- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
O zamn takilma hagtaya canimKese 12 mm canım. Her şey olması gerektiği gibi dedi.
Normal canim benimde cok belim agryor pazartesi gorunur aslinda keseBugün yaptırdım 733. 32 çıktı canım ama bel agrım var
Olabilir canim bende ole dusundum doktor gozukmez ama yinede bi karindan bakalim alttan bakmk istemiyorum dedi baktik gorundu cok sukurÇok iyi acaba makina mi iyiydi sende zayıfsan eğer daha iyi gözükebilir
Ne icin göğüs içinmi karına bacaklara da mı oluyor. Şimdiden başlanması lazım falan diyorlar dogrumu acabaLierac krem kullanabilirsin canim iyi geliyor
Bel agrısı bende de var canım korkma uzanıp yat. Kuyruk sokumu agrıyo sanki tam bel değil de. 3 gundur fazla agrıyor ayakta cok durunca artıyor biraz uzanıyorum geçiyorBugün yaptırdım 733. 32 çıktı canım ama bel agrım var
Tüp bebekte tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyolar.İlk gebeliğin ve pıhtılaşma da yoksa neden vermiş ki doktor kanaman mı oldu düşük tehlikesi olanlara veriyorlar progestan ı da
Canım senle biz 2 gün arayla hamile kaldık nlaıdpım kadarıyla. Benimde 5+6 . Sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda doktor hangilerine devam etti acaba?Anladim canim en son kacti
1000 i geçiriyo artı 10 gün bekletiyo öyle çağırıyo canımNormal canim benimde cok belim agryor pazartesi gorunur aslinda kese
Tam tarif ettiğin yer arkadaşim bugün başladı agrı gecmek bilmediBel agrısı bende de var canım korkma uzanıp yat. Kuyruk sokumu agrıyo sanki tam bel değil de. 3 gundur fazla agrıyor ayakta cok durunca artıyor biraz uzanıyorum geçiyor
Hım anladım. Canım doktor bilir o zaman bırakman gerekmiş bıraktırmışTüp bebekte tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyolar.
Kese oluşunca başladı buyuk ihtimal iyi bişey aslındaTam tarif ettiğin yer arkadaşim bugün başladı agrı gecmek bilmedi
Ohoh iyi bişey olsunda agrı falan umrumda değilKese oluşunca başladı buyuk ihtimal iyi bişey aslında
Benimde devamlı değil ama bel ve kasik ağrısı ama çok ayakta durunca oluyor temizlik yapınca filanBel agrısı bende de var canım korkma uzanıp yat. Kuyruk sokumu agrıyo sanki tam bel değil de. 3 gundur fazla agrıyor ayakta cok durunca artıyor biraz uzanıyorum geçiyor
Canım progestanı sen kendin mi doktora söyledin vermesi için yoksa doktor mu verdi ben geçen hafta gittim de doktor hiç bişey vermedi demedi deYok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.
Canim benimde catlak icin bisey kullanmam lazim kilo alip verdigimde bile bacaklarimda catlaklarim oldu simdi nasil olacak bilmiyorum artik ben internetten baktim hindisdan cevizi yagi yada bebek yagi kullanin yaziyordu tabi doktorunuda sor belki o baska bisey soyler gögus ucunada zeytinyagi sur dogumdan 15 20 gun ince baslasak olur bence eltim oyle yapti dogum yaptiktan sonra goguslerinin ucu yara olmadiKızlar🖐 çatlak oluşumu için güğus ucu için bişeyler biliomusunuz tecrübeli anneler ozellikle benim cildim cok kuru sürekli nemlendirici kullanırım buyuk ihtimal çatlamalar olacak. Goguslerim zaten buyudu bile kaşınıyo sürekli. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim yengem de zeytin yağı kullandı hem göğüslere hem bacaklarına çatlak oluşmadı doğumdan sonraCanim benimde catlak icin bisey kullanmam lazim kilo alip verdigimde bile bacaklarimda catlaklarim oldu simdi nasil olacak bilmiyorum artik ben internetten baktim hindisdan cevizi yagi yada bebek yagi kullanin yaziyordu tabi doktorunuda sor belki o baska bisey soyler gögus ucunada zeytinyagi sur dogumdan 15 20 gun ince baslasak olur bence eltim oyle yapti dogum yaptiktan sonra goguslerinin ucu yara olmadi
Benim catlaklarim cok olur canim doktora sormam lazim hemen kilo alip verdim mi catliyordu zaten iki defa catladimBenim yengem de zeytin yağı kullandı hem göğüslere hem bacaklarına çatlak oluşmadı doğumdan sonra
Benimde dün o kadar çok ağrıyordu ki duramıyordum bugün bir şey yok şükür. Her gün farklı bir şey oluyor vucudumdaBenimde devamlı değil ama bel ve kasik ağrısı ama çok ayakta durunca oluyor temizlik yapınca filan
Suan vitaminler,oksapar,progesteron igne,jel ve estrofem devam canim sen?Canım senle biz 2 gün arayla hamile kaldık nlaıdpım kadarıyla. Benimde 5+6 . Sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuanda doktor hangilerine devam etti acaba?
Ben hiç kilo alamadığım için çok merak ediyorum kilo alırsam nasıl olcam aman çatlasın ne olcak kilo alayım daBenim catlaklarim cok olur canim doktora sormam lazim hemen kilo alip verdim mi catliyordu zaten iki defa catladim