2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaslar bisey sorucam benim adetimi 13 gun gecti. Pazar gunu gebe oldugumu ogrendim. Degerim 33 tü. Bu gece rahmim cok agrıdı adet agrısıyla karısık bi agrıydı beni uykumdan uyandirdi. Duruup ara ara devam etti cok korktum. Biraz omce corba ictim iyi geldi. Sizce normalmi

beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalım

cumartesi gününe doktordan randevu aldım kızlar... düün akşam kan vermeye gidemedk bugün de onu halledicem inşallah...
şimdi bundan sonra doktora gittiğimde napılıcak ?? test falan neler olck bilgisi olan ?

beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalım

ağrılar geçiyorsa ve kanama fln yoksa tehlikeli bir durum değil . Rahim büyümeye başlıyor , bebiş yerleşmeye çalışıyor gün içindeki aktiviteler ... gayet normal ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…