Evet benim de bacaklarım da var ufak ufak. Araştırmak lazım canım bakim bi onlaraCanim benimde catlak icin bisey kullanmam lazim kilo alip verdigimde bile bacaklarimda catlaklarim oldu simdi nasil olacak bilmiyorum artik ben internetten baktim hindisdan cevizi yagi yada bebek yagi kullanin yaziyordu tabi doktorunuda sor belki o baska bisey soyler gögus ucunada zeytinyagi sur dogumdan 15 20 gun ince baslasak olur bence eltim oyle yapti dogum yaptiktan sonra goguslerinin ucu yara olmadi
Varmıdır bakim canımÇatlak kremi soranlar için ben çok araştırdım arkadaşlar. Yurtdışında bir sürü yorum vs okudum, ebemle de görüştüm. Bazı yağlar tamamen organik ama çatlağa meyilliyseniz işe yaramıyor. Henüz almadım ama haftaya alıp başlayacağım çatlak kreminin fotoğrafını atıyorum. Herhangi bir katkı maddesi falan da yok ve oldukça etkiliymiş. İçeriği kakao yağı. Badem, argan vs birkaç yağ daha da var içinde. Türkiye de de var sanırım ama yurtdışında olanlar 6 euro civarında bence bir bakın yorumlarına vs.
Eki Görüntüle 2548275
Canım ben baktım hepsiburada da falan var ama fiyatı yurtdışına göre biraz pahalıVarmıdır bakim canım
5.haftadasınız sanırım:) 6. Hafta ortalarında başladı benim. Daha çok erken. Tadını çıkarın bu günlerin :)Kızlar mide bulantiniz var mi valla kan değeri olmasa hamilelikten şüphe ederdimınş böyle rahat sağlıklı geçer 9 ay
Sat a göre 4+5 im ☺belirtisiz gidiyoruz bakalim5.haftadasınız sanırım:) 6. Hafta ortalarında başladı benim. Daha çok erken. Tadını çıkarın bu günlerin :)
Kaç ay gider acabaCanım ben baktım hepsiburada da falan var ama fiyatı yurtdışına göre biraz pahalı119 tlydi sanırım.
Çatlak kremi soranlar için ben çok araştırdım arkadaşlar. Yurtdışında bir sürü yorum vs okudum, ebemle de görüştüm. Bazı yağlar tamamen organik ama çatlağa meyilliyseniz işe yaramıyor. Henüz almadım ama haftaya alıp başlayacağım çatlak kreminin fotoğrafını atıyorum. Herhangi bir katkı maddesi falan da yok ve oldukça etkiliymiş. İçeriği kakao yağı. Badem, argan vs birkaç yağ daha da var içinde. Türkiye de de hepsiburada da falan var sanırım ama yurtdışında olanlar 6 euro civarında bence bir bakın yorumlarına vs.
Eki Görüntüle 2548275
Çok şanslısın:)Olabilir canim bende ole dusundum doktor gozukmez ama yinede bi karindan bakalim alttan bakmk istemiyorum dedi baktik gorundu cok sukur
Tabi heryere sürülüyor:)Ne icin göğüs içinmi karına bacaklara da mı oluyor. Şimdiden başlanması lazım falan diyorlar dogrumu acaba
BencedeÇok şanslısın:)
Bende üşüyorum coook yaa :) tek değilmişimAkşamları kombiyi açıp pijamamın üzerine hırka giyip öyle uyuyorum o kadar üşüyorum
Bende ayniyim yaa elim ayagim donuyoAkşamları kombiyi açıp pijamamın üzerine hırka giyip öyle uyuyorum o kadar üşüyorum
Hayırlı olsunİnşallah bende haziran annesi olacağım
Hayırlı haberle gel canımYarın ilk dr randevum vaar