Olumsuz düşünüp kendini üzme erken gitmişsin bence de . Kan tahlilinde çıktıysa hamileliğin tamamdır gerisini düşünme , minnakta olsa noktada olsa kese gibi birşey görüşmüş ayrıca ultrason ile nerden baktı batından mı vajinal mi
Ikiz mi
Hayirli olsun canim bende haftaya gtcem insallah gorurumBen de geçtiğimiz cuma 5.haftamı doldurdum. İlk muayenemdi ve çok heyecanlıydım. Keseyi zar zor gördük ve sanki 4.5 haftalık gibi dedi doktor. O yüzden gelecek cuma bir daha gel 6.haftanı da doldurmuş olacaksın dedi. Ultrason fotoğrafı da aşağıdaki gibi hiç keseye de benzemiyor benceEki Görüntüle 2544868
Degisyor canim 6 da duyan var 8 de duyan varkalp atışı kaç hastalıkken duyuluyor?
Amin canım inşallah ne zaman gidecen peki doktora ben haftaya Pazartesi gidecembenim de sat 5 eylüm dü ve 5 ekimde öğrendim ama göremedik daha allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize
Hayirli olsun canim bende haftaya gtcem insallah gorurum
Karından ultrasonla baktı. İnşAllah cuma günü kesem normal büyüklüğünde görünür. Kalp atışını da duyarsam benden mutlusu yok.
kalp atışı kaç hastalıkken duyuluyor?
Bu arada hamilelik belirtilerinden kusma bulantı başlayan var mı
Daha yeniyim canım 4 aydır burdayım alışma suresindeyimanladım , inşallah gönlüne göre olur bebek istiyorsanız inşallah hamilesindirİstanbul’da yaşıyorum . Sen ne kadar süredir fransadasın
Daha erken benceBu arada hamilelik belirtilerinden kusma bulantı başlayan var mı
canımayyy benimde bat bugündü bugün öğrendimmmmmakşama kan vericem
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah senle ayniyiz o zaman benim bat yarın bende dün öğrendimayyy benimde bat bugündü bugün öğrendimmmmmakşama kan vericem
Hayırlı olsun
canım
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah senle ayniyiz o zaman benim bat yarın bende dün öğrendim
ayyy benimde bat bugündü bugün öğrendimmmmmakşama kan vericem
Evet canım dün silikti test emin olmak istedim kan veremiyorum malum bugün gittim bir tane daha aldım yaptım çıktı rabbime şükürler olsunkesinleşti mi
Evet canım dün silikti test emin olmak istedim kan veremiyorum malum bugün gittim bir tane daha aldım yaptım çıktı rabbime şükürler olsun