2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canim ilcedeyim doktor ameliyattaymis sinirden agliyorum ya. Okuldan da izin aldim 1 saatlik ama gelmedi hala bakalim
Dur hemen oyle sinirlenme. Aniden gelişen bi ameliyatsa. Var bi hayır bunda da. Olmadı yarın gidersin. Yada akşam 6 ya kadar ozeldekiler çalışıo gidersin yani

Kızlar 8.5 haftalık arkadaşım düşük yaptı bugün. Çok korkuyorum ben Allahım nolur isteyen herkese sağlıklı bebekler ver.
Geçmiş olsun, gerçekten kötü birşey ama Rabbim büyük onun bizim için yazdığından başkasını yasayamiycaz, o yüzden ne gelirse Allahtan olduğunu bilerek üzülmeden korkmadan hep umut içinde dua ederek yaşamak lazım. Bu herkesin başına gelen birşey değil, herkesin imtihanı farklı. Dün bir dua paylaştım düşük yapmamak bebeği zamanında kucağına almak için istersen onu oku için rahatlar biraz.

Kizlar bende tam 4 haftaligim bugun doktora gittik keseyi ufavikta olsa olusmaya baslamis dedi dojtorum, 10 gun sonra tekrar gel kalp atisi duyalim insallah dedi,hamilelige dair belirti sadece gogusleeim irilersiyor ve kasigimda bi uyuşma igne batmalaei yasıyorum baskada sorunum yok şükür

hayırlı olsn canm aramıza hoşgeldinnnn

Dur hemen oyle sinirlenme. Aniden gelişen bi ameliyatsa. Var bi hayır bunda da. Olmadı yarın gidersin. Yada akşam 6 ya kadar ozeldekiler çalışıo gidersin yani
Ozel doktor yok iste sorunum o. Gelmedi ve bosuna izin almis oldum.Sinirlerime hakim olamiyorum bi anda agliyorum sacma sapan seylere. Yarin ildeki ozel doktora giderim insaAllah canim

TÜH YA ALLAHIM SEN BİZİ KORU HİÇ BELİRTİ FALAN VERMEMİŞMİ YA PSİKOLJM BOZLDU YİNE
Korkma bi bebek tutunamiyacaksa zaten olan oluyo. Dogum yapip kucagina alana kadar hicbirseyin garantisi yok
Kucagina aldigin an bitiyo butun kaygi
Bizim akraba sezaryene 3 gun sonrasi icin gun aldi tam uc gunu kalmisdi bebegi karninda kaybetti 4 gun once olmus olsaydi yasayacakti
Allahin taktiri stres yapmak sadece bize bebegimize zarar verir
Dua edip kendimizide sakınıp koruycaz baska elden gelen birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…