2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar matematik netlerinizi nasıl arttırıyorsunuz 😢 sıkıntının olduğu tek ders matematik 3 4 soru anca yapabiliyorum. sınava da az bi zaman kaldı. Sizce netlerimi nasıl yükseltebilirim. Hangi konulara ağırlık vermeliyim?

Kızlar matematik netlerinizi nasıl arttırıyorsunuz 😢 sıkıntının olduğu tek ders matematik 3 4 soru anca yapabiliyorum. sınava da az bi zaman kaldı. Sizce netlerimi nasıl yükseltebilirim. Hangi konulara ağırlık vermeliyim?
Valla ben de İlyas hocayı baştan sona dinledim (geometri hariç) hala netlerim 10-15 dolaylarında hiç bi artış yapamıyorum hal böyle olunca hevesim kalmıyor mat çalışmaya. Gelecek güzel tavsiyelere açığım inş yazan olur

Valla ben de İlyas hocayı baştan sona dinledim (geometri hariç) hala netlerim 10-15 dolaylarında hiç bi artış yapamıyorum hal böyle olunca hevesim kalmıyor mat çalışmaya. Gelecek güzel tavsiyelere açığım inş yazan olur
Geometri için ne yaptınız acaba. İlyas hoca geometri de bana yetmedi yapamıyorum hala.

Geometri için ne yaptınız acaba. İlyas hoca geometri de bana yetmedi yapamıyorum hala.
Hiç bi şey yapmadım dönem başında biraz çalışmıştım ama olmayınca bıraktım şimdi tekrardan belli başlı konulara göz atmayı düşünüyorum en azından açı sorusu gelirse boş geçmesin diye :/

Matematik sıfır anlaşılan sözelcisiniz. Şu kısa zamanda yerinizde olsam soruların yıllara göre dağılımına bakarım en çok çıkanlara çalışır yapmaya çalışırım.

Nacizane tavsiyem bir sonraki sene için antremanlarla matematikle başlayın daha sonra karekök sıfır... Yavaş yavaş artırarak gidin yani. Yapamıyorum deyip bırakmayın en baştan başlayın. Sizin için 1 netin bile değeri var öyle değil mi?

Matematik sıfır anlaşılan sözelcisiniz. Şu kısa zamanda yerinizde olsam soruların yıllara göre dağılımına bakarım en çok çıkanlara çalışır yapmaya çalışırım.

Nacizane tavsiyem bir sonraki sene için antremanlarla matematikle başlayın daha sonra karekök sıfır... Yavaş yavaş artırarak gidin yani. Yapamıyorum deyip bırakmayın en baştan başlayın. Sizin için 1 netin bile değeri var öyle değil mi?
Teşekkürler tavsiyeniz için soru dağılımına göre çalışmam en mantıklısı sağ olun

Kızlaaar napıyorsunuz nasıl gidiyor . Ara ara modum düşünce buraya geliyorum motive olmak için ama kimseden ses yok

Benimde kendimi toplamam lazım derken daha hırslanmam lazım derken canım dedemi çarşamba günü kaybettik. O kadar kötüyüm ki ders mers çalışasım yok.

Konular bittikçe yüküm azalir, daha istekli ders çalışırım diyordum ama olmuyor
Hakikaten son aylarda bırakmayan kazanıyor bu sınavi
Doğru yükümün azaldığını hissediyorum tabi ama netlerimin istediğim gibi olmaması çok sinir bozucu ne yapsam artmıyor bi yerde hata yapıyorum ama nerde 🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar ne oldu bizim 90+ puan alma projesi :KK54:
4 ay önce 100 net hedefiyle çıktığım yolda
Sınava bir ay kala 80 neti anca görüyorum.
Matematigi bitirdim ne güzel iki soru bankası çözdüm hatta zorlanmadım da çözerken.
Ama denemelerde matematik 19 22 arası anca
E bunu çalışmadan girdiğim senelerde de yaptım zaten ben
Nasıl olacak kısa anlatım videoları izleyip bir soru bankası daha mi bitirsem yoksa deneme çözüp, çözümlerini inceleyerek mi öğrenmeye çalışsam?

Bir de dil bilgisi sorularıni yapmıyorum. O konulara hiç çalışmadım.
Bir video önerisi olan var mıdır acaba?
Merhaba rüştü hoca dilbilgisini güzel anlatıyor ama bende de söyle birşey var dinliyorum soru çözüyorum güzel ama bir süre sonra hicbirsey aklımda kalmıyor bende sıkıntılıyım dilbilgisinden

Merhaba rüştü hoca dilbilgisini güzel anlatıyor ama bende de söyle birşey var dinliyorum soru çözüyorum güzel ama bir süre sonra hicbirsey aklımda kalmıyor bende sıkıntılıyım dilbilgisinden
Teşekkür ederim izlemeye başladım bile videolarını.
Keşke daha önce sorsaymisim, anlatımını çok beğendim hocanın.

X