2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış
İnşallah oluşur canım ya olmasa da üzülme sakın nasibi olunca ne olursa da olsun yaşıyor 🤲🤲🤲

J
Ben dr gittim kese yolk sac var sağlıklı ama embriyo oluşmamış dedi beta verdim ilaç verdi . Beta 3 bin küsur çıktı cuma tekrarlayacak ona gore karşılaştıracak. Ama bence değer düşük hayırlısı olsun yapacak birşey yok😔
Sürekli geldimi senin leke canımm..benim iki kere oldu oda peçeteye silince🙄 ama geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum normal demişti kan vermiştim idrar vermiştim herşey güzel demişti..o yüzden kötü düşünmüyorum rabbim bize bağışlasın meleklerimizi🤲🏻🤲🏻

Sürekli geldimi senin leke canımm..benim iki kere oldu oda peçeteye silince🙄 ama geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum normal demişti kan vermiştim idrar vermiştim herşey güzel demişti..o yüzden kötü düşünmüyorum rabbim bize bağışlasın meleklerimizi🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah canım devam ediyor suan

Kizlar gebelik baslangic tahlillerimi yptirdim alt degerim disinda hepsi guzel cikti cok sukur.. alt degerim 46 cikti 35 alti olmasi gerekiyor.. doktora ogleden sonra gostericem ama kafama takildi demir ilaci progesteron yukseltmis olabilirmi ki??

"Yolk kesesi genellikle vajinal ultrasonografide gebelik kesesi 8-10 milimetre çapına ulaştığında, abdominal ultrasonografide ise gebelik kesesi 16-20 milimetreye ulaştığında gözlenebilir hale gelir. Kesenin çapı hergun yaklaşık 1mm büyür."
Bi daha ki kontrole 8.haftada giderim herhalde. Herşey oluşmuş olur büyük ihtimal.
Bence eğer riskli bi durum yoksa 8. Haftadan önce gitmek tamamen belirsizlik bende bugün gittim 5+4 de belli belirsiz bişey var dedi devlet hastanesi ya ilgilenmiyor

Kızlar dün bugün yumurtlama tarhme denk geldiği içnmi blmiyorm çok nadir bi ağrı geliyo gidiyo 🤔🤔ama okumştm adet zamnlarında da böle olabliyomuş..benmkide şuan yumurtlamama denk gelen tarhler

Bence eğer riskli bi durum yoksa 8. Haftadan önce gitmek tamamen belirsizlik bende bugün gittim 5+4 de belli belirsiz bişey var dedi devlet hastanesi ya ilgilenmiyor
Evet bende erken gitmiycektim aslında ama agrım olunca gittim çünkü diğer gebeliklerim sorunluydu. Çok şükür bişey cikmadi bir daha 8.haftada gitmeyi dusunuyorum inşallah

Riskli gebe grubundayim bu 5.hamileliğim bir tane prematüre oğlum var yaşamıyor bebeklerim onun için 3 aylık dönem çok önemli bide troidim var
Tam olarak sorununuz belli mi, Rabbim şifa versin inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar nasılsımız ,ben işyerimdeyım .pc de biri bişi gosterıyodu ben de oturuyodum karsısında.gormek için sandalyede otururken masadan tutarak kendimi one cektırdım oturur haldeyken ,sandalyeden kalkıp biraz ılerı cekıp yenıden oturdaydjmya dıye kızdım kendıme ,baya nefes nefese kalır gıbı oldum zorlandım .aptal kafam ya bişey olurmukı

İnşallah benimki de haftaya düzelir:KK43: Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Insallah canim icini ferah tut kiziminki daha dusuktu gereksiz korkutmus seni

Kizlar lekelenmelerim icin dr geldim. Sat a gore 8+5 olmam gerekiyo ama kese yeni olusmus
Doktor kese hosuma gitmedi artisin olmasa sorun var derdim ama artisinda olmus
Yinede bi kese var dedi tahlil istedi
Morelim bozuldu

Kizlar lekelenmelerim icin dr geldim. Sat a gore 8+5 olmam gerekiyo ama kese yeni olusmus
Morelim bozuldu
Canim ben de 7 haftadayım ben de lekeleme ve arkasından kanamam var az az. Dr kese küçük dedi 1 hafta bekleyelim dedi . Ben de yarın bir daha kan vereceğim artışa bakilacak

Ben dün normalde 6+0 dim ama ultrasonda 5+4ciktim. Ultrasonda şöyle hesaplaniyormus kesenizin çapına 30 ekleyip 7 ye böldüğünüz de size gebelik haftanızı veriyor. Makina direk bu şekilde hesaplıyor.
Ben bu dediğinize göre 7+6 cıkıyor iki hafta one atıyor yani ben şu an 6+0 ım son adete göre ama ne bebek ne de başka bişey gözükmedi dün. inşallah boş gebelik degildir 😔

Morelim bozuldu
Gec dollenmedir canom bekle

X