2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar🖐 çatlak oluşumu için güğus ucu için bişeyler biliomusunuz tecrübeli anneler ozellikle benim cildim cok kuru sürekli nemlendirici kullanırım buyuk ihtimal çatlamalar olacak. Goguslerim zaten buyudu bile kaşınıyo sürekli. Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar bendede akıntı halsizlik oluyor...ama hangisi daha çok derseniz uyku halm çok fazla...heryere ksfamı dayayp uyumak istiyorm

Kızlar ben bugün ilk kez keseyi görmeye gittim. Doktor herşey yolunda dedi ve oksaparı kesti artık. Sizde oksapar ne zaman kesilmişti acaba? Ben şuan 5+6 dayım.
Ben de oksapar iğnesini yaptırıyorum canım ama bana doktor 6+4 tüm verdi hem de 30 tane yazmış eczaneden aldım ne zaman bıraktırır bilmiyor benim daha önce iki tane düşüğüm var, senin düşük tehliken mi var ne için verdi

Yok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.

Bugün inanılmaz bel ağrım var kızlar dinleniyorumda otruyorum geçmiyo yatıyorum gecmiyo yuruyorum yine gecmiyo

Yok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.
İlk gebeliğin ve pıhtılaşma da yoksa neden vermiş ki doktor kanaman mı oldu düşük tehlikesi olanlara veriyorlar progestan ı da

Lierac krem kullanabilirsin canim iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…