- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #2.041
Benim de bu civarlar ne yapsam tarihle mat yğkselmiyor27de 10 yanlış kesin çıkıyor ortalama + - değişiyor. 14leri gördü bu gözler. 8 olduğu da oldu. Konuları bitirdim test çözdüm hala böyle olması beni üzüyor.
Valla ben de İlyas hocayı baştan sona dinledim (geometri hariç) hala netlerim 10-15 dolaylarında hiç bi artış yapamıyorum hal böyle olunca hevesim kalmıyor mat çalışmaya. Gelecek güzel tavsiyelere açığım inş yazan olurKızlar matematik netlerinizi nasıl arttırıyorsunuzsıkıntının olduğu tek ders matematik 3 4 soru anca yapabiliyorum. sınava da az bi zaman kaldı. Sizce netlerimi nasıl yükseltebilirim. Hangi konulara ağırlık vermeliyim?
Geometri için ne yaptınız acaba. İlyas hoca geometri de bana yetmedi yapamıyorum hala.Valla ben de İlyas hocayı baştan sona dinledim (geometri hariç) hala netlerim 10-15 dolaylarında hiç bi artış yapamıyorum hal böyle olunca hevesim kalmıyor mat çalışmaya. Gelecek güzel tavsiyelere açığım inş yazan olur
Hiç bi şey yapmadım dönem başında biraz çalışmıştım ama olmayınca bıraktım şimdi tekrardan belli başlı konulara göz atmayı düşünüyorum en azından açı sorusu gelirse boş geçmesin diye :/Geometri için ne yaptınız acaba. İlyas hoca geometri de bana yetmedi yapamıyorum hala.
Matematik sıfır anlaşılan sözelcisiniz. Şu kısa zamanda yerinizde olsam soruların yıllara göre dağılımına bakarım en çok çıkanlara çalışır yapmaya çalışırım.Kızlar matematik netlerinizi nasıl arttırıyorsunuzsıkıntının olduğu tek ders matematik 3 4 soru anca yapabiliyorum. sınava da az bi zaman kaldı. Sizce netlerimi nasıl yükseltebilirim. Hangi konulara ağırlık vermeliyim?
Teşekkürler tavsiyeniz için soru dağılımına göre çalışmam en mantıklısı sağ olunMatematik sıfır anlaşılan sözelcisiniz. Şu kısa zamanda yerinizde olsam soruların yıllara göre dağılımına bakarım en çok çıkanlara çalışır yapmaya çalışırım.
Nacizane tavsiyem bir sonraki sene için antremanlarla matematikle başlayın daha sonra karekök sıfır... Yavaş yavaş artırarak gidin yani. Yapamıyorum deyip bırakmayın en baştan başlayın. Sizin için 1 netin bile değeri var öyle değil mi?
Başınız sagolsunBenimde kendimi toplamam lazım derken daha hırslanmam lazım derken canım dedemi çarşamba günü kaybettik. O kadar kötüyüm ki ders mers çalışasım yok.
Allah razı olsun.Başınız sagolsun
Konular bittikçe yüküm azalir, daha istekli ders çalışırım diyordum ama olmuyorKızlaaar napıyorsunuz nasıl gidiyor . Ara ara modum düşünce buraya geliyorum motive olmak için ama kimseden ses yok
Başınız sağolsunBenimde kendimi toplamam lazım derken daha hırslanmam lazım derken canım dedemi çarşamba günü kaybettik. O kadar kötüyüm ki ders mers çalışasım yok.
Doğru yükümün azaldığını hissediyorum tabi ama netlerimin istediğim gibi olmaması çok sinir bozucu ne yapsam artmıyor bi yerde hata yapıyorum ama nerdeKonular bittikçe yüküm azalir, daha istekli ders çalışırım diyordum ama olmuyor
Hakikaten son aylarda bırakmayan kazanıyor bu sınavi
Bilmiyorum bir hafta oldu vefat edeli. Sağolun. Gerçekten hiç okuduğum aklımda değil.Başınız sağolsunbu halde çalışsanız da verimli olmaz
Merhaba rüştü hoca dilbilgisini güzel anlatıyor ama bende de söyle birşey var dinliyorum soru çözüyorum güzel ama bir süre sonra hicbirsey aklımda kalmıyor bende sıkıntılıyım dilbilgisindenBir de dil bilgisi sorularıni yapmıyorum. O konulara hiç çalışmadım.
Bir video önerisi olan var mıdır acaba?
Teşekkür ederim izlemeye başladım bile videolarını.Merhaba rüştü hoca dilbilgisini güzel anlatıyor ama bende de söyle birşey var dinliyorum soru çözüyorum güzel ama bir süre sonra hicbirsey aklımda kalmıyor bende sıkıntılıyım dilbilgisinden