- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
canm benmde keseyi gördüğümde yolk sac yoktu henüz içinde merk etmeMerhaba kızlar ben de 5+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı kese büyümüş 6,5 mm olmuş ama yolk sacı daha net görmemiz gerekiyor şuan belli belirsiz dedihaftaya tekrar gidicem
Ben bu dediğinize göre 7+6 cıkıyor iki hafta one atıyor yani ben şu an 6+0 ım son adete göre ama ne bebek ne de başka bişey gözükmedi dün. inşallah boş gebelik degildir
Insallah canimGec dollenmedir canom bekle
değil canm merk etme bizde 6 da zar zor gördük 7 de 8 de görende var canını sıkma kendne iyi bakk bebiş seninledirbende 6+0 im bugün devlete gittim kesenin içinde bisey göremedim çok erken gelmişsin dedi. 5+6 suan dedi. İnsallah boş değildir erken gittiğimiz icin olabilir
Kese ve yolk sac var . Ama embriyo yok çok kötüyüm ya ne dusunecegimi sasirdim
değil canm merk etme bizde 6 da zar zor gördük 7 de 8 de görende var canını sıkma kendne iyi bakk bebiş seninledir
aynen canm sen sıkma kendndiinsallah canımbende moralimi bozmadım çünkü devletteki ultrasonla özeli karşılaştırdım cihazları çok eksi o yüzden görünmemiş olabilir hemde erken farkındayım
Kese boyu ama 22.5 sizin kaçtı.bende 6+0 im bugün devlete gittim kesenin içinde bisey göremedim çok erken gelmişsin dedi. 5+6 suan dedi. İnsallah boş değildir erken gittiğimiz icin olabilir
Canım bende tam 5+1 de gitmiştim sadece kese var başka bişey görünmüyor kağıtta ama daha çok küçükler zatenMerhaba kızlar ben de 5+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı kese büyümüş 6,5 mm olmuş ama yolk sacı daha net görmemiz gerekiyor şuan belli belirsiz dedihaftaya tekrar gidicem
İnşallah benimki de haftaya düzelirBirden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan old
Kese boyu ama 22.5 sizin kaçtı.
Canım bende tam 5+1 de gitmiştim sadece kese var başka bişey görünmüyor kağıtta ama daha çok küçükler zaten
bende 6+0 im bugün devlete gittim kesenin içinde bisey göremedim çok erken gelmişsin dedi. 5+6 suan dedi. İnsallah boş değildir erken gittiğimiz icin olabilir
Aynen bana da devlet hastanesinde belli belirsiz bişey var dedi 5+4 teyimBugün hiçbirimiz bebişlerimizi göremedik galiba
Devlet hastanesinin ultrason cihazları kalitesiz oluyor biraz o yüzden sen fazla endişe etme canım yaAynen bana da devlet hastanesinde belli belirsiz bişey var dedi 5+4 teyim
Yok ya takmiyorum dün endişeli idim ama artık umursamiyorymDevlet hastanesinin ultrason cihazları kalitesiz oluyor biraz o yüzden sen fazla endişe etme canım ya