2020 KPSS lisans +90 👍

Ay sonu açıklanacak diyorlar. Doğru mudur acaba. Inşallah açıklanır ya hemen. Puanlar bence kötü gelir ama sıralama nasıldir acaba. Of. Gitti emeklerim. Ben hala mutsuzum kızlar. Hala nasıl Türkçe ile vakit kaybettim diye düşünüyorum gece rüyama giriyor.

Ösym 22 ekimde açıklanacağını söyledi.
Ama birkaç gün önce açıklanır bence.
Puandan ziyade sıralama ve açılacak kadro sayısı önemli bence

Ösym 22 ekimde açıklanacağını söyledi.
Ama birkaç gün önce açıklanır bence.
Puandan ziyade sıralama ve açılacak kadro sayısı önemli bence
Bakalım ne olacak çok merak ediyorum. Kötü de olsa artık açıklansın. Ona göre yolumuzu çizelim. Özele başvuru yapıyorum ama pek üzerine düşmüyorum, düşemiyorum.

75puan. Koca bir sene tüm kişisel zevklerimden vazgecmemin ailemle bir akşam keyifle oturamamanin eşimle ilgilenememenin karşılığı bu geldi. Sanırım bende biraz zeka problemi var başka açıklama bulamiyorum çünkü.. benim için bu sayfa kapanmıştır. Özel sektör köleliğine devam.

Öyle düşünme kendini sınırlama. Ben o kadar kötü bir puan aldımki boşu boşuna yola çıkmışım dedim. Demekki eksiklerimiz var. Hatalar yaptık. Belki de verimsiz bir çalışma şeklimiz oldu. Üzme kendini ve canını sıkma.

ya bana ne demeli 65 puan haa bir de kusurati da var off öyle kötüyüm kiii sabahtan beri ancak ağlıyorum

Ben de 67.7 almışım. Çok fazla çalışamamıştım aslında ama 70 üstü olur diye bekliyordum. Hayırlısı olsun hepimiz için. Üzülmeyin Allahtan ümit kesilmez, belki olmaz dediğimiz yer olacak.

Benim hayallerim bu yıl bitti. Belki seneye dicem ama önce şu ailemi ikna edip anneannemin evinden kurtulmam lazım yoksa seneye hiç sınava bile girecek zihnim olmayacak.

Çalıştığı halde beklediği puanı alamayan arkadaşlara soruyorum özellikle hangi ders zor gelmişti?

Çalıştığı halde beklediği puanı alamayan arkadaşlara soruyorum özellikle hangi ders zor gelmişti?
Türkçe ve matematik dicemde. Kendimden utanıyorum. Çünkü sorular açılınca baştan sona soruları tekrar yaptım ve tek seferde çözdüm. O yüzden diyorum ya anneannemle aynı evde yaşadığım sürece zihnim hep dolu ve perişan.
Aslında sorular zor değilmiş. Sorun benim yaşantımda.

Ben de 84 alabildim. 90 almam gerekiyordu. Sınav çok zorlaştı artık. denemeler, soru bankaları çok basit kaldı sınava göre.
Millet de kapanmış çalışmış galiba koca yıl. Zor diye sıralamalar iyi gelir diyordum ama yoo yapmış millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…