2020 KPSS lisans +90 👍

Evet soru cozumlerini konu bitirdikten sonra yapiyordum.Tekrar olayini bi turlu oturtamadim aslinda yani tum ders bitmeyince tekrara baslayamiyorum aslinda yaptigim yanlis ama neyse oyle boyle bitti gitti konular simdi haftalik deneme cozup haftalik tekrar konularimi denemelere gore ayarlayacagim

Merhaba kolay gelsin,
Acaba kaç aydır çalışıyorsun, çocuk var mı?
Gece çalıştığınızı görüyorum ,bende 7 aylık oğlumla çalışıyorum.
Mesela konu bitince kaç soru bankası çözüyorsunuz, video izleyip kendi notunuzu tutuyor musunuz?
Mesela bir dersten başlayıp bitirip soru bankalarını bitirip öyle mi diğer derse geçiyorsunuz?
Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim

Aralik ocak gibi basladim ama o ara cok duzenli calismadim mayistan itibarrm daha duzenli calisiyorum diyebilirim.evet geceleri calisiyorum çünkü 3 yasinda oglum var gunduz calismak pek mumkun olmuyor.konu calisirken 2 soru bankasi cozdum unite bittikten sonra bir de ben videodan degil kitaptan calisiyorum cok zorlandigim konu olursa video izliyorum.kitaptan caliairken bol bol ozet cikariyorum.ilk olarak mat tarih ve turkce ile basladim turkce temelim iyi oldugu icin sadece soru bankasi cozdum tarih bittince cografyaya basladim.bugun itibariyle de vatandasliga basladim.tabi bu arada turkce mat ve tarih tekrarlarina basladim bu hafta cografya tekrarina da baslayacagim.zor bir surec kafami rahatlatmak adina konularinerken bitirdim en azindan konu yetistirme derdim yok.artik bol deneme bol soru bankasi.yardimci olabildiysem ne mutlu bana

2016 ve 2018 olmak üzere iki kez ama tam çalışabildim denemez. Zaten 70 civarı alabildim P3 ten sadece. Evde çalışmak sıkıntı. Bu sene enazından burda kendimi motive etmek istiyorum.
Cocuk ya da is var mi yani bu ikisi yoksa cok rahat calisabilirsiniz

Kutuphaneye gidip calisabilirsiniz.siz istedikten sonra hicbir sey engel olmaz.hem cocugu hem isi olan ama yine de kpssye hazırlanan arkadaslar var biraz azim ve emek sonu guzel olacak insallah.

Kutuphaneye gidip calisabilirsiniz.siz istedikten sonra hicbir sey engel olmaz.hem cocugu hem isi olan ama yine de kpssye hazırlanan arkadaslar var biraz azim ve emek sonu guzel olacak insallah.
Haklısınız. Karamsarliga kapılmanın alemi yok. Çalışmak ve çalışmak. Artık belediye kütüphanesi meskenim olmalı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…