- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 30
Benim tüp bebek canım normal değerler benim beklenen adet günüm yarın mesela öyle düşünBende yarin vericem saglik ocagnda valla kollarim mosmor oldu artikkk
Senindr gec dollenme mi yoksa
Benmki cok gec dollenme olmus o yuzden boyleyim
Beklenen adet tarihimde olmus
Bende aynıyım canım kasıklarıma agrı giriyor ve adet sancısı gibi çok kısa agrı giriyor bulanti falan yok erken sanırım dahaKızlar ben henüz doktor kontrole gidemedim randevum haftaya sat a göre 4+4 um kasik lara arada giren sancı dışında belirtim yok sanki hamile değilim sizde var mi degisiklik
Aynen dün aldım kan sonucunu aile hekimininde 175 ti 4+3teyken şüphe ettim biran acayip korkuyor insanBende aynıyım canım kasıklarıma agrı giriyor ve adet sancısı gibi çok kısa agrı giriyor bulanti falan yok erken sanırım daha
ben daha çok korkuyorum canim 7 yıldır bekliyorum tedaviyle oldu hep korku var olcakta dogana kadar ama rabbime emanetAynen dün aldım kan sonucunu aile hekimininde 175 ti 4+3teyken şüphe ettim biran acayip korkuyor insan
Haa anladim benim sat a gore 2 aylik olmasi gerekiyo masallah pek bi ilerden geldi benmkiBenim tüp bebek canım normal değerler benim beklenen adet günüm yarın mesela öyle düşün
Belki Gec dollenme olabilir canim korkma son adet tarihine gore 4+3 olabilir ama ultrason kan sonucu onemliAynen dün aldım kan sonucunu aile hekimininde 175 ti 4+3teyken şüphe ettim biran acayip korkuyor insan
Öyle bir de herkeste dur kimseye deme ne olur olmaz filan mantığı var bende kendimi ona kanalize ettim çevremde burada hep düşük dis kimsyasal gebelik var ya insan acaba diyorben daha çok korkuyorum canim 7 yıldır bekliyorum tedaviyle oldu hep korku var olcakta dogana kadar ama rabbime emanet
Zor bu surecmis cidden hamile kalmakla bitmiyor allah yardımcımız olsunBelki Gec dollenme olabilir canim korkma son adet tarihine gore 4+3 olabilir ama ultrason kan sonucu onemli
7 haftalık ultrason. Sizin belli olmayan nedir? Zaten yolk sac ve beyazlık halinde bir bebek görünüyor sadece bu haftalarda. Çok belirgin olmuyorlar :)Kızlar 6-7 haftalık olanlarda ultrason görüntüsü varsa rica etsem atabilir mi benim birşey belli olmuyorda merak ettim
Benimkinin tarihi karıştı o yüzden hamilelik takviminide kaldırdımHaa anladim benim sat a gore 2 aylik olmasi gerekiyo masallah pek bi ilerden geldi benmki
Ben söyledim 3. Kez kan verdikten sonra artık hayırlısı zaten nasibi varsa her türlü gelcek canım çok takma kafana bişeycik olmaz allahın izniyle melek onlarÖyle bir de herkeste dur kimseye deme ne olur olmaz filan mantığı var bende kendimi ona kanalize ettim çevremde burada hep düşük dis kimsyasal gebelik var ya insan acaba diyor
Öyle cnm eskiden hamile kalanlara ana ne çabuk doğurdu diyordum o kadarda çabuk değilmiş 9 ay☺Ben söyledim 3. Kez kan verdikten sonra artık hayırlısı zaten nasibi varsa her türlü gelcek canım çok takma kafana bişeycik olmaz allahın izniyle melek onlar
Öyle cnm eskiden hamile kalanlara ana ne çabuk doğurdu diyordum o kadarda çabuk değilmiş 9 ay☺
Bende gülerken aglayabiliyorum bu ara☺ikisi aynı anda kahkaha atıyorum ama gözümden yaşlar boşalıyoraynen kan veriyorum ya 2 saat geçmiyor hep yüreğim ağzımda birde hormonlar bende inanılmaz sinir yaptı
Bunlar da güzel her anın keyfini çıkaralım bana dua et yarın kan vericem yine arkadaşım allah sağlikla kucaklamak nasip etsin cümleye içindede bana iyi geceler canımBende gülerken aglayabiliyorum bu ara☺ikisi aynı anda kahkaha atıyorum ama gözümden yaşlar boşalıyor
İnşallah cnm güzel haberlerle gelirsinBunlar da güzel her anın keyfini çıkaralım bana dua et yarın kan vericem yine arkadaşım allah sağlikla kucaklamak nasip etsin cümleye içindede bana iyi geceler canım
Evet haklısınız7 haftalık ultrason. Sizin belli olmayan nedir? Zaten yolk sac ve beyazlık halinde bir bebek görünüyor sadece bu haftalarda. Çok belirgin olmuyorlar :)
Bende duzgun bi cevap alana kadar takvim kullanmiycamBenimkinin tarihi karıştı o yüzden hamilelik takviminide kaldırdım
Evet canım nasipse 3. İnsllah