- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #2.021
Coronadan olabilir ben de daha yeni yeni toparlamaya çalışıyorum Yine de hakkımızda hayırlısıMerhaba, ben de ne zamandır bakmıyordum bildirimi görünce cevap yazayım dedim. Ben eğitimden de hazırlanıyorum şu anda gk+gy+eğitim netlerim 130 civarında değişiyor. Onu 155 yapmam lazım. Test çözmeye çalışıyorum, deneme yapıyorum haftada bir. Konularım bitti bir ay kadar önce. Bakalım inşallah yükselir. Koronadan mı bilmiyorum belki de uzun zamandır çalıştığım için de olabilir, bir bunalmışlık bir bıkkınlık var üzerimde onu atmaya çalışıyorum. Hayırlısı diyelim.Diğer kızlar sizleri merak ettim siz napıyorsunuz.
geçmiş olsun bu arada siz de genel tekrar videoları izleyerek kaldığınız yerden devam edin inşallah hatırlayacaksınız kolay gelsinBen anneannemin ameliyatı derken iki aydır bir soru bile çözemedim. Bu hafta sıfırdan başlayıp yeni bir sayfa açmak istiyorum KPSS için yoksa eski bilgilerde uçtu gitti gibime geliyor.
Ben hala Türkçeye başlamadımGeçmiş olsun
Benim vatandaşlık kaldı. Netlerim hedefinden çok uzak. Moralim bozuluyor. Türkçe yapamıyorum böyle bir şey var mı ya..
Ben daha hiç başlamadım hiç vatandaşlığa.. Deneme çözümlerinde vatandaşlık boş bırakıyorum dolayısıyla netlerim iyice düşük oluyor. Bu hafta başlayayım dedim rahatsızlandım. Haftasonuna doğru başlarım inşallah. Türkçe soru çözmek çok sıkıcı geliyor. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen paragraf çözmek hoşuma gitmiyor hiç..Vatandaşlıkta ben de aynı durumdayım çalışıyordum ama hep aynı net geliyordu hiç çalışmamış gibi. Sonra birden arttı bence senin de öyle olur devam et çalışmaya. Tarih için bir şey diyemem onda çalışıyorum ama daha bakalım artacak inşallah. Türkçe soru çözmeden olmuyor
Aynen inşallah kendime çeki düzen vericem yoksa sınava girmenin anlamı yok.Çok geçmiş olsun. Bence de başlamalısın vakit var. Kendime de aynısını söylüyorum ben bırakmamıştım ama aşırı yavaşlamıştım toparlansak fena olmaz :)
Sağol canım. Ben de eskiden yapabildiğim en basit sorularda bile takılır oldum beynim durdu sanki ona hükmedemiyorum.Geçmiş olsun
Benim vatandaşlık kaldı. Netlerim hedefinden çok uzak. Moralim bozuluyor. Türkçe yapamıyorum böyle bir şey var mı ya..
Aynen en baştan aldım tekrar başka yapacak bir şey gelmiyor aklımaCoronadan olabilir ben de daha yeni yeni toparlamaya çalışıyorum Yine de hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun bu arada siz de genel tekrar videoları izleyerek kaldığınız yerden devam edin inşallah hatırlayacaksınız kolay gelsin
Ben video izleyemiyorum hiç. Bir bakmışım uyumuşum hep öyle oluyor. O yüzden soru çözmeye çalışıyorum ordan öğrenirim belki diye.Aynen en baştan aldım tekrar başka yapacak bir şey gelmiyor aklıma
Ben de çok video izlemiyorum. Kitaptan çalışmak daha çok hoşuma gidiyorBen video izleyemiyorum hiç. Bir bakmışım uyumuşum hep öyle oluyor. O yüzden soru çözmeye çalışıyorum ordan öğrenirim belki diye.
Sen de benim gibisin o zaman. Bence test çözmeye devam et o zaman ilk defa çalışmıyorsun nasılsa bilgilerin geri gelir.Ben de çok video izlemiyorum. Kitaptan çalışmak daha çok hoşuma gidiyor
Kac net yapiyorsunuz tarihte ortalama?Kimse yok muu. Tarih net arttirmam lazım yaa.. ne yapsam olmuyor kızlar ah ah. Niye kimse yok herkes ders mı çalışıyor yoksa başka başlıkta mı toplandiniz
herkesin öğrenme stili farklıdır kimi bol bol yazar az test çözer ama yüksek alır kimi de bol test çözer. siz önce nasıl öğreniyorsunuz onu bilseniz daha iyi olur. ben soru üzerinden öğreniyorum mesela. temeliniz varsa soru çözmek işe yarar yoksa bir tekrar edin derim.Kimse yok muu. Tarih net arttirmam lazım yaa.. ne yapsam olmuyor kızlar ah ah. Niye kimse yok herkes ders mı çalışıyor yoksa başka başlıkta mı toplandiniz
27de 10 yanlış kesin çıkıyor ortalama + - değişiyor. 14leri gördü bu gözler. 8 olduğu da oldu. Konuları bitirdim test çözdüm hala böyle olması beni üzüyor.Kac net yapiyorsunuz tarihte ortalama?
Yani Osmanlı medeniyeti çalışırken çağdaş gidiyor inkılap çalışıyorum ilk türk İslam dev. Gidiyor. Birini düzeltirken öbürü kayıyor sürekliherkesin öğrenme stili farklıdır kimi bol bol yazar az test çözer ama yüksek alır kimi de bol test çözer. siz önce nasıl öğreniyorsunuz onu bilseniz daha iyi olur. ben soru üzerinden öğreniyorum mesela. temeliniz varsa soru çözmek işe yarar yoksa bir tekrar edin derim.
pekiştirmen lazım yani anladımYani Osmanlı medeniyeti çalışırken çağdaş gidiyor inkılap çalışıyorum ilk türk İslam dev. Gidiyor. Birini düzeltirken öbürü kayıyor sürekli
Sorularda ilk defa görülen şeylerde var. :/ inşallah sınav güzel geçerYani Osmanlı medeniyeti çalışırken çağdaş gidiyor inkılap çalışıyorum ilk türk İslam dev. Gidiyor. Birini düzeltirken öbürü kayıyor sürekli
Cok nankor bir ders devamli unutuluyor.ama cozdugunuz denemelerle de alakali.bazen cok bilgi sorulari oluyor ama gercek sinavda oyle degil.onu da goz onunde bulundurun.27de 10 yanlış kesin çıkıyor ortalama + - değişiyor. 14leri gördü bu gözler. 8 olduğu da oldu. Konuları bitirdim test çözdüm hala böyle olması beni üzüyor.