Bende 4 +5bendede yok herhangi bi belirti 6. Haftadan sonra olur galiba önceki lerde öyle olmuştu.Kızlar ben henüz doktor kontrole gidemedim randevum haftaya sat a göre 4+4 um kasik lara arada giren sancı dışında belirtim yok sanki hamile değilim sizde var mi degisiklik
Kese icin mi canimGünaydın bende salı doktora gidecem bir türlü gelmiyor salı heyecanla bekliyorum
7. HAFTANIN İÇİNDEYİZ CANIM KESE VE YOLK SAC GÖRDÜK KASIMIN İLK HAFTASI KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİZ İNŞALLAH SEN NAPTIN KAÇ HAFTADASINAnldm canim kac haftalik seninki bebegi gordnmu
Evet canım hem kese hem kalp atışı görebiliriz dedi çok heyecanlıyımKese icin mi canim
Bende 5+4 canim suan .. pazartesi kalp icin cagirdi tekrar doktorum bakalim insallh duyarim7. HAFTANIN İÇİNDEYİZ CANIM KESE VE YOLK SAC GÖRDÜK KASIMIN İLK HAFTASI KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİZ İNŞALLAH SEN NAPTIN KAÇ HAFTADASIN
Hadi insallah canim guzel haberlerle gelEvet canım hem kese hem kalp atışı görebiliriz dedi çok heyecanlıyım
Hayirli olsun canimherkese selam kızlar. 6+0 da bugün keseyi gördük elhamdülillah
haftaya da kalp atısı için çağırdı hayırlısıyla
Agri ve sislik var bende. Bir de uclarina dokununca cok agri oluyorKızlar goguslerinizde değişiklik var mi meme ucum sanki yumusayip değişmiş gibi
Gözün aydın canım benimde 6+0 şuan doktor beni de salı günü çağırdı inşallah bende keseyi görürümherkese selam kızlar. 6+0 da bugün keseyi gördük elhamdülillah
haftaya da kalp atısı için çağırdı hayırlısıyla
Benim hiç ağrı yok sadece uçlar yuvarlaklasmis birde arada kasiklarima vuran çok şiddetli olmaya ağrı varAgri ve sislik var bende. Bir de uclarina dokununca cok agri oluyor
Kasiklarim da sagli sollu aciyor valla anlamadim normaldir herhaldeBenim hiç ağrı yok sadece uçlar yuvarlaklasmis birde arada kasiklarima vuran çok şiddetli olmaya ağrı var
Canim benimde 4 ekim transferim. Suan 5+4 .. acaba keseyi mi kucuk buldu keseye gore haftayi soyluyor cunkuArkadaşlar ben 30 eylülde transfer oldum. Çarşamba günü keseyi gördüm. 5+3 dedi doktorum. Bakıyorum benden sonra transfer olanların haftası daha ileride. Nasıl oluyor bu? Bir bilen yazsın Allahaşkına
Çok şükür darısı başımıza inşallah. Minik kalbi de en kısa zamanda duyarsınız inşallahHayirli olsun canim
Bende bunu merak ediyordum ilk günler uclarinda acıma vardı şimdi o da yok ve yumuşak hiçbir değişim yok bende bi terslik var mı diye korkuyorumKızlar goguslerinizde değişiklik var mi meme ucum sanki yumusayip değişmiş gibi