Naptın canım sanki sen bugun doktora gidecektin yanlış okumadıysam gittinmiAgri ve sislik var bende. Bir de uclarina dokununca cok agri oluyor
Canim ilcedeyim doktor ameliyattaymis sinirden agliyorum ya. Okuldan da izin aldim 1 saatlik ama gelmedi hala bakalimNaptın canım sanki sen bugun doktora gidecektin yanlış okumadıysam gittinmi
Aminn canim insallahÇok şükür darısı başımıza inşallah. Minik kalbi de en kısa zamanda duyarsınız inşallah
Dur hemen oyle sinirlenme. Aniden gelişen bi ameliyatsa. Var bi hayır bunda da. Olmadı yarın gidersin. Yada akşam 6 ya kadar ozeldekiler çalışıo gidersin yaniCanim ilcedeyim doktor ameliyattaymis sinirden agliyorum ya. Okuldan da izin aldim 1 saatlik ama gelmedi hala bakalim
Aynı tarih galiba bizim jinekolaga gttiniz mi hicBende bunu merak ediyordum ilk günler uclarinda acıma vardı şimdi o da yok ve yumuşak hiçbir değişim yok bende bi terslik var mı diye korkuyorum
BENDEDE KOYULAŞMA YOK AMA ETRAFI BİRAZ GENİŞLEDİ ALAN OLARAKKızlar goguslerinizde değişiklik var mi meme ucum sanki yumusayip değişmiş gibi
bide yanlardan falan dokununca çok acıyoooKızlar goguslerinizde değişiklik var mi meme ucum sanki yumusayip değişmiş gibi
ayy kıyamam allah korusn canm .. kanaması falan varmıydı belirti yokkenmi olduKızlar 8.5 haftalık arkadaşım düşük yaptı bugün. Çok korkuyorum ben Allahım nolur isteyen herkese sağlıklı bebekler ver.
Geçmiş olsun, gerçekten kötü birşey ama Rabbim büyük onun bizim için yazdığından başkasını yasayamiycaz, o yüzden ne gelirse Allahtan olduğunu bilerek üzülmeden korkmadan hep umut içinde dua ederek yaşamak lazım. Bu herkesin başına gelen birşey değil, herkesin imtihanı farklı. Dün bir dua paylaştım düşük yapmamak bebeği zamanında kucağına almak için istersen onu oku için rahatlar biraz.Kızlar 8.5 haftalık arkadaşım düşük yaptı bugün. Çok korkuyorum ben Allahım nolur isteyen herkese sağlıklı bebekler ver.
Bir anda sabah kanaması başlamış hastaneye gitmiş düşük demişler.ayy kıyamam allah korusn canm .. kanaması falan varmıydı belirti yokkenmi oldu
TÜH YA ALLAHIM SEN BİZİ KORU HİÇ BELİRTİ FALAN VERMEMİŞMİ YA PSİKOLJM BOZLDU YİNEBir anda sabah kanaması başlamış hastaneye gitmiş düşük demişler.
hayırlı olsn canm aramıza hoşgeldinnnnKizlar bende tam 4 haftaligim bugun doktora gittik keseyi ufavikta olsa olusmaya baslamis dedi dojtorum, 10 gun sonra tekrar gel kalp atisi duyalim insallah dedi,hamilelige dair belirti sadece gogusleeim irilersiyor ve kasigimda bi uyuşma igne batmalaei yasıyorum baskada sorunum yok şükür
Ozel doktor yok iste sorunum o. Gelmedi ve bosuna izin almis oldum.Sinirlerime hakim olamiyorum bi anda agliyorum sacma sapan seylere. Yarin ildeki ozel doktora giderim insaAllah canimDur hemen oyle sinirlenme. Aniden gelişen bi ameliyatsa. Var bi hayır bunda da. Olmadı yarın gidersin. Yada akşam 6 ya kadar ozeldekiler çalışıo gidersin yani
selam kızlarCanim benimde 4 ekim transferim. Suan 5+4 .. acaba keseyi mi kucuk buldu keseye gore haftayi soyluyor cunku
Sadece kan için gittim onda da değer daha düşük olduğu için hesaplama yapıp 10 gün sonra fln gidicem inşallahAynı tarih galiba bizim jinekolaga gttiniz mi hic
Canim naptin sonucunu aldinmi kac olmus?selam kızlar
Benim 8 ekim transferim kan veriyorum hala en son kaçı görünce kan vermeyi bıraktınız
Kaç çıktı bende gitmedim sadece kan tahlili verdim adet gecikmesinden 4 gün sonra 175 di haftaya perşembe randevumSadece kan için gittim onda da değer daha düşük olduğu için hesaplama yapıp 10 gün sonra fln gidicem inşallah
Korkma bi bebek tutunamiyacaksa zaten olan oluyo. Dogum yapip kucagina alana kadar hicbirseyin garantisi yokTÜH YA ALLAHIM SEN BİZİ KORU HİÇ BELİRTİ FALAN VERMEMİŞMİ YA PSİKOLJM BOZLDU YİNE