- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
yaa süper canm gözn aydınnnnEvet canim kalbide duydum cok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa süper canm gözn aydınnnnEvet canim kalbide duydum cok sukur
günlük 200 mg kafein hakkımız oluyormuşTürk kahvesi gergin bı fincan içiyorum canım fazlası zararlıdır ama bı fincandan bişey olmaz bence zaten kola falan hiç sevmem oldum olası ama bı de salgam suyuna taktım şu ara . Aç karnına falan hiç farketmiyor şişeyi kafaya dikip içiyorum sonra midem yanıyor tabiii
8 kasım inş canım nasipseSagol canim ne zamn gitceksin keseye
Sagol canim sen duymustun dimiyaa süper canm gözn aydınnnn
gördük pır pır daha duyamadkkSagol canim sen duymustun dimi
Hadi insallah canim kac kac oluyosun o zaman8 kasım inş canım nasipse
Ayy hemen gidip duymalisin dunyanin en guzel sesiymis gercektengördük pır pır daha duyamadkk
doktorum bu hafta yok 9 unda randevumAyy hemen gidip duymalisin dunyanin en guzel sesiymis gercekten
9 unda tam 8 olcaz kesn duyarız artık inallahhhAyy hemen gidip duymalisin dunyanin en guzel sesiymis gercekten
Cok rahat duyarsin canim benimde birdahaki randevum 13 kasimda senden gebelik baslangic testlerini istedilrmi canim?9 unda tam 8 olcaz kesn duyarız artık inallahhh
Evet ilk öğrendiğim hafta sağlık ocagına beta içn test vermeye gittiğimde ordaki ebe ve hemşireler hem kaydımo yaptılar hemde bütün testleri istediler benden yaptırdım canm sağlık ocagına git kaydını yaptırCok rahat duyarsin canim benimde birdahaki randevum 13 kasimda senden gebelik baslangic testlerini istedilrmi canim?
Kaydimi yptirdim canim testlerimide dun yptrdimda bugun cikicakmis sonuc .. senin ilk bebeginmi canimEvet ilk öğrendiğim hafta sağlık ocagına beta içn test vermeye gittiğimde ordaki ebe ve hemşireler hem kaydımo yaptılar hemde bütün testleri istediler benden yaptırdım canm sağlık ocagına git kaydını yaptır
EVET İLK BEBİŞ CANM 2 YILLIK EVLİYİM..SENİN ?Kaydimi yptirdim canim testlerimide dun yptrdimda bugun cikicakmis sonuc .. senin ilk bebeginmi canim
Benimde bir dusugum oldu buda ikinci canim .. bende 4.5 yillik evliyimEVET İLK BEBİŞ CANM 2 YILLIK EVLİYİM..SENİN ?
AY HADİ İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLESİN..Benimde bir dusugum oldu buda ikinci canim .. bende 4.5 yillik evliyim
Düşük tehlikeniz mi var niye kullanıyorsunuzPruluton depot diye bir iğne var bire bir mutlaka doktorunuza sorun ve yapılın ben haftada bir tane yaptırıyorum 12 hafta bitimine kadar geçmiş olsun
bence kanama devam etmediyse ağrı sızıda yoksa bebeğin sennle olcak canm..yolk sacın devamı zaten embriyo diye biliyorum..geç döllenmedir inşallah o yuzden geç gözüküyodurKızlar ben bugün dr gittim hafta geri görünüyor 7 hafta olacağına 4+6 görünüyor. 1 hafta bekleyeceğiz. Dr oluşabilir de olamayabilir de dedi. Kese ve yolk sac var embriyo oluşmamış
Çok geçmiş olsun canim, inşallah kanaman düzelir, ilk gebeligimde 26.haftaya kadar sürmüştü benim ilk haftalarda başlamıştı ve dinlen demişti doktor, çalışıyordum ayrılmıştım. Bazı doktorlar yatmak gerekmediğini söylüyorlar ama çoğuda böyle durumlarda yatman lazım diyor. Sen elinden geldiğince dinlen. Daha önce bebek dusmemesi için dua paylasmistim ve başkalarida paylaşmıştı, onları okuyabilirsin.İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.