2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bu değer kızamıkçık hastalığının varlığını gösteriyor ama değeriniz düşük benimki de öyleydi siz dr gösterin o sizi yönlendirir. Bence bu testo yenileyin. Avidite de ne zaman geçirdiğinizi gösteriyor eğer hamilelik öncesi ise sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi bence kitlerde hata olmuştur.

Hayır görünmedi malesef onun için acele ettiğime pişman oldum dedim. Acele etme Allah büyüktür biraz bekleyince kalp atışlarıyla birlikte görmüş oluruz
Ben kızımın kalbini 6+6 da vajinal muayeneden görmüştüm. O tüp bebekti. Pgt yapılmıştı. Korkum yoktu. Şimdi eğer hamileysem ki test hamilesin diyor. Ben korkularımla kalbini duyacağım günü bekliyorum. Belki 4 Kasım’a alırım randevu. 6+5 olacak. Nasip allah hayırlı bir şekilde sağlıkla ilerlemelerini nasip etsin hepimize.

Yalnız değilmişim bugün niyeyse bende öyleyim kafamı kaldıraşım yok canım bisi istemiyo uykum var
Kızlar o günden güne değişiyor hastalık gibi ertesi gün sanki hiç bir şey yok gibi sağlıklı olunuyor

Benim diğerlerinde Böyle değildi genel olarak halsizlik yorgunluk var . Bugün kolumu kaldırmak istemedim. Tatil olacak ve ben evde oturacağım

Merhaba kızlar yeni gelenlere, keseleri kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun :) Ben de dün 5+3 de keseyi gördük çok şükür. İçinde yolk sac dedikleri oluşum da göründü doktor herşey yolunda görünüyor dedi 6 kasımda kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı. Ben hamile kalmadan önce rahim ağzından iki kez operasyon geçirmiştim o yüzden 12. Haftadan sonra rahim ağzına dikiş atmak gerekebilir dedi. Çok endişeleniyorum şöyle rahat rahat sevinemiyorum yaa hep bi kaygı içindeyim

Dua et canım çünkü içimizde şu an Allah a emanet bizlerin herhangi bir sorunu olmadıgı halde kaygısı var senin kaygın gayet yerinde bi durum. İlk hafta deli gibi pinpiriklendim sonra da dedim Allah isterse olur herşey kendimi ne sakındım ne de başka bişey yaptım dua ediyorum ve beni rahatlatıyor. Er Rakip esmasını cok cek korkunu hafifletecektir. Birbirimize ve en cokta senin kendine dua etmenden başka care yok malesef. İnşallah saglıkla kucagına alırsın

Amiinn canım Allah razı olsun. Evet dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor bu defa iyi olsun istiyorum herşey inşallah öyle olur. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza

5. haftadan herkese merhabacumartesi günü keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta bekleyelim dedi doktor.Hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun canım doktor sana dedi mi yolk saç olmuş diye bana hiç bişey demedi ya sadece haftaya gel bakalım kalp atışına

allahım hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza aldırsın inşallah
arkadaşlar bu süreçte handi duaları tesbihleri okuyorsunuz

Hayırlı olsun canım doktor sana dedi mi yolk saç olmuş diye bana hiç bişey demedi ya sadece haftaya gel bakalım kalp atışına
Bana demişti canım yolk sac oluşumu var diye. Ben kesenin içinde bişey görünce bebek mi diye sordum onun üzerine söyledi. Yoksa bişey söylemicekti benim doktorum da :)

Bana demişti canım yolk sac oluşumu var diye. Ben kesenin içinde bişey görünce bebek mi diye sordum onun üzerine söyledi. Yoksa bişey söylemicekti benim doktorum da :)
Hımm anladım canım keşke bende öyle diyeydim de bana da ayrıntılı bilgi verseydi

Kesenin görünmemesine biraz canım sıkıldı. Benimde beş buçuk yaşında oğlum var. Onda keseyi hemen görmüştük diye hatırlıyorum. Ultrason farkedermi acaba diye düşünüyorum. Burda satı benden daha sonra olup görenler var. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…