- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Bende bide fena gaz var içmde dolaşıyoKuzum cis olayi bende ilk gun cok vardi psikolojik miydi acaba devamlo wcdeydim:) bu arada daha gece hic uyanmadim cise :) aminnn hepimize ins.. yalniz meme uclarim hem sert hem aciyo. Kabizlikta olmadi bende aynen devam.
Bende bide fena gaz var içmde dolaşıyo
Çok az koydum canım ben genel olarak havucu yedim ama afedersin çok gaz yaptıTurp fena şişkinlik yapar sende yapmadı mı
Ogff bu gaz olayı benide maffediyor, bir çözüm bulsak hepimiz rahatlasakBende bide fena gaz var içmde dolaşıyo
Anladim canim olabilir. Ben calisiyorum ve bazen cok gergin gunlerim oluyor. Bebegime yansiyacak diye korkuyorum ama olabildigi kadar iste. Evi hic supurmedim valla dikkat ediyorum ona. Egilmemeye calisiyorum ama mecburen egiliyorum Rabbime emanet ya eski kadinlar hic korumazmis kendilerini cocuklari da saglam yani. Boyle icimi rahatlatiyorum☺5.gün embrıyosuydu,aramızda aslında 5 gun oluyor galıba:)) goremessek strese gırmeyelım diye de 10 gun sonra bakcak olabilir . Kızlar buarada nelere dıkkat edıyorsunuz. Ben hala tam egilmıyorum ,corabımı ayakkabımı gıymek için bile, sizler ne yapıyorsunuz , çalışıyor musunuz ? İşim stresli baya benim ,inşallah bebegım etkılenmez
Evet yaa çıkmıyoda işn kötüsüOgff bu gaz olayı benide maffediyor, bir çözüm bulsak hepimiz rahatlasak
Ya tehlikelimiBenim de 2.94 çıkmıştı igm testi tekrarladık 0.3 çıktı kitlerde hata olabiliyor canım. Avidite verdik yinede 10 gün sonra çıkıyor sonuç
Hayırlı olsun canım hosgeldinSanırım burda yerimi almam gerekiyor şükürler olsun bu günleride gördüm2 gün önce öğrendim haziranı ucundan kıyısından yakalıyoruz
Ben yapıyorum ya temizliğimi haftada bir süpürüyorum eşim varsa onla yapıyorum yoksa kendim yapıyorum. 2 kişi olunca dagılmıyorda zaten. Toz problemim var benim evim yol kenarı her gun süpür ister yani eskisi gibi yapamasamda yapıyorum dinlene dinlene. Allah a emanet Rabbim korusunAnladim canim olabilir. Ben calisiyorum ve bazen cok gergin gunlerim oluyor. Bebegime yansiyacak diye korkuyorum ama olabildigi kadar iste. Evi hic supurmedim valla dikkat ediyorum ona. Egilmemeye calisiyorum ama mecburen egiliyorum Rabbime emanet ya eski kadinlar hic korumazmis kendilerini cocuklari da saglam yani. Boyle icimi rahatlatiyorum☺
Hayirli olsun hosgeldin aramizaSanırım burda yerimi almam gerekiyor şükürler olsun bu günleride gördüm2 gün önce öğrendim haziranı ucundan kıyısından yakalıyoruz
Canim benim belim de cok agriyor yapamam esim yapiyor mecburen yardimci da aldim simdilik karisik idare ediyorum. 3 ay gecsin de ben de yaparim insaAllah. Rabbim korusun bebislerimiziBen yapıyorum ya temizliğimi haftada bir süpürüyorum eşim varsa onla yapıyorum yoksa kendim yapıyorum. 2 kişi olunca dagılmıyorda zaten. Toz problemim var benim evim yol kenarı her gun süpür ister yani eskisi gibi yapamasamda yapıyorum dinlene dinlene. Allah a emanet Rabbim korusun
Kac haftalikti tam hayırlı olsun cnmKızlar kesemizi gördük darısı bekleyenlerin başına ve sırada kalp atışı duymaya inşallah☺
Hadi InsaAllahKızlar kesemizi gördük darısı bekleyenlerin başına ve sırada kalp atışı duymaya inşallah☺
Dün kese göründümü peki. Bende gitmek istiyorum ama korkuyorumTestten kaynaklı ya da geç döllenme olabilir. Takma bunu kafana. Benimde 18 eylül sat. Dün gittim doktora pişman oldum. Sabretmekte fayda var.
Sağol canım 6+4 canım benim geç döllenme oldu diye tahmin ediyomKac haftalikti tam hayırlı olsun cnm
Evet olabilir çünkü Bende 5+4 te gidicem acaba erken mi dedimSağol canım 6+4 canım benim geç döllenme oldu diye tahmin ediyom ☺
Ben o zaman gittim gözükmemişti canımEvet olabilir çünkü Bende 5+4 te gidicem acaba erken mi dedim
Evet olabilir çünkü Bende 5+4 te gidicem acaba erken mi dedim