- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Evet soru cozumlerini konu bitirdikten sonra yapiyordum.Tekrar olayini bi turlu oturtamadim aslinda yani tum ders bitmeyince tekrara baslayamiyorum aslinda yaptigim yanlis ama neyse oyle boyle bitti gitti konularSiz ilk zamanlarda çözdüğünüz soru sayılarını da yazıyormuşsunuz. Konuyu bitirdikten sonra günlük çözüyordunuz dimi. Haftalık tekrar yapıyor muydunuz yoksa ders bitti en başa dönüp mü tekrar yapıyordunuz? Bunları merak ettim.
1 gun oldu canimEve döndün mu canım ?
Bu platformda o kadar organize olmak biraz zor olabilir.Bir de aynı yayınevinin denemesini alıp aynı saatte çözüp sınavdaymış gibi birbirimizin hangi konuda açığı varsa birbirimize yardımcı olalım mı?
Kolay gelsin.1 gun oldu canimsuan ev işleriyle cebellesiyorum
HaklısınızBu platformda o kadar organize olmak biraz zor olabilir.
Bendehaftaya pazartesi dönüyorum canım. 1 hafta ev işleri sonrası çalışmalara başlayacağım.insalah1 gun oldu canimsuan ev işleriyle cebellesiyorum
Bekliyorum seni sabirsizliklaBendehaftaya pazartesi dönüyorum canım. 1 hafta ev işleri sonrası çalışmalara başlayacağım.insalah
Merhaba kolay gelsin,Evet soru cozumlerini konu bitirdikten sonra yapiyordum.Tekrar olayini bi turlu oturtamadim aslinda yani tum ders bitmeyince tekrara baslayamiyorum aslinda yaptigim yanlis ama neyse oyle boyle bitti gitti konularsimdi haftalik deneme cozup haftalik tekrar konularimi denemelere gore ayarlayacagim
Aralik ocak gibi basladim ama o ara cok duzenli calismadim mayistan itibarrm daha duzenli calisiyorum diyebilirim.evet geceleri calisiyorum çünkü 3 yasinda oglum var gunduz calismak pek mumkun olmuyor.konu calisirken 2 soru bankasi cozdum unite bittikten sonra bir de ben videodan degil kitaptan calisiyorum cok zorlandigim konu olursa video izliyorum.kitaptan caliairken bol bol ozet cikariyorum.ilk olarak mat tarih ve turkce ile basladim turkce temelim iyi oldugu icin sadece soru bankasi cozdum tarih bittince cografyaya basladim.bugun itibariyle de vatandasliga basladim.tabi bu arada turkce mat ve tarih tekrarlarina basladim bu hafta cografya tekrarina da baslayacagim.zor bir surec kafami rahatlatmak adina konularinerken bitirdim en azindan konu yetistirme derdim yok.artik bol deneme bol soru bankasi.yardimci olabildiysem ne mutlu banaMerhaba kolay gelsin,
Acaba kaç aydır çalışıyorsun, çocuk var mı?
Gece çalıştığınızı görüyorum ,bende 7 aylık oğlumla çalışıyorum.
Mesela konu bitince kaç soru bankası çözüyorsunuz, video izleyip kendi notunuzu tutuyor musunuz?
Mesela bir dersten başlayıp bitirip soru bankalarını bitirip öyle mi diğer derse geçiyorsunuz?
Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim
Korkunun ecele faydasi yokBen rakibiniz olarak sizden biraz korktum şu an
Tüm konuları bitirmissiniz
Sadece gy gk hazirlaniyorum bilgim yok malesefKızlar napıyorsunuz çalışıyor musunuz? İktisati İyi olan var mi? Nasıl çalışılmalı iktisat?
Merhaba kızlarbende aranıza katılmak istiyorum. P3 ten 70 üstü alamıyorum. Sanırım kafayı yemek üzereyim
Merhaba canim daha once hazirlandin mi?
Cocuk ya da is var mi yani bu ikisi yoksa cok rahat calisabilirsiniz2016 ve 2018 olmak üzere iki kez ama tam çalışabildim denemez. Zaten 70 civarı alabildim P3 ten sadece. Evde çalışmak sıkıntı. Bu sene enazından burda kendimi motive etmek istiyorum.
Bu sene işsiz kaldım. Is de bulamadığım için suan tek cozum kpss gibi gözüküyor gözüme. Evli değilimCocuk ya da is var mi yani bu ikisi yoksa cok rahat calisabilirsiniz
Kutuphaneye gidip calisabilirsiniz.siz istedikten sonra hicbir sey engel olmaz.hem cocugu hem isi olan ama yine de kpssye hazırlanan arkadaslar var biraz azim ve emek sonu guzel olacak insallah.Bu sene işsiz kaldım. Is de bulamadığım için suan tek cozum kpss gibi gözüküyor gözüme. Evli değilimBirde evde çalışmak sıkıntı oluyor. Misafir ailem... pufS şimdiden stres oldum. Daha kitap bile almadım.
Haklısınız. Karamsarliga kapılmanın alemi yok. Çalışmak ve çalışmak. Artık belediye kütüphanesi meskenim olmalı ☺Kutuphaneye gidip calisabilirsiniz.siz istedikten sonra hicbir sey engel olmaz.hem cocugu hem isi olan ama yine de kpssye hazırlanan arkadaslar var biraz azim ve emek sonu guzel olacak insallah.