2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar 4. Ay aşısı sonrası yine duş yasak mı , zorlu mu geçıyor bu aşı da , yarın olucaz bakalım

Bende vermedim vegaferonu pek içime sinmedi. Paraben varmış sanırım içinde
Kızlar bizede verdı vegaferon günde 4 damla dedi,bugun aşıya gıttıkte orda saglık ocagında verdıler, dr kontrolumuz ama 10 gun sonra falan, ona sormadan kullanmak istemıyorum, 4. Ayda kan ilacına baslamalısın dedı hemsire. 10 gun bwkleyıp dr umum yazdgını kullansam , kullanmamak sıkıntı olurmukı, bi de aşı oncesi boy kilo kafa ölcumu yapılıyor ya , bazen kafa ölcumunde yuzune de dokunuyo hemsıre, sonra ben cok işkıllenıyorım korona nedenkyle, ıslak mendılle sonra suyla sılıyorum, siz nabıyosunuz ,abartıyomuyum , hatta yıkayaskm var bu aşıda banyo yasak degolmıs, ınsallah sorunsuzca atlatırız bakalım

Canım bebeği maskeli emzirmen ve ona her dokunmadan önce ellerini yıkaman lazım. Biz de korona olduk da ordan biliyorum
Ben biraz toparladim yoğun bi öksürük yok çok nadir ama esim de 2 3 gun sonra rahatsızlandı korona değil galiba ama bulaşıcı bişey olduğu bariz sizde neydi belirtiler

InsaAllah atlatirsin kolayca canim. Ben de korkuyorum guya bugundu ama koca sehirde asi yok saka gibi. Haftaya gelecekmis asilar. Ilaci da bekle bence 10 gun nedir ki. Bazi doktorlar 6 ay kullanmayin bile diyorlarmis.

InsaAllah atlatirsin kolayca canim. Ben de korkuyorum guya bugundu ama koca sehirde asi yok saka gibi. Haftaya gelecekmis asilar. Ilaci da bekle bence 10 gun nedir ki. Bazi doktorlar 6 ay kullanmayin bile diyorlarmis.
Hadiya tamamcanım ,beklıyım bencede , dr ne derse onu yaparım. Allaaalla hangi şehirki o

Ben biraz toparladim yoğun bi öksürük yok çok nadir ama esim de 2 3 gun sonra rahatsızlandı korona değil galiba ama bulaşıcı bişey olduğu bariz sizde neydi belirtiler
Çok geçmiş olsun, inşallah değildir. Covid olan emziren annelerde, hastalık sıradında anneden bebeğe süt ile antikor geçiyormuş, bu bebeği koruyordur. Şuan aynı zamanda grip mevsimi de, grip olmuş olabilirsiniz.

Ben genelde doktor kontrolünde yaptırıyorum aşıları, sadece ilk ay aşısına sağlık ocağına gittim, hemşiremiz çok dikkatliydi, ellerini sürekli dezenfekte etti, çocuğun değeceği heryeri dezenfekte etti, sedye ve beşik vs, kapı kollarını falan da sürekli siliyorlar, biri girmeden önce 10 dk odayı havalandırıyorlar, içim rahattı o sebeple. Ama zaten düzenli aylık kontrole gittiğim için iki yere birden girip çıkma olmasın diye hastanede doktora yaptırıyorum aşıları

Aynen valla en çok bebeği düşünüyorum anne olmak çok zormus halsizsin yine aç uykusuz kalmasın diye aklın onda kaliyo

Aaa doktorun yaptıgını bılmıyordum, tüm aşıları yapıyır mu dr,sadece agızdan olanı yapabılorım belki demişti bize , cok iyimiş senın canım

Aynen valla en çok bebeği düşünüyorum anne olmak çok zormus halsizsin yine aç uykusuz kalmasın diye aklın onda kaliyo
Uykusuzluk, stres çok etkiliyor bağışıklık sistemini, bunlara yapacak bişi yok maalesef bir süre uykusuzluk çekeceğiz ama en azından bünyeyi desteklemek adına vitaminlere devam etseniz iyi olur, özellikle böyle bir zamanda olabildiğince sağlam kalmak gerek. Ben emzirme dönemi için olan vitaminleri kullanıyorum hala

Aaa doktorun yaptıgını bılmıyordum, tüm aşıları yapıyır mu dr,sadece agızdan olanı yapabılorım belki demişti bize , cok iyimiş senın canım
Evet bütün özel hastanelerde aşılar ücretsiz olarak yapılıyor (özel aşılar dışında), uzun zamandır böyle, oğlumda da hep doktora yaptırmıştım. Şimdi özel hastaneler de sakin, önceden kuyruk olurdu doktorun kapısında şimdi kimse olmuyor, Ne kadar çok temizlense de sağlık ocakları nispeten daha riskli gibi giren çıkan konusunda, herkes maskeyi yarım yamalak takıyor maalesef, ikisine birden girmektense doktoru tercih ediyorum, zaten yaşına kadar rutin kontrole götürülüyor illa

Bende kullanmadım daha kan ilacını. Ben yanımda ayrı bir örtü ve kolonya götürüyorum. Ebeye falanda öyle kibarlıkmış gibi teklif ediyorum :))))

Gazı konuşmuşsunuz benim oğlanın gazı daha da arttı halbuki yediklerime de çok dikkat ediyorum en başından beri ama gazı bitmedi geceleri çok kıvranıyor gazını kendi yapıyor ama gazı çocuğa sancı yapıyor. Üstüne sab simplex in satışı artık yok ondan başka da işe yarayan olmadı oğlanda zor durumdayız

Sab simplex satılıyormuş hala ama depoda yokmuş, siz eczacınıza sorun yine arada. Gün içinde bol bol yüz üstü bırakın uğraşsın öyle, yüz üstü kaldıkça çıkarıyorlar gazı rahatça, hareketlendikçe biter gaz zaten, gece besledikten sonra beklemeden midedeki gazı çıkarabilseniz o bağırsağa inmez gece rahat eder.

Şuan çogu bölgenin deposunda yok biz aradık neyse ki başka şehirde bir eczanede varmış oradan aldık bugün geldi. Aslında oğlum cok hareketli yüz üstü sürekli yatırım ama gazını yapıyor kendisi ama cok ağrısı oluyor kıvranıyor uyanıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…