- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
Ogrendikden sonra tekrar tahlil vermedin mi hicKaç çıktı bende gitmedim sadece kan tahlili verdim adet gecikmesinden 4 gün sonra 175 di haftaya perşembe randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogrendikden sonra tekrar tahlil vermedin mi hicKaç çıktı bende gitmedim sadece kan tahlili verdim adet gecikmesinden 4 gün sonra 175 di haftaya perşembe randevum
Ogrendikden sonra tekrar tahlil vermedin mi hic
Hiç böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın, ne insanlar var bebekleri düşsün diye 2.kattan atlamislar, 50 60 kilo taşımışlar, her türlü ilacı içmişler ama sapa sağlam doğmuş bebekler, yani doğacak olana ne yaparsan yap bişey olmuyor, ömrü olmayanada ne kadar özen göstersende, dikkat etsende ilaçlarını içende gidiyor. Benim iki hamileligimde kanamalı geçti hep yattım, biri sağ salim doğdu diğeri düştü malesef. O yüzden herşeyin hayırlısı diyeceksin yapicak bişey yok. Ben şuan yine risk altındayım Allaha emanetiz artık, bol bol dua lazım.TÜH YA ALLAHIM SEN BİZİ KORU HİÇ BELİRTİ FALAN VERMEMİŞMİ YA PSİKOLJM BOZLDU YİNE
En son gecen cumartesi 1700 u gorunce birktim pazarteside keseyi grduk canim sen niye hala kan verysunselam kızlar
Benim 8 ekim transferim kan veriyorum hala en son kaçı görünce kan vermeyi bıraktınız
Keseyi karından mi gordun yoksa alttan miEn son gecen cumartesi 1700 u gorunce birktim pazarteside keseyi grduk canim sen niye hala kan verysun
İlk 43.87 idi pazartesi gecikmenin ilk günü çarşamba gecikmenin 3.günü 103tu bidaha da vermedimKaç çıktı bende gitmedim sadece kan tahlili verdim adet gecikmesinden 4 gün sonra 175 di haftaya perşembe randevum
çok doğru söylüyosun canm hep diyorum Allahım sana emanetiz sen koru biziHiç böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın, ne insanlar var bebekleri düşsün diye 2.kattan atlamislar, 50 60 kilo taşımışlar, her türlü ilacı içmişler ama sapa sağlam doğmuş bebekler, yani doğacak olana ne yaparsan yap bişey olmuyor, ömrü olmayanada ne kadar özen göstersende, dikkat etsende ilaçlarını içende gidiyor. Benim iki hamileligimde kanamalı geçti hep yattım, biri sağ salim doğdu diğeri düştü malesef. O yüzden herşeyin hayırlısı diyeceksin yapicak bişey yok. Ben şuan yine risk altındayım Allaha emanetiz artık, bol bol dua lazım.
Karindan gorduk canimKeseyi karından mi gordun yoksa alttan mi
ay kıyamam yaa aynen öyle Allahım güzel günler göstersn bizlereKorkma bi bebek tutunamiyacaksa zaten olan oluyo. Dogum yapip kucagina alana kadar hicbirseyin garantisi yok
Kucagina aldigin an bitiyo butun kaygi
Bizim akraba sezaryene 3 gun sonrasi icin gun aldi tam uc gunu kalmisdi bebegi karninda kaybetti 4 gun once olmus olsaydi yasayacakti
Allahin taktiri stres yapmak sadece bize bebegimize zarar verir
Dua edip kendimizide sakınıp koruycaz baska elden gelen birsey yok
İnşallah. Hayırlı haberlerle gelirsinOzel doktor yok iste sorunum o. Gelmedi ve bosuna izin almis oldum.Sinirlerime hakim olamiyorum bi anda agliyorum sacma sapan seylere. Yarin ildeki ozel doktora giderim insaAllah canim
Arkadaşlar çok evhamli olmak bizi bebegimizi yıpratıyor şimdi düşünüyorum ben bir kere verdim kanı ama bazı arkdslar emin olmak için artış için 2 kez veriyor ya şimdi zaten bebek yoksa 5 ve 6 haftada belli olur devamlı kan vermenin anlamı yok ki çünkü kimyasal veya dis gebeligii olduysa allah korusun önlemenin yolu yok ki olduktan sonra bence sabredip 6 ya da t hafta kese daha sonra kalp atışını dinlemek
Hiç böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın, ne insanlar var bebekleri düşsün diye 2.kattan atlamislar, 50 60 kilo taşımışlar, her türlü ilacı içmişler ama sapa sağlam doğmuş bebekler, yani doğacak olana ne yaparsan yap bişey olmuyor, ömrü olmayanada ne kadar özen göstersende, dikkat etsende ilaçlarını içende gidiyor. Benim iki hamileligimde kanamalı geçti hep yattım, biri sağ salim doğdu diğeri düştü malesef. O yüzden herşeyin hayırlısı diyeceksin yapicak bişey yok. Ben şuan yine risk altındayım Allaha emanetiz artık, bol bol dua lazım.
Aynen canım benim de akıntım çok oluyor ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri çok geliyor akıntı sarımsıBendr bu sabah çok yoğun akıntı oldu yaa acaba kasık ağrılarımda iltihaptan mı akıntı olunca öyle düşündüm tuvalete bi gidiyorum çamaşırım batmış beyaz ve yoğun sizde böyle durum yaşayan var mı
Benim de cok fazlalasti baya yogunBendr bu sabah çok yoğun akıntı oldu yaa acaba kasık ağrılarımda iltihaptan mı akıntı olunca öyle düşündüm tuvalete bi gidiyorum çamaşırım batmış beyaz ve yoğun sizde böyle durum yaşayan var mı
Benim is yerimde icim geciyor. Ayakta uyuyorum. Cok yorgunum hep yorgunumKızlar okuldan geldim azıcık dinleneyim diye oturdum, uyumuşum zile uyandım eşim gelmiş sizde de böyle uyku bastırması oluyor mu?
Oyle dusunme insallah guzel sonuclar alicaksinHayır perşembe randevum zaten yoksa bile benim elinde olup duzelmeyecekki
Benim de cok fazlalasti baya yogun
Aynen canım benim de akıntım çok oluyor ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri çok geliyor akıntı sarımsı
Benimde oluyor canım arada yogun geliyor. Kasık batması aynı iltihaplı enfeksiyonlu gibi batıyo benimde.Bendr bu sabah çok yoğun akıntı oldu yaa acaba kasık ağrılarımda iltihaptan mı akıntı olunca öyle düşündüm tuvalete bi gidiyorum çamaşırım batmış beyaz ve yoğun sizde böyle durum yaşayan var mı