- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.936
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #2.121
gerçekten anlamıyorum herkes zor diye kırılıyordu nasıl oluyor 90 lar. Hele o türkçe soruları yok mu? İşin garip yanı ben sadece 2 soru boş bıraktım nasıl oluyor 5 boş eğitimde 10 da yanlış yapmışım güya. Güya diyorum çünkü ne yaptıkları sınava güveniyorum ne de sonuçlara. Ayrıca soruların da çalındığını düşünüyorum. Kimse kimseyi kandırmasın sorular kolay falan değildi. En azından herkesin 90 alacağı kadar kolay değildi. Çok deneme yaptım ortalamam 87 ydi. Ama bu sınavda 79 aldım ve bana yetmiyor. Allahım bahtımızı açık etsin. Hakettiğim bu değildi.Gerçekten bu yıl herkes 90larda puan almış bende çok şaşkınım
p3 diye biliyorum.Düz memurluk için kullanılacak puan hangisi
Aynen herkes zor diyordu maşallah herkes yapmış. Bende Türkçe zor diyordum ama şimdi düşünüyorum belki zor değildi benim kapasitem yetmediBen de 84 alabildim. 90 almam gerekiyordu. Sınav çok zorlaştı artık. denemeler, soru bankaları çok basit kaldı sınava göre.
Millet de kapanmış çalışmış galiba koca yıl. Zor diye sıralamalar iyi gelir diyordum ama yoo yapmış millet.
Aynen bende 87 civarı alıyordum. Ya siz stresli miydiniz sınavda. Ben acaba stresten mı kaybettim. Artık sonucu geçtim neden yapamadığima taktım.bu ikinci artık niye olmuyor. Bir yerde yanlış yapıyorum ama ne çıldırıcam..gerçekten anlamıyorum herkes zor diye kırılıyordu nasıl oluyor 90 lar. Hele o türkçe soruları yok mu? İşin garip yanı ben sadece 2 soru boş bıraktım nasıl oluyor 5 boş eğitimde 10 da yanlış yapmışım güya. Güya diyorum çünkü ne yaptıkları sınava güveniyorum ne de sonuçlara. Ayrıca soruların da çalındığını düşünüyorum. Kimse kimseyi kandırmasın sorular kolay falan değildi. En azından herkesin 90 alacağı kadar kolay değildi. Çok deneme yaptım ortalamam 87 ydi. Ama bu sınavda 79 aldım ve bana yetmiyor. Allahım bahtımızı açık etsin. Hakettiğim bu değildi.
Ben cok stresliydim.uyuyamamıştım ve yemekte yememiştim .akşam yatarken bile açtım yani.Aynen bende 87 civarı alıyordum. Ya siz stresli miydiniz sınavda. Ben acaba stresten mı kaybettim. Artık sonucu geçtim neden yapamadığima taktım.bu ikinci artık niye olmuyor. Bir yerde yanlış yapıyorum ama ne çıldırıcam..
Hayırlısı olsun canınızı sıkmayın. Bizim de ev aynı bu bahsettiğiniz gibi oluyordu. Akrabalar arada geliyordu, komşular sürekli geliyordu. Ya söylüyordum bu sınav önemli benim için vs. ama inadına yapar gibi ısrarla geliyorlardı. Kimseye bir şey olmadı, olan bana oldu. 67.7 ile atanamazsam 2 yılım boşa gidecek yok yere. Şimdi hiçbirisi ile görüşmüyoruz inşallah bir daha muhattap olmayız. Branş sıralamaları açıklandıktan sonra özel hastanelere başvuru yapacağım. Hem tecrübe kazanmış olurum, hem de evde oturmamış olurum.Benimde sağolsun. Sınav haftası teyzemler geldi. Teyzem, kızı, iki torun, kızının kocası küçük teyzem. Evi doldurdular sonra ertesi gün sınav kim olsa zaten o sınavda başarılı olamazdı.
Bizimkilerde şimdiye kadar bir yere giremedin bundan sonra ne olacaksın kafası vardı. Kendi çocukları okumadığı için sınav haftası 10 gün bana hayatı zindan ettiler. O ses o yorgunluk sonuç sıfır. Utanç tablosuyum.Hayırlısı olsun canınızı sıkmayın. Bizim de ev aynı bu bahsettiğiniz gibi oluyordu. Akrabalar arada geliyordu, komşular sürekli geliyordu. Ya söylüyordum bu sınav önemli benim için vs. ama inadına yapar gibi ısrarla geliyorlardı. Kimseye bir şey olmadı, olan bana oldu. 67.7 ile atanamazsam 2 yılım boşa gidecek yok yere. Şimdi hiçbirisi ile görüşmüyoruz inşallah bir daha muhattap olmayız. Branş sıralamaları açıklandıktan sonra özel hastanelere başvuru yapacağım. Hem tecrübe kazanmış olurum, hem de evde oturmamış olurum.
Hiç öyle düşünmeyin lütfen. Onlar da inşallah bir gün sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşar da anlarlar. Siz daha sakin bir yere çıkın, kendi evinize gidin.Bizimkilerde şimdiye kadar bir yere giremedin bundan sonra ne olacaksın kafası vardı. Kendi çocukları okumadığı için sınav haftası 10 gün bana hayatı zindan ettiler. O ses o yorgunluk sonuç sıfır. Utanç tablosuyum.
Son paragrafta yazdığınızı anlamadım ülke gündeminde sorun illa ki oluyor bir şey çıkıyor zaman zaman.Benim arkadaş 63 yukarısını görmedi bu yıl 71 almış ve sadece 2 ay balmış sozelci... arkadas 85 bekliyordu 79 almış . Gerçekten sadece çalışmak değil o gününde iyi olmalı ve şansın yaver gitmeli ....
Eğer birgün tekrar kpss calisacak olursam her giridgim yıl birsey çıkıyor ya ülke gündeminde sorun olmamalı yada herkesin 90 85 havada uçuştuğu yıl sonrası olmamalı.
Ben de denemelerde 90 100 net arasi yapiyodum maalesef sinavda emegimin karsiligini alamadim saglik olsun 2022 ye devam edicem.gerçekten anlamıyorum herkes zor diye kırılıyordu nasıl oluyor 90 lar. Hele o türkçe soruları yok mu? İşin garip yanı ben sadece 2 soru boş bıraktım nasıl oluyor 5 boş eğitimde 10 da yanlış yapmışım güya. Güya diyorum çünkü ne yaptıkları sınava güveniyorum ne de sonuçlara. Ayrıca soruların da çalındığını düşünüyorum. Kimse kimseyi kandırmasın sorular kolay falan değildi. En azından herkesin 90 alacağı kadar kolay değildi. Çok deneme yaptım ortalamam 87 ydi. Ama bu sınavda 79 aldım ve bana yetmiyor. Allahım bahtımızı açık etsin. Hakettiğim bu değildi.
Annem zaten sonunda niye bu kadar hırçın ve agresif olduğumu anladı. Pazar günü babamla beraber kendi evimize gidicez. Annemde anneanneme bakıcak. Bu sefer anne özlemim olacak ama en azından sakin evim ve kedim birde babam çalışmaya çok zamanım olacak.Hiç öyle düşünmeyin lütfen. Onlar da inşallah bir gün sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşar da anlarlar. Siz daha sakin bir yere çıkın, kendi evinize gidin.
ben türkçeyi en son çözerim hep stres olmadım o yüzden. ilk türkçeyle başlasaydım stres olurdum. çıldırmakta haklısın ben de bi tuhafım şu sıraAynen bende 87 civarı alıyordum. Ya siz stresli miydiniz sınavda. Ben acaba stresten mı kaybettim. Artık sonucu geçtim neden yapamadığima taktım.bu ikinci artık niye olmuyor. Bir yerde yanlış yapıyorum ama ne çıldırıcam..
Selam kizlar.
Emeklerim zayi oldu diye düşünenlerdenim ben de. Denemelerde 100 net civarında yapıyordum. Matematik netimse minimum 25 çıkıyordu. Ama sınavda 15 tane yapabildim onlarda da yanlışlar var. Gk iyiydi bir tek. Güncelleri biliyordum.
90 hayal oldu velhasıl. Ve ben köpek gibi çalışanlardandım.. bildiginiz inekledim. Ama sonuc sıfır... 85 alsam öpüp basima koyarım o bile büyük hayal..
Yeterince calismamissiniz demek ki. 90 alanlarin soruların çalınmasiyla alasi yoktur bencegerçekten anlamıyorum herkes zor diye kırılıyordu nasıl oluyor 90 lar. Hele o türkçe soruları yok mu? İşin garip yanı ben sadece 2 soru boş bıraktım nasıl oluyor 5 boş eğitimde 10 da yanlış yapmışım güya. Güya diyorum çünkü ne yaptıkları sınava güveniyorum ne de sonuçlara. Ayrıca soruların da çalındığını düşünüyorum. Kimse kimseyi kandırmasın sorular kolay falan değildi. En azından herkesin 90 alacağı kadar kolay değildi. Çok deneme yaptım ortalamam 87 ydi. Ama bu sınavda 79 aldım ve bana yetmiyor. Allahım bahtımızı açık etsin. Hakettiğim bu değildi.
Canım kaç puan aldin. Birbardakcay dan haberin var mı o kaç aldı acabaBizimkilerde şimdiye kadar bir yere giremedin bundan sonra ne olacaksın kafası vardı. Kendi çocukları okumadığı için sınav haftası 10 gün bana hayatı zindan ettiler. O ses o yorgunluk sonuç sıfır. Utanç tablosuyum.
O uzun süredir siteye girmiyor. Ben de onu merak ediyorum. İnşallah bir sorunu yoktur tabiki. Ben p3 65 aldım. Benim için bu yıl kötüydü. Sınav haftası iki teyzem kızı iki torunu kocası, anneannem bir de kışlık hazırlığı falan ses gürültü yardım ben sınava çok yorgun girdim, kötü geçti. Sonra sorular açılınca bir baktım sınavda 4_5 kez okuduğum soruları tek seferde cevapladım. Bence sınav kolaymış sorun benim ailemin bana saygı duymayışındaydı. Çünkü ben psikolojik olarak çok çabuk etkilenen ve konsantresi bozulan biriyim, yorgun olunca da sınavda odaklanamadım.Canım kaç puan aldin. Birbardakcay dan haberin var mı o kaç aldı acaba