2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar çok evhamli olmak bizi bebegimizi yıpratıyor şimdi düşünüyorum ben bir kere verdim kanı ama bazı arkdslar emin olmak için artış için 2 kez veriyor ya şimdi zaten bebek yoksa 5 ve 6 haftada belli olur devamlı kan vermenin anlamı yok ki çünkü kimyasal veya dis gebeligii olduysa allah korusun önlemenin yolu yok ki olduktan sonra bence sabredip 6 ya da t hafta kese daha sonra kalp atışını dinlemek

TÜH YA ALLAHIM SEN BİZİ KORU HİÇ BELİRTİ FALAN VERMEMİŞMİ YA PSİKOLJM BOZLDU YİNE
Hiç böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın, ne insanlar var bebekleri düşsün diye 2.kattan atlamislar, 50 60 kilo taşımışlar, her türlü ilacı içmişler ama sapa sağlam doğmuş bebekler, yani doğacak olana ne yaparsan yap bişey olmuyor, ömrü olmayanada ne kadar özen göstersende, dikkat etsende ilaçlarını içende gidiyor. Benim iki hamileligimde kanamalı geçti hep yattım, biri sağ salim doğdu diğeri düştü malesef. O yüzden herşeyin hayırlısı diyeceksin yapicak bişey yok. Ben şuan yine risk altındayım Allaha emanetiz artık, bol bol dua lazım.

çok doğru söylüyosun canm hep diyorum Allahım sana emanetiz sen koru bizi

ay kıyamam yaa aynen öyle Allahım güzel günler göstersn bizlere

Kesinlikle.. çok güzel yazmışsınız Rabbim muhafaza etsin ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bendr bu sabah çok yoğun akıntı oldu yaa acaba kasık ağrılarımda iltihaptan mı akıntı olunca öyle düşündüm tuvalete bi gidiyorum çamaşırım batmış beyaz ve yoğun sizde böyle durum yaşayan var mı

Aynen canım benim de akıntım çok oluyor ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri çok geliyor akıntı sarımsı

Kızlar okuldan geldim azıcık dinleneyim diye oturdum, uyumuşum zile uyandım eşim gelmiş sizde de böyle uyku bastırması oluyor mu?

Benim de cok fazlalasti baya yogun
Aynen canım benim de akıntım çok oluyor ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri çok geliyor akıntı sarımsı
Benimde oluyor canım arada yogun geliyor. Kasık batması aynı iltihaplı enfeksiyonlu gibi batıyo benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…