2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bugün yaptırdım 733. 32 çıktı canım ama bel agrım var
Bel agrısı bende de var canım korkma uzanıp yat. Kuyruk sokumu agrıyo sanki tam bel değil de. 3 gundur fazla agrıyor ayakta cok durunca artıyor biraz uzanıyorum geçiyor

Bel agrısı bende de var canım korkma uzanıp yat. Kuyruk sokumu agrıyo sanki tam bel değil de. 3 gundur fazla agrıyor ayakta cok durunca artıyor biraz uzanıyorum geçiyor
Benimde devamlı değil ama bel ve kasik ağrısı ama çok ayakta durunca oluyor temizlik yapınca filan

Yok benim ilk gebeliğim. Pıhtılaşmam da yok. Herkes devam ediyor diye korktum bi an şuan sadece ecopirin ve progestandan devam ediyorum ben.
Canım progestanı sen kendin mi doktora söyledin vermesi için yoksa doktor mu verdi ben geçen hafta gittim de doktor hiç bişey vermedi demedi de

Canim benimde catlak icin bisey kullanmam lazim kilo alip verdigimde bile bacaklarimda catlaklarim oldu simdi nasil olacak bilmiyorum artik ben internetten baktim hindisdan cevizi yagi yada bebek yagi kullanin yaziyordu tabi doktorunuda sor belki o baska bisey soyler gögus ucunada zeytinyagi sur dogumdan 15 20 gun ince baslasak olur bence eltim oyle yapti dogum yaptiktan sonra goguslerinin ucu yara olmadi

Benim yengem de zeytin yağı kullandı hem göğüslere hem bacaklarına çatlak oluşmadı doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…