkin’den.
Benim tarihim iyidir ama hoca bir çok şeyi çizerek anlatıyor buda akıldan çıkmasını engelliyor.
Bide tarih soru bankası olarak ,İsmail adıgüzel ve aşina Mehmet Celal Özyıldız bu kitaplar cidden kaliteli sorular içeriyor öneriyorum.
Kolaylıklar diliyorum
Hepimizin kafasında ki soru bu sanirim. Hangi yayın ??? BenHerkese merhabalar :')
Ben de yeni mezun ve devlete girmek isteyen biri olarak kpssye girmeye karar verdim. Aslında lisans üçüncü sınıfta şansımı deneyecektim ancak çalışamadığım için bir de sınava boşuna para vermek istemedim açıkçası.
Yarından itibaren çalışmaya başlayacağım, konuları çıkarıp basit bir zaman planlaması yaptım. Dört senedir bir sınava bu kadar uzun vadeli çalışmadığım için beni biraz zorlayacaktır ancak yapacağıma inanıyorum.
Benim sorum ise soru bankası hakkında olacak. Matematik ve Türkçe kısmını soru çözerek ilerleyeceğim ama sayısal çıkışlı olduğum için tarih ve coğrafyam sıfıra yakın diyebilirim. Tarih ve coğrafyayı video dinleyerek ilerletirim ama soru bankası olarak ne önerirsiniz tecrübeli ablalarım
2014 den bu yana sanki tarih kısmına eklenen konular oldu. Onu bir araştırın bence ona göre o kaynakları kullanın. Video izleyerek ve not tutarakta sanırım calismaya daha olumlu başlayabilirsinizBende evime döndüm şükür bugün akşam.
2 gün temizlik yerleştirme ardından hemen başlayacağım. Kitaplarım 2014 um soru bankası ve konu anlatım seti var. Onlarla.baslayacagim öncelikle. Sonra yavaş yavaş alırım kitap
Aaaa aynı benim hayatım.Bu sene işsiz kaldım. Is de bulamadığım için suan tek cozum kpss gibi gözüküyor gözüme. Evli değilimBirde evde çalışmak sıkıntı oluyor. Misafir ailem... pufS şimdiden stres oldum. Daha kitap bile almadım.
Şimdi üzülsem mi yoksa kendim gibi birini buldum sevinsem mi bilemedimAaaa aynı benim hayatım.
Biliyorum ama elimdeki sifir kaynakları bitirmek istedim. Türkçe matematik coğrafya tarih konuları çoğunlukla aynı. İlaveler var tabi. Bunlardan sonra alacağım kitap2014 den bu yana sanki tarih kısmına eklenen konular oldu. Onu bir araştırın bence ona göre o kaynakları kullanın. Video izleyerek ve not tutarakta sanırım calismaya daha olumlu başlayabilirsiniz
O kadar çok var ki. Hangisi daha kaliciysa senin için ona başla. Ben daha baslamadim o yüzden şu bu diyememBiliyorum ama elimdeki sifir kaynakları bitirmek istedim. Türkçe matematik coğrafya tarih konuları çoğunlukla aynı. İlaveler var tabi. Bunlardan sonra alacağım kitap
Video ise henüz karar vermedim. Geçen sene benim kocam videoları bitirmistim. Bu sene hocaları degistorecegim
Benim ikinci Senem olacak biraz daha kidemliyim senden.ben bir yandan da iş başvurusu yapıyorum arada görüşmeye çağırırlarsa gidiyorum. Ama bir yıldır giremedim. Geçen kpss'den düşük aldım. Yani bu sene 2. Kez aynı yolları tepeceğimŞimdi üzülsem mi yoksa kendim gibi birini buldum sevinsem mi bilemedimüzüldüm ama Yoldaş haberin olsun
Hayat işte bazen başka yol birakmiyor. Bakalım Bize hangi yolları seçtiBenim ikinci Senem olacak biraz daha kidemliyim senden.ben bir yandan da iş başvurusu yapıyorum arada görüşmeye çağırırlarsa gidiyorum. Ama bir yıldır giremedim. Geçen kpss'den düşük aldım. Yani bu sene 2. Kez aynı yolları tepeceğim
Benim 4. hazirlanmam olacak canım. 87-84-75 puanlarim var geçmişte. Az biraz tecrübeli tüm bu konuda. Bakalım başlayalım, başlayınca rabbim bir kolaylık verirO kadar çok var ki. Hangisi daha kaliciysa senin için ona başla. Ben daha baslamadim o yüzden şu bu diyemem
Hepimizin kafasında ki soru bu sanirim. Hangi yayın ??? BenBirbardakcay gibi Pegem çözümlü soru bankası almayi düşünüyorum. Henüz Kızılay a gitme şansım olmadi. Bende sayısal cikisliyim. Sana tavsiyem birçok insandan dinleme tarih ve coğrafyayı. Kendine yakını bul onu devam etti Hepimize kolay gelsin
Tek tek değil de modüler set olarak satılıyor.Çok teşekkür ederim tavsiyeler için
Evet, ben de buradaki konuları okuduğumda hep pegem çözenleri gördüm. Bir araştırma yaptığımda ise pegemin tek ders (tarih ve coğ. ayrı ayrı) soru bankalarını internetten bulamadım. Sanırım İnternet satışları yok, kitapçı gezmem gerekecek...
Canım tek sayfa da toplanıp yazsak. Diğer sayfalara da yazacağım, tek yerde toplanalım kalabalık oldukça daha motive edici olurGünaydın!! Mikroyla ve idare hukukuyla başlıyorum . 2 ders şeklinde gideceğim. Ara ara uğrarım yine kızlar ☺ motivasyon sayfamada beklerim.