Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.İnşallah benimki de haftaya düzelirBirden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Umarım öyle olur hayırlısı ile canım kafam çok karıştı bekleyeceğiz bakalımbence kanama devam etmediyse ağrı sızıda yoksa bebeğin sennle olcak canm..yolk sacın devamı zaten embriyo diye biliyorum..geç döllenmedir inşallah o yuzden geç gözüküyodur
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.İnşallah benimki de haftaya düzelirBirden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiginİnşallah benimki de haftaya düzelirBirden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Ikinci gebeligimde 10 gün farkediyordu benimde, farkı çok düşünmemek lazım, önemli olan sağlıklı ilerlemesi.Kızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış
Bu ne demek canımSoru soramiyoruz sonucuma kendim baktım ultrason sonucum böyle anlı olan 8 haftadan önce gitmesin
Canım boş kese demekmiş benim 22 mm gözükmedi doktor 28 mm de karından gözükür dedi haftaya çağırdı .Soru soramiyoruz sonucuma kendim baktım ultrason sonucum böyle anlı olan 8 haftadan önce gitmesin
Kesenizin boyu kaç mm idi acaba yolk sac falan oluşmuş dedi mi doktorDoktor şöyle gebelik takip takvimi verdi, merak edenlere
Zaten suan boştur çünkü 5+4 deyim haftaya çağırdı 8. Haftadan önce gitmem daha zaten çok şükür sorunum yok kanamam filan yok şükürCanım boş kese demekmiş benim 22 mm gözükmedi doktor 28 mm de karından gözükür dedi haftaya çağırdı .
Gs avg : 8.25 mm galiba bu oluyor kese boyu. Hiçbişeyden bahsetmedi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi ama kendi doktoruma giderim herhalde bi dahakine.Kesenizin boyu kaç mm idi acaba yolk sac falan oluşmuş dedi mi doktor
Bu ne demek canım
aynı gun luk hamıleyız bende yarın gıdıcem dr a Allahım heyecan tedırgınlık hepsi bır aradaYarın keseyi görmeye gidicez ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya
Bende de aynıydı devlete gittim belli belirsiz bişey var dedi haftaya çağırdı ama 8. Haftam olsun öyle gidicemaynı gun luk hamıleyız bende yarın gıdıcem dr a Allahım heyecan tedırgınlık hepsi bır arada
Senle aramızda 3 gun var benım regl de 22 eylul. Ve benım de tüp bebek .14 ekım transfer.
Aminn canimAY HADİ İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLESİN..
Kese gozukmedimi canim ??Kızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış