2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
günlük 200 mg kafein hakkımız oluyormuş
1 fincan kahve 60 mg 1 bardak çay 40 mg mış kızlar..ama tabi 1 le sınırlı kalmak iyidir

Cok rahat duyarsin canim benimde birdahaki randevum 13 kasimda senden gebelik baslangic testlerini istedilrmi canim?
Evet ilk öğrendiğim hafta sağlık ocagına beta içn test vermeye gittiğimde ordaki ebe ve hemşireler hem kaydımo yaptılar hemde bütün testleri istediler benden yaptırdım canm sağlık ocagına git kaydını yaptır

Kaydimi yptirdim canim testlerimide dun yptrdimda bugun cikicakmis sonuc .. senin ilk bebeginmi canim

Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin imkanı olan ozele gitsin ultrason da baktı belli belirsiz bişey var diyor kan tahlili almayacak misin dedim gerek yok diyor ama dedim bir kere aile hekiminde yaptırdım tek gerek yok diyorsam gerek yoktur diyor insan bu sormaz mi kanama var mi kaç haftalık vs vs belki dis gebelik belki kimyasal haftaya bir daha gel diyor bir daha gelir miyim

Kızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış
bence kanama devam etmediyse ağrı sızıda yoksa bebeğin sennle olcak canm..yolk sacın devamı zaten embriyo diye biliyorum..geç döllenmedir inşallah o yuzden geç gözüküyodur

İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…