Kesinlikle zaman geçmiyor canım.aynen valla benm bidaki randevum 9 kasımdaa nasl geçicekkkk
Canımmmm HoşgeldinTeşekkür ederiiim hepimizinki hayırlı olsun inşallah :)
Çok gece birakmamani oneririrm canım 6 veya 7 de kalp atışını gorursen daha iyi olurMaşallah. Bizde kese olabilir dediği bir şey gördü ama net bir şey için radyolojiye gönderdi. Gitmedim. Bundan sonra 8 yada üstünü bekleyip bir hastane seçeceğim. Devletde çok zor
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelBende keseyi görmeye yarın gitcem inşallah o sırada kalp atışını da duyarım ya ☺
Daha bugün yeni keseyi gördüm canım haftaya 6+4olunca gidicem Perşembe günü inşallah o zaman duyarımHoşbulduk teşekkür ederim sizler kalp atışını duydunuz mu ☺
5+¹ di benim kese göründü bugün canım görürsün büyük ihtimalleKızlar benimde bugün netleşti haftaya çarşamba dr çağırdı 5+3 keseyi görürüz dedi sizce görülür mü?
Hadi inşDaha bugün yeni keseyi gördüm canım haftaya 6+4olunca gidicem Perşembe günü inşallah o zaman duyarım
8+3 bugün :) SAT. 30.08.19Şimdi kaç haftalıksın canım
Boyutu söylemedi doktor hiç. Ama bebek crl olarak 0.43 idiMasaAllah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.6. Haftada kese boyutun kac acaba?
Nerde olduğunu tam.olarak bilmiyorum ama genel olarak yurt dışında muayeneler çok az oluyor hatta bazıları ultrasona bile girmiyor mesure ile kontrol ediliyor ama genel olarak bi sorun yoksa zaten çok fazla gitmeyede gerek yok. Benim hamileliklerim hep sorunluydu günde 2 defa bile gittiğim oluyordu mecburen. Birde eğer kan değerlerin iyiyse vitaminlerde bir sorun yoksa ekstra bişey çok vermek istemiyor doktorlar ne kadar doğal o kadar iyi diyorlarKızlar merhaba iki şey soracağım size;
İlk olarak bebeğin kalp atışlarımı duyduktan sonra bir sonraki ultrasonu ne zamana verdi doktorlarınız? Benim ilk ultrasonu kalp atışları için ikincisini de ilk trimester sonunda verdi. Ama 3 ayda 2 ultrason az değil mi? Gerçi burda böyle maalesef. TÜrkiye de benimle aynı dönem hamile kalan arkadaşım 8 kere ultrasona girdi :)
İkincisi de ilk defa dün uykumdan uyandıracak kadar şiddetli kasık ve bel ağrım oldu. Hiçbir kanama vs yok. Doğal yollardan hamile kaldım, folik asit dışında ilaç kullanmıyorum. Doktor kanama yoksa ve sürekli değilse problem yok diyor ve ağrım sürekli değil kesildi. Sizce yine de bir sorun olur mu? Aslında en mantıklısı doktora sormak ama burda azar yiyorsunuz böyle şeylerden doktora gidince :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
İnsallah canım sağolİnşallah canım hayırlı haberlerle gel
Kızamıkçık diye biliyorum canım sanırım bağışıklığın var demek oluyor
Acaba iyi mi kötümüKızamıkçık diye biliyorum canım sanırım bağışıklığın var demek oluyor
Maşallah8+3 bugün :) SAT. 30.08.19
Benim de önceki yaptirdigimda pozitif di Dr önemli değil demisdi şüpheli falan yazmıyor ama benimkinde rubella igG 123 pozitif diyor sadece daha bu gebeliğim de test yaptırmadım haftaya dedi Dr umAcaba iyi mi kötümü
Gorulur canim ben 5+0 da karindan gordum hayirli olsunKızlar benimde bugün netleşti haftaya çarşamba dr çağırdı 5+3 keseyi görürüz dedi sizce görülür mü?