2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Fitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyor

Bende bu akşam kayınpederim için hastaneye gitmiştim hazır gittim bi doktora gozukeyim dedim, aslında haftaya randevu almıştım ama işim çıktığı için fırsat varken gittim ve kese gözüktü çok şükür, sat tarihine gore 6+0 dim ama ultrasonda 5+4 çıktı. 10 gun sonra kalp atisi duyulur dedi artik o zamana kendi doktoruma giderim insallah :)

Ya canimm benim cok tesekkur ederim o kadar iyi geldi ki cok tesekkur ediyorummmm

Fitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyor
Pruluton depot diye bir iğne var bire bir mutlaka doktorunuza sorun ve yapılın ben haftada bir tane yaptırıyorum 12 hafta bitimine kadar geçmiş olsun

J
Aynı haftayız canım benimde oldu sabah bide akşam oldu benimde öyle ağrım yok ama arada ağrı oluyor
Ben dr gittim kese yolk sac var sağlıklı ama embriyo oluşmamış dedi beta verdim ilaç verdi . Beta 3 bin küsur çıktı cuma tekrarlayacak ona gore karşılaştıracak. Ama bence değer düşük hayırlısı olsun yapacak birşey yok

Yavas degil korkma bende kizima 110 a yavas demisti diger hafta kontrolumde normale dondu
Bol bol dinlen kendine dikkat et
Kanaman nasil oldu birdenmi basladi cokmuydu

Hakkımızda hayırlısı canım üzme kendini belki geç dollenmedir .

Ben transferden beri hiç çay ve kahve içmedim , 3 hafta oluyo nerdeyse ,kahveyı ozledım cok :)) serbest mi ki artık

Yavas degil korkma bende kizima 110 a yavas demisti diger hafta kontrolumde normale dondu
Bol bol dinlen kendine dikkat et
Kanaman nasil oldu birdenmi basladi cokmuydu
İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.

Ben transferden beri hiç çay ve kahve içmedim , 3 hafta oluyo nerdeyse ,kahveyı ozledım cok :)) serbest mi ki artık
Türk kahvesi gergin bı fincan içiyorum canım fazlası zararlıdır ama bı fincandan bişey olmaz bence zaten kola falan hiç sevmem oldum olası ama bı de salgam suyuna taktım şu ara . Aç karnına falan hiç farketmiyor şişeyi kafaya dikip içiyorum sonra midem yanıyor tabiii

Kizlar bu bulanti icin ne yapiyosunuz yaa perisan oldum ilacta almk istemiyorum kusma cok yok ama heran bulaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…