2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
adetiniz düzenli ise yumurtlama tarihinizi kestirebilirsiniz . Yumurtlama gününden 12 gün sonra kanda çıkıyor o da adetten 5 6 gün öncesi oluyor
Mrb canım bn fransada yaşadığım için kolay kolay doktora gidemiyorum şüphelerim var ama netlestirmem lazım adetime 2 gün var daha yeni 4 aydır burdayım dil sorunum var tek başıma gidemiyorum eşimde işinden dolayı sürekli erteliyor netlesirse tabı gider ama inan o gün randevu alcaktik 12 aya verdiler

predictor early gebelik testi alabilirsin.Erkenden sonuç veriyor gerçekten

Ben de geçtiğimiz cuma 5.haftamı doldurdum. İlk muayenemdi ve çok heyecanlıydım. Keseyi zar zor gördük ve sanki 4.5 haftalık gibi dedi doktor. O yüzden gelecek cuma bir daha gel 6.haftanı da doldurmuş olacaksın dedi. Ultrason fotoğrafı da aşağıdaki gibi hiç keseye de benzemiyor bence

Adetinize kaç gün kala öğrendiniz
Ben geçtikten 1 gün sonra,adetim geçen aya kadar düzensizdi, dedim herhalde gine gitti. Sonra seytan durttu ben de test yaptim. Dün 255,9 cikti, normalde 2 gune bir gidilecekte ben merakimdan bugun de gittim 322,35 idi yarin tabi mecbur yine gidecegim. 255in 2 ye yakin olur herhalde artisi bakalim.

Adetinize kaç gün kala öğrendiniz yada adet tarihiniz geçtimi kaç haftalikken idrarda çıkıyor bilginiz var mı
idrarda erken testle adetten 1 hafta öncesine kadar hassas testle çıkar. Kan da biraz daha erken olabiliyor. Kese de zaten 1000den sonra görülür o zaman da 5 - 6 haftalık olmuş olur.

Yumurtlamadan tutarsa 2 hafta sonra ilk belirtileri baslar

bir gün daha bekleseydin keşke diyeceğim ama sağlık ocağında da sonuçlar akşam çıkıyor
Sağlık ocağı hafta sonu kapalı ya, ilkini devlette yaptım, diğerini özelde, gitmemin sebebi de hesaplanmaz ama ne kadar artıyor diye merak etmiştim. Yarın 255in 2 katı veya ona yakın olur galiba

I
Inşallah istediğin sonucu alırsın canım benim

Adetinize kaç gün kala öğrendiniz yada adet tarihiniz geçtimi kaç haftalikken idrarda çıkıyor bilginiz var mı

Benim adete 6 gün kala çıkmıştı. Erken gebelik testi ile. Sonra acile gidip kan verdim beta hcg 18 çıktı. 2 gün sonra 71 çıktı. 6 gün sonra da 1639 çıktı. (4 hafta 3 günlükken) Hep 3.7 katı artmış :) Daha da baktırmadım. Ultrasonda göründü ztn geçtiğimiz cuma.

Sağlık ocağı hafta sonu kapalı ya, ilkini devlette yaptım, diğerini özelde, gitmemin sebebi de hesaplanmaz ama ne kadar artıyor diye merak etmiştim. Yarın 255in 2 katı veya ona yakın olur galiba

aslında testi aynı yerde yaptırmakta önemli bence .Farklı yerlerde farklı labatatuar aletleri farklı hassaslıkları var düzenli artmış ya iki katına fln takılma ,inşallah bebiş geliyordur

Salı günü adet günüm çarşamba dil kursu randevum var çıktıktan sonra salı günü adet olmazsam alırım bir test sağolasın canım sen nerde kaliyon
anladım , inşallah gönlüne göre olur bebek istiyorsanız inşallah hamilesindir İstanbul’da yaşıyorum . Sen ne kadar süredir fransadasın

Olumsuz düşünüp kendini üzme erken gitmişsin bence de . Kan tahlilinde çıktıysa hamileliğin tamamdır gerisini düşünme , minnakta olsa noktada olsa kese gibi birşey görüşmüş ayrıca ultrason ile nerden baktı batından mı vajinal mi

aslında testi aynı yerde yaptırmakta önemli bence .Farklı yerlerde farklı labatatuar aletleri farklı hassaslıkları var düzenli artmış ya iki katına fln takılma ,inşallah bebiş geliyordur
Hadi bakalım 3 - 4 saat sonra öğrenirim

Ikiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…