Değerin artışına bakiyo işte daha 1 hafta oldu ögreneli 1000 i görcek canımEn son gecen cumartesi 1700 u gorunce birktim pazarteside keseyi grduk canim sen niye hala kan verysun
Verdim canım bugün 733.32 pazar verme pazartesi ver dedi herhalde son kez olcak bakalımCanim naptin sonucunu aldinmi kac olmus?
Onceki kactiVerdim canım bugün 733.32 pazar verme pazartesi ver dedi herhalde son kez olcak bakalım
Demekki normal bir şey hamilelikteBenimde oluyor canım arada yogun geliyor. Kasık batması aynı iltihaplı enfeksiyonlu gibi batıyo benimde.
Ben de öyleyim uyku ve halsizlik çok var ama sanırım progestan ve iğne de uyku yapıyor ben deKızlar bendede akıntı halsizlik oluyor...ama hangisi daha çok derseniz uyku halm çok fazla...heryere ksfamı dayayp uyumak istiyorm
Ben de oksapar iğnesini yaptırıyorum canım ama bana doktor 6+4 tüm verdi hem de 30 tane yazmış eczaneden aldım ne zaman bıraktırır bilmiyor benim daha önce iki tane düşüğüm var, senin düşük tehliken mi var ne için verdiKızlar ben bugün ilk kez keseyi görmeye gittim. Doktor herşey yolunda dedi ve oksaparı kesti artık. Sizde oksapar ne zaman kesilmişti acaba? Ben şuan 5+6 dayım.
Kese 12 mm canım. Her şey olması gerektiği gibi dedi.Canim benimde 4 ekim transferim. Suan 5+4 .. acaba keseyi mi kucuk buldu keseye gore haftayi soyluyor cunku
Yok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.Ben de oksapar iğnesini yaptırıyorum canım ama bana doktor 6+4 tüm verdi hem de 30 tane yazmış eczaneden aldım ne zaman bıraktırır bilmiyor benim daha önce iki tane düşüğüm var, senin düşük tehliken mi var ne için verdi
382 ydi canım pazartesi tekrar kan ver dedi sen verdin mi senin kaçOnceki kacti
Çok iyi acaba makina mi iyiydi sende zayıfsan eğer daha iyi gözükebilirKarindan gorduk canim
Kesinlikle bende özellikle öğleden sonra baya bastırıyor :)Kızlar okuldan geldim azıcık dinleneyim diye oturdum, uyumuşum zile uyandım eşim gelmişsizde de böyle uyku bastırması oluyor mu?
İlk gebeliğin ve pıhtılaşma da yoksa neden vermiş ki doktor kanaman mı oldu düşük tehlikesi olanlara veriyorlar progestan ı daYok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.
Anladim canim en son kactiDeğerin artışına bakiyo işte daha 1 hafta oldu ögreneli 1000 i görcek canım
Lierac krem kullanabilirsin canim iyi geliyorKızlar🖐 çatlak oluşumu için güğus ucu için bişeyler biliomusunuz tecrübeli anneler ozellikle benim cildim cok kuru sürekli nemlendirici kullanırım buyuk ihtimal çatlamalar olacak. Goguslerim zaten buyudu bile kaşınıyo sürekli. Yardımcı olursanız sevinirim
Bugün yaptırdım 733. 32 çıktı canım ama bel agrım varAnladim canim en son kacti