- 31 Temmuz 2020
- 85
- 81
- 41
Yulaf, havuç, dereotu, papatya ve rezene benim fayda gördüklerim, hepsini düzenli tüketiyorum.Oglum cok sık emiyor sagarsam biberondan vermek zorunda kaliyorum bu defa meme reddi yasiyoruz. Gerci dun biberon reddi de yasadik . Ayy valla cozemiyorum ben bebek bakimini. Her seyi zor bi sevmesi kolayMochi alacaktim dogmadan ama elektrikli alinca kaldi oyle. @pamukseker11❤ in tavsiyesiyle hosaf yapip iciyorum biraz daha artti sukur.
EvetÖğretmen miydin sen canimcim
ŞükürBenim kızımda da oldu bu hafta aynı şekilde, normal dedi doktor.
Aslinda ascim olsa duzenli her seyi yesem sutum olacak daYulaf, havuç, dereotu, papatya ve rezene benim fayda gördüklerim, hepsini düzenli tüketiyorum.
Ben de yetiştiremiyorumAslinda ascim olsa duzenli her seyi yesem sutum olacak daYetistiremiyorum ya. Suyumu falan eksik etmiyorum duzenli 3 ogun yemek de yerim ama dengeli beslenmek cok onemli ve 500 kalori daha fazla yememiz gerekiyormus. Salata bile yapmaya useniyorum sut nasil artsin dimi ama
Hangi slingi kullanıyorsunuz ? Bizimki kanguru aldık sevmedi sling var bitane oda çarşaf gibiBen de memeyi tutmak istemediğinde ayakta emziriyorum, özellikle çok uykusu geldiğinde öyle yapıyor, slinge koyuyorum ayakta emzirirken bana hiç yük olmuyor, evde dolaşıyorum o şekilde, hem yürüyüş yapmış oluyorum hem de tek elle yapılacak işim varsa onu yapıyorum, bulaşık Makinesi boşalttığım bile oluyor
Minikkusbaby.com’dan almıştım, Instagram hesapları da var inceleyebilirsiniz, kullanımı çok rahat, yenidoğduğunda özellikle çok kullandım, şimdi emzirirken kullanıyorum, yaza yine işimize yarar sanırım, kumaşı keten, en sağlam kumaşlardan biri ve terletme de yapmıyor hiçHangi slingi kullanıyorsunuz ? Bizimki kanguru aldık sevmedi sling var bitane oda çarşaf gibi
Sen kullanıcak mısın?Bebeklerde bu dönemde kansızlık oluşmaya başlıyor ve bu kanın beyine oksijen taşımasını azaltacagi için zeka potansiyeline ulaşmasını engelleyebiliyor. Devletler de geleceklerine yetenekli zeki güçlü çocuklar yetiştirmek için bu dönemde demir desteği başlatiyorlar artıkşart mı değil ama işte hep en iyisi olsun isteriz ya ondan ..
Ben valla yediklerime başından beri hiç dikkat Etmiyorum yiyorum herşeyden ..Gunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
4. ay da oluyomuş doktordan duymuştum Allah yardımcın olsun canım benimkide bazen reddeddiyo açsa eğer zorluyorum napaym.Bi biz mi beslenme reddi yaşıyoruz acaba ya Bi hafta oldu bugün iyice içmek istemiyor 4 buçuk saat olmuş hala zor zor 60 ml içmiş mamasını da değiştirdim ama yok içmek istemiyor benim psikolojim bozuldu ya
Yulaf lapasıda süt yapıyor tavsiye ederim hem tadıda harika ben normaldede tüketiyordum . Süt yaptığınnı duyunca daha bi yemeye başladım ve etkisini gördüm.. ve tahin pekmezOglum cok sık emiyor sagarsam biberondan vermek zorunda kaliyorum bu defa meme reddi yasiyoruz. Gerci dun biberon reddi de yasadik . Ayy valla cozemiyorum ben bebek bakimini. Her seyi zor bi sevmesi kolayMochi alacaktim dogmadan ama elektrikli alinca kaldi oyle. @pamukseker11❤ in tavsiyesiyle hosaf yapip iciyorum biraz daha artti sukur.
Benimki daha 3 buçuk aylık bile tam olmadı Bi haftadır böyle oldu bugün iyice içmez oldu4. ay da oluyomuş doktordan duymuştum Allah yardımcın olsun canım benimkide bazen reddeddiyo açsa eğer zorluyorum napaym.
Oluyor böyle dönemler, kimisi uykuyu kimisi mamayı reddediyor, uzun sürmez emin olun genelde 1 hafta sürüyor bu tip krizler, sizin psikojiniz de bebeği etkiler kendinizi rahatlatmaya çalışın, az da olsa içsin o yeter ona zaten anne sütü de alıyordu değil mi?Benimki daha 3 buçuk aylık bile tam olmadı Bi haftadır böyle oldu bugün iyice içmez oldu
Hayır anne sütü almıyor Malesef ama onu öyle görünce çok üzülüyorum elimde değilOluyor böyle dönemler, kimisi uykuyu kimisi mamayı reddediyor, uzun sürmez emin olun genelde 1 hafta sürüyor bu tip krizler, sizin psikojiniz de bebeği etkiler kendinizi rahatlatmaya çalışın, az da olsa içsin o yeter ona zaten anne sütü de alıyordu değil mi?
Ben de fırsat buldukça yulaf lapası yapıyorum, şimdi eti yeni çıkarmış ince öğütülmüş olarak, o daha çabuk oluyor şipşak pişiyor, kıvamı da çok güzel, tavsiye ederim.Yulaf lapasıda süt yapıyor tavsiye ederim hem tadıda harika ben normaldede tüketiyordum . Süt yaptığınnı duyunca daha bi yemeye başladım ve etkisini gördüm.. ve tahin pekmez
Ben hepsini robotta çekiyorumBen de fırsat buldukça yulaf lapası yapıyorum, şimdi eti yeni çıkarmış ince öğütülmüş olarak, o daha çabuk oluyor şipşak pişiyor, kıvamı da çok güzel, tavsiye ederim.
Birden kesilecek emin olun, sağlığı yerinde olsun da hepsi gelip geçiyor.Hayır anne sütü almıyor Malesef ama onu öyle görünce çok üzülüyorum elimde değil ☹
Aaa ye artık ya, 3 aydan sonra gaz sıkıntısı zaten azalıyor ki bebeklerde , ben 3 dolar dolmaz herseyden yıyorum,dr kendisi halleder artık gazı dedi zorlu süreç bitti dedi , bulgur fln yıyorum hatta süt yapıo , sogan gaz yapıodu mesela ama süt yapıofln ,her gıdadan almaları laxım, mercımek fln cok faydalıGunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
Gaz ilacını da bıraktırdı hatta doktor bize, ben ne bulursam yıyorum gazı pek düşünmuyorum artık, ilk uc ay sorunmuş gazAslinda ascim olsa duzenli her seyi yesem sutum olacak daYetistiremiyorum ya. Suyumu falan eksik etmiyorum duzenli 3 ogun yemek de yerim ama dengeli beslenmek cok onemli ve 500 kalori daha fazla yememiz gerekiyormus. Salata bile yapmaya useniyorum sut nasil artsin dimi ama