ben de dün gittim keseyi gördük şükürler olsun kan tahlili falan yapmadı doktor önceden düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi folik asit demir d vitamini verdi inşallah haftaya kalp sesi için gidicem
ağrılarım gelince ben de çok korkuyorum.nette rahim genişliyor ondan diiyor. ama yrın hocaya sorcam
evet canm göreyim bi kanda ki değeride zaten 1000i geçmişse kese gözükürmüş inşallahbende 6 dolmuş olsun kese net şekilde görülsün inşallah diye düşündüm .
kan ne için betahcg için mi
inşallah artar değerin canm bakm benmki ne alemdeHaftaya çarşamba randevum ama içim içimi yiyo 13.32 çıkmış değer kötü mü anlayamadım ki
Haftaya çarşamba randevum ama içim içimi yiyo 13.32 çıkmış değer kötü mü anlayamadım ki
canm senin kaç haftalık şuan ?ben de dün gittim keseyi gördük şükürler olsun kan tahlili falan yapmadı doktor önceden düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi folik asit demir d vitamini verdi inşallah haftaya kalp sesi için gidicem
Rahimin genislemesine daha vardır diye dusunuyorum ama bende persembe gunu gidicem doktoral bakalımağrılarım gelince ben de çok korkuyorum.nette rahim genişliyor ondan diiyor. ama yrın hocaya sorcam
Yok canım bu progesteron değeri beta en son geçen cuma 2983 tü şimdi artmıştır baya13 çıkan değerin betahcg mison adet tarihin ne
Doktorum a msj attım normal dedi çok şükür.inşallah artar değerin canm bakm benmki ne alemde
ay şükür canm..bende diyorum acaba bu hafta değilde bi sonraki haftamı gitsem ya kese görünmezse ?Doktorum a msj attım normal dedi çok şükür.
Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason laay şükür canm..bende diyorum acaba bu hafta değilde bi sonraki haftamı gitsem ya kese görünmezse ?
cumartesi tam 5 olacak...Bu hafta tam olarak ne kadarlıkken gitmeyi düşünü yosun ben gittiğimde 4+6 ydi görünmedi karından ultrason la
Görünmeyebilir canm ama alttan görünebilir büyük ihtimalcumartesi tam 5 olacak...
Merhaba,Selam 2020 Haziran ayı için müjdeli haber alanlar var mı acaba
ay şükür canm..bende diyorum acaba bu hafta değilde bi sonraki haftamı gitsem ya kese görünmezse ?
Arkadaşlar ben de Haziran annesi olacağım inşallahsat 12 eylül. Şuan 4+5 haftalık gözüküyor. Beta hcg 612 yükseldi çok şükür haftaya keseyi görmek için dr ye gitcem inşalalh
Merhaba,
Ben de dün kan verdim 254 çıktı Beta