- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
Sen Niye takvim yapmadın kiz
Sen Niye takvim yapmadın kiz
Seninki tahmini kaç haftalıkkan tahliliyle öğrendim ,daha çok küçük .dr a fln da gitmedim . Dr a gideyim keseyi fln göreyim inşallah öyle yapacağım
Seninki tahmini kaç haftalık
Heee hayırlısı olsun canım o zaman4 hafta 2 gün
Yaptırdım 469,75 çıktı. Yarın da belki keseyi görürüm bakalım randevum var 12de
Bende varım yanlıs hesaplamiyosam :)
Yok valla benim gec dollenme pazar gunu ogrendim. Tam hesapta yapamiyorum zaten :)hoşgeldinson adet tarihine göre mi hesaplıyorsun
beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalımArkadaslar bisey sorucam benim adetimi 13 gun gecti. Pazar gunu gebe oldugumu ogrendim. Degerim 33 tü. Bu gece rahmim cok agrıdı adet agrısıyla karısık bi agrıydı beni uykumdan uyandirdi. Duruup ara ara devam etti cok korktum. Biraz omce corba ictim iyi geldi. Sizce normalmi
14 ekim bat günüm dündü canm....Allahım yardımcımız olsunnnnHayırlı olsun
canım
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah senle ayniyiz o zaman benim bat yarın bende dün öğrendim
Hoşgeldin canımBende varım yanlıs hesaplamiyosam :)
hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Arkadaslar bisey sorucam benim adetimi 13 gun gecti. Pazar gunu gebe oldugumu ogrendim. Degerim 33 tü. Bu gece rahmim cok agrıdı adet agrısıyla karısık bi agrıydı beni uykumdan uyandirdi. Duruup ara ara devam etti cok korktum. Biraz omce corba ictim iyi geldi. Sizce normalmi
beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalım
Hayırlı olsunKızlar merhaba bende haziran annesi olucam İnşAllah hepinizin bebişleri hayırlı olsun