2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
canm hayrlı olsn sennde 1 hafta öndesin doktora gittinmi kese gözktümü napılıyo ilk muayenede bahsedermisin
Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki

Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki

Niye istemedin erken haftalarda alttan muayene en sağlıklı sonucu verir🙄

progstrn hilacı veriliyo canm inşallah düzelir ne zamn kontrle gidicksn

ağrılar geçiyorsa ve kanama fln yoksa tehlikeli bir durum değil . Rahim büyümeye başlıyor , bebiş yerleşmeye çalışıyor gün içindeki aktiviteler ... gayet normal ağrılar😊
Oyle mi yaa sevindim valla gece uyutmamıstı ama sabah erken saatte corba ictim sonra uyumusum cok sükür :)

beni de ağrı uykumdan uyandırıyor.bi giriyor mahvediyor.kasıklarım karnım.sonra geçiyor.okuduğuma göre ağrı geçiyorsa normalmiş geçmiyorsa sıkıntı.yarın doktora gideceğim sorcam bakalım
Agrı bide adet sancısina benzer bisey olunca korktum bebegim beni bırakırsa diye.

ben de dün gittim keseyi gördük şükürler olsun kan tahlili falan yapmadı doktor önceden düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi folik asit demir d vitamini verdi inşallah haftaya kalp sesi için gidicem

X