- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
5.haftam canimHadi inşAllah kaçıncı haftanda gitmiş olacaksın yani :)
canm hayrlı olsn sennde 1 hafta öndesin doktora gittinmi kese gözktümü napılıyo ilk muayenede bahsedermisinKızlar merhaba bende haziran annesi olucam İnşAllah hepinizin bebişleri hayırlı olsun
Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sankicanm hayrlı olsn sennde 1 hafta öndesin doktora gittinmi kese gözktümü napılıyo ilk muayenede bahsedermisin
Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki
canm hayrlı olsn sennde 1 hafta öndesin doktora gittinmi kese gözktümü napılıyo ilk muayenede bahsedermisin
bende 19u cumartesi gidicem bi kan verip canmbenimde beklenen Doğum tarihi 20 Hazirandaha doktora gitmedim 26 ekimde düşünüyorum gitmeyi
progstrn hilacı veriliyo canm inşallah düzelir ne zamn kontrle gidicksnBen geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki
bende 19u cumartesi gidicem bi kan verip canm
Hazırlıklı gitmemiştim canım o yüzdenNiye istemedin erken haftalarda alttan muayene en sağlıklı sonucu verir
Haftaya çarşamba randevum ama içim içimi yiyo 13.32 çıkmış değer kötü mü anlayamadım kiprogstrn hilacı veriliyo canm inşallah düzelir ne zamn kontrle gidicksn
Haftaya çarşamba randevum ama içim içimi yiyo 13.32 çıkmış değer kötü mü anlayamadım ki
Aynen ilk olacak inşAllah sizinkötü şeyler düşünme inşallah güzel haberler alırsın ilk hamileliğin mi
İnşallah üçüncüAynen ilk olacak inşAllah sizin
MaşAllah sağ salim kucağımıza alalım inşAllahİnşallah üçüncü
MaşAllah sağ salim kucağımıza alalım inşAllah
Oyle mi yaa sevindim valla gece uyutmamıstı ama sabah erken saatte corba ictim sonra uyumusum cok sükür :)ağrılar geçiyorsa ve kanama fln yoksa tehlikeli bir durum değil . Rahim büyümeye başlıyor , bebiş yerleşmeye çalışıyor gün içindeki aktiviteler ... gayet normal ağrılar
Hosbuldumm :)Hoşgeldin canım
Agrı bide adet sancısina benzer bisey olunca korktum bebegim beni bırakırsa diye.beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalım
ağrılarım gelince ben de çok korkuyorum.nette rahim genişliyor ondan diiyor. ama yrın hocaya sorcamAgrı bide adet sancısina benzer bisey olunca korktum bebegim beni bırakırsa diye.