2020 KPSS lisans +90 👍

Bu Bir Motivasyon Yazısıdır.... :)

Merhaba ben 8 senelik devlet memuruyum 2012 KPSS ye girdim ve atandım .Bu yazıyı size işimin başından atıyorum:) Aynı dönem bir cok akrabam arkadasım KPSS ye girdi ama atanamadılar. Öncelikle kendi sistemimden bahsedeyim cooook soru cözdüm. dershaneye gidiyordum gitmediğim günler evdeyken uyanınca 8 gibi hemen 1 adet deneme çözüyordum sonra kahvaltı ve cevapları kontrol edip o gün çalışacağım konuyu eksiklerime göre belirliyordum.yani haftada en az 4 deneme yapıyordum baştan beridir. Sosyal hayat sıfır arada bir giderdim akraba vs. ama tv falan izlerdim kafamın biraz dagılması lazım cünkü aksama kadar calışıp bitirirdim zaten. kozmik oda kitapları vardı hala varmı bilmiyorum matematikte 1 numara konu konu anlatıyrodu cok faydasını gördüm sanırım 25 falan matematik yaptım cok hatırlamıyorum.

Diyeceğim o ki arkadaslar bugun az gezsenız az bulussanız arkadaslarla az yeseniz bile bişey olmaz. ekmegini sonra bolll boll yersiniz bu günlerin. ayrıca inanmayan oyle coktu ki cevremde herkesin torpille atandıgını düşünen. bakın benim merkezi atama torpil falan yok alın teri cok şükür. tabi ben atanınca herkeste bir kpss hevesi basladı başka işlerde calısan cogu arkadasım işi bırakıp kpss calısmaya basladı. oglum var o bile gururla arkadaslarına bahsediyormus okulda annem devlet memuru diye ne buyuk mutluluk benim için benimle gurur duyması.

su an bir devlet dairesinde kahvemi yudumlayarak size tecrübelerimi aktardım. Sizinde aynı mutluluğa erişmeniz dileğiyle.

Çok çok çok teşekkürler. Darısı başımıza diyelim.

Tabi önemli olan alt yapıyı oluşturmak sonrası geliyorda ben bir türlü rahat zaman bulamıyorum. Sınav ertelendi diye sevinirken çalıştığım konularıda unuttum. Yaşlılara bakarken o yüzden kendime öfkem çok fazla.

Bu herkesin başına geliyor ama ben de dahil. Tarih tekrarı yaparken eğitimi unutuyorum. Eğitim yaparken matemetiği. Hatta sayısalcıyım matematiğime güvenirdim. Şimdi tarih netim matematiği geçti. Denemede artık halledebildiğim kadar. En azından konuyu yaptım sıfırdan başlamadım denemede cevabı görsem hatırlarım diyorum. Sen de böyle yapabilirsin. Bu işler böyle.

İnşallah netlerimiz bizi bile şaşırtacak kadar yüksek olur. Tabi bu sene hayalimdeki gibi bir netim olmazsa bu kış komple kampa girer gibi kendimi sadece sınava hazırlıycam.

İnşallah netlerimiz bizi bile şaşırtacak kadar yüksek olur. Tabi bu sene hayalimdeki gibi bir netim olmazsa bu kış komple kampa girer gibi kendimi sadece sınava hazırlıycam.
Merhaba ben de yeni mezun oldum lisans hemşirelikten. İlk dönem kararlı çalışıyordum. İkinci dönem okul online eğitime geçti, eve kapandık falan derken doğru düzgün çalışamadım. Konularım hala çok eksik. Ama yine de bugün son on yılın çıkmış sorularını aldım, 7li deneme aldım. Konu bilmesem de süre tutarak kendime deneme yapmaya çalışacağım. Belki denemeden bir şeyler öğrenirim diye. Ben de bu yıl pek ümitli değilim. İyi şeyler yapamazsam ben de kamp gibi düzenli çalışma planı uygulamak istiyorum. Aynı anda başlayabiliriz isterseniz. B grubu olduğundan çift yıllarda giriliyormuş. Tek canımı sıkan nokta iki yıl bekleyecek olmak. Başarılar diliyorum size inşallah atanırsınız.

Ben bu yıl için çok ümitli yola atıldım. Fakat anneannemin ve dedemin bakımını üstlenince her şey tepetaklak oldu. İnşallah tabi bu yıl bir yere atanırız ama olmazsa beraber hazırlanmaya program yapmaya ben varım.

Teşekkürler umarım biz de istediğimizi elde ederiz hayırlısıyla tez zamanda

Yolun sonuna yaklaştım +90dı hedefim ama zar zor 80 net anca yapabiliyorum
yüm konular bitti bayadır. Bu Sene benim ilk ve son şansımdı maalesef bir yıl daha ayıramam KPSS ye

Yolun sonuna yaklaştım +90dı hedefim ama zar zor 80 net anca yapabiliyorum
yüm konular bitti bayadır. Bu Sene benim ilk ve son şansımdı maalesef bir yıl daha ayıramam KPSS ye
80 net yapabilmek az bir başarı mı?
Daha rahat olduğunuz derslerde artırmaya çalışsanız netlerinizi.
Ben matematikte arttiramadigimi görünce Türkçeye yöneldim mesela.

80 net yapabilmek az bir başarı mı?
Daha rahat olduğunuz derslerde artırmaya çalışsanız netlerinizi.
Ben matematikte arttiramadigimi görünce Türkçeye yöneldim mesela.
Teşekkürler. Son tekrarlarımı yapıyorum matematiğı bıraktım branş denemesi çözüyorum arada. Sizde durumlar nasıl

Selam kızlar geçen yıl tam gazla çalışmaya başladım iyide çalıştım ta ki bebiş olana kadar. Yaklaşık 3 aydır hiç ama hiç çalışamadım çok emek vermiştim iki kere konuları bitirdim binlerce soru çözdüm ama bu 3 ay beni en başa atmıştır. Çok mide bulantısı halsizlik baş dönmesi yaşıyorum yataktan kalkamıyorum neredeyse. Bütün çabalarım boşa gitmiş gibi geliyor. En son 80 net civarında kalmıştım. 87 88 puan aşağısı beni kurtarmaz maalesef

Teşekkürler. Son tekrarlarımı yapıyorum matematiğı bıraktım branş denemesi çözüyorum arada. Sizde durumlar nasıl
İlk yaptığım denemelerde 80 net yapıyordum (8-10gun önce) . Türkçeye biraz ağırlık verince 84 85 olmaya başladı.
Mesela matematiği, geometri hariç, bitirmiş ve tekrar etmiştim. Ama çalışmadığım yıllardaki netle aynı geliyor. O yuzden çalışmami haketmedigine karar verdim
Benim hocam cografya videolarının genel tekrarını yayınlamış onu izleyip iki tane coğrafyaya net eklesem, biraz güncel bilgilere baksam 90 a yaklaşırim diye umuyorum.

Şartlarınizi bilmiyorum ama umutsuzluğa düşmeyin lütfen.
10 gündür eşimin memleketinde tatildeyiz haftaya eve döneceğiz. Zaten uc yaşında bir oğlum var. Yani tam randımanli çalışamıyorum aslında hiç.
Ama umudumu da kesemiyorum son ay bırakmamak bes on net demek bence.

İnşallah sınavdan ve yerleştirmelerden sonra burada iyi haberler paylaşırız

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…