2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.

İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.

Soru soramiyoruz sonucuma kendim baktım ultrason sonucum böyle anlı olan 8 haftadan önce gitmesin

Eklentiler

• Capture+_2019-10-31-10-55-29-1.png
    84,4 KB · Görüntüleme: 92
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldigin

Kızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış
Ikinci gebeligimde 10 gün farkediyordu benimde, farkı çok düşünmemek lazım, önemli olan sağlıklı ilerlemesi.

Doktor şöyle gebelik takip takvimi verdi, merak edenlere

Eklentiler

• 20191030_220939.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 95
Ben dün normalde 6+0 dim ama ultrasonda 5+4ciktim. Ultrasonda şöyle hesaplaniyormus kesenizin çapına 30 ekleyip 7 ye böldüğünüz de size gebelik haftanızı veriyor. Makina direk bu şekilde hesaplıyor.

"Yolk kesesi genellikle vajinal ultrasonografide gebelik kesesi 8-10 milimetre çapına ulaştığında, abdominal ultrasonografide ise gebelik kesesi 16-20 milimetreye ulaştığında gözlenebilir hale gelir. Kesenin çapı hergun yaklaşık 1mm büyür."
Bi daha ki kontrole 8.haftada giderim herhalde. Herşey oluşmuş olur büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…