Aaa aşı misali,? Bu açıklama nerde , cok kprkuyorum cunku ,kovid olup bebege bulastrmaktanÇok geçmiş olsun, inşallah değildir. Covid olan emziren annelerde, hastalık sıradında anneden bebeğe süt ile antikor geçiyormuş, bu bebeği koruyordur. Şuan aynı zamanda grip mevsimi de, grip olmuş olabilirsiniz.
Sizin kan gruplarınızı çaprazlayıp bebegınkı uyumsuzsa dna istiycek yada evlatlık diycektir :)))Unutmadan gıybetimi de yapayım da içimden gitsinBebeğim emmediginden beridir Allahınher günü hem beni hem eşimi arayıp süt var mı sütü yetiyor mu süt geldi mi gitti mi diye soran ve gençliğinde bi sıktı mı sütünün duvarlara kadar fışkırdıgını her fırsatta dile getiren sevgili kv, adanada bi anda coşan süt bolluğu karşısında bi defa kapıyı çalmadan odama dalarak, onun gerçekten sağılmış süt olup olmadığını teyit ettikten sonra bi daha sormadı . Şimdi yeni sorusu 'bebeğin kan grubu ne?' niyeyse artık
Bende daha yeni dogum yapmışım ilk gece bebek ağlıyor süt gelmiyor kayinvalidem.gelmiş benim 3 cocugumda foşur fosur taşıyordu bilmem ne deyip acaba ben çocuğuma yetmiyor miyum diye aglatmisti bir de kilo da kaybetmişti iyice kahrolmustum halbuki o minnacık damla bile yetiyormus sonra da artıyor bunu bilmiyor muydu da bana demedi ya da ilk 3.günde bebeklerin kilo verdiğini bal gibi biliyordu sonra doktor böyle böyle dedi deyince de ee ben dedim diyor şimdide kilosuna takik.millet kilo aldin der bu da cok emziriyorsun diyor kötü biri değil ama acayip batiyor bana yok boynunun orası pamuk doluymuş temizledik vs vsUnutmadan gıybetimi de yapayım da içimden gitsinBebeğim emmediginden beridir Allahınher günü hem beni hem eşimi arayıp süt var mı sütü yetiyor mu süt geldi mi gitti mi diye soran ve gençliğinde bi sıktı mı sütünün duvarlara kadar fışkırdıgını her fırsatta dile getiren sevgili kv, adanada bi anda coşan süt bolluğu karşısında bi defa kapıyı çalmadan odama dalarak, onun gerçekten sağılmış süt olup olmadığını teyit ettikten sonra bi daha sormadı . Şimdi yeni sorusu 'bebeğin kan grubu ne?' niyeyse artık
Aynen canim bugun full uyku tulumu baktim. Tog olanlar kalinligina deniliyor ama ben direkt polar olanlardan almak istiyorum. Digerleri terletir diye dusunuyorum. Ince olursa da altina pijama takimi giydiririm diyorum. Dogalgazi biraz iyi acariz diye dusunuyorum ama bakalim alan var mi? Yorni ve owli marka polar tulum da gordum ama yorni nin fiyati cok uygun ve memnun olan da cok. Bilemedim hangisini alayim. Carter s in de kollari dar demis biri. Avmye gidip bakmaya da korkuyorum.Uyku tul
Uyku tulumu onerısı istoyorum ben de , tork mork var hıc anlamıyorum
Allah kolaylık versinUnutmadan gıybetimi de yapayım da içimden gitsinBebeğim emmediginden beridir Allahınher günü hem beni hem eşimi arayıp süt var mı sütü yetiyor mu süt geldi mi gitti mi diye soran ve gençliğinde bi sıktı mı sütünün duvarlara kadar fışkırdıgını her fırsatta dile getiren sevgili kv, adanada bi anda coşan süt bolluğu karşısında bi defa kapıyı çalmadan odama dalarak, onun gerçekten sağılmış süt olup olmadığını teyit ettikten sonra bi daha sormadı . Şimdi yeni sorusu 'bebeğin kan grubu ne?' niyeyse artık
İyi yapmışsın cnmBen direk kendisiyle yuzlestirdim valla soruyu soruncaneden sordunuz ki şüphe mi var? dedim ve güldüm . Babasının kan grubu dedim sonra ... Çok da takmıyorum açıkçası artık . İnsanlar işte ..
Bununla ilgili çok fazla araştırma var, türkçe olarak var mı bilmiyorum ama ben who’nun sitesinde görmüştüm.Aaa aşı misali,? Bu açıklama nerde , cok kprkuyorum cunku ,kovid olup bebege bulastrmaktan
Ocakta kaynatıyorum süt ve muzlaYulafi bi ara sute koyup icine ceviz muz koyarak tukettim ama biraktim onu da. Lapayi nasil yapiyorsun?
Geçmiş olsun canım neydi belirtiler bebek nasıldı , geçen hafta bende griptim boğazım yutkunurken ağırıyordu ve çok az tat kaybı olmuştu hatta bebeğimde grip oldu çok şükür ateşimiz yoktu onu çok etkilemedide benim 4-5 güne düzeldi şimdi iyiyim çok şükür.Canım bebeği maskeli emzirmen ve ona her dokunmadan önce ellerini yıkaman lazım. Biz de korona olduk da ordan biliyorum
Bu kayınvalidelerin adındamı var bişey ya bilsede bilmesede herşey hakkında fikri olur mu insanın ya bi sus daa bişeyide yok onu bilmiyorum de yaaa o değil de benim de oğlum var kınayıp başıma gelmesinden çok korkuyorumBende daha yeni dogum yapmışım ilk gece bebek ağlıyor süt gelmiyor kayinvalidem.gelmiş benim 3 cocugumda foşur fosur taşıyordu bilmem ne deyip acaba ben çocuğuma yetmiyor miyum diye aglatmisti bir de kilo da kaybetmişti iyice kahrolmustum halbuki o minnacık damla bile yetiyormus sonra da artıyor bunu bilmiyor muydu da bana demedi ya da ilk 3.günde bebeklerin kilo verdiğini bal gibi biliyordu sonra doktor böyle böyle dedi deyince de ee ben dedim diyor şimdide kilosuna takik.millet kilo aldin der bu da cok emziriyorsun diyor kötü biri değil ama acayip batiyor bana yok boynunun orası pamuk doluymuş temizledik vs vs
Canım iyi düşünün. Kötü düşünme kronik rahatsızlık yoksa hafif geçiyor. Kardeşm ve eşi geçirdi yeni bitti ayak ağrısı dışında bir belirti yaşamadılar. İnşallah değildir olsa bile olumsuz düşünme sütünü etkilemesin.iyi geceler kızlar. Eşim akşamüstü birden ateşlendi ve boğazı indirdi. Şuan hala ateşli ve halsiz uyuyor. Onun mevsim değişikliğinde böyle yatak döşek yattığını biliyorumda şuanda çok tedirginim ya virüs kaptıysa diye
Benimde eşimin işyerınde departmanın yarıdan covgu karantınada, bırınde pozıtıf cıktı diye.. eşim degıl yakın temas olmamısguyadabelli oomaz, temas edene temas etmiş olabilir Allah korusun, bebege dokunmıcak bikaçgun bakalıö ınsallah degıllerdir..iyi geceler kızlar. Eşim akşamüstü birden ateşlendi ve boğazı indirdi. Şuan hala ateşli ve halsiz uyuyor. Onun mevsim değişikliğinde böyle yatak döşek yattığını biliyorumda şuanda çok tedirginim ya virüs kaptıysa diye
Valla baya 38.8 lerde ateş. Umarım değildir. Annesi 2 haftadır hastanedeydi bugün taburcu oldu tabii eşimde hastaneye hergün girip çıktığı için benim kafada kocaman bir soru işareti oldu. Şuan kimi nereye yatırsam onu nereye kapatsam onu düşünüyorum halaCanım iyi düşünün. Kötü düşünme kronik rahatsızlık yoksa hafif geçiyor. Kardeşm ve eşi geçirdi yeni bitti ayak ağrısı dışında bir belirti yaşamadılar. İnşallah değildir olsa bile olumsuz düşünme sütünü etkilemesin.
Bebeğe dokunamaz zaten valla parçalarım. Virüs bile olmasa, boğazında ki beta mikrobu gibi bişeyse biliyorum onun bir bebeği ne kadar yıprattığını büyük oğlumdan. Allah korusunBenimde eşimin işyerınde departmanın yarıdan covgu karantınada, bırınde pozıtıf cıktı diye.. eşim degıl yakın temas olmamısguyadabelli oomaz, temas edene temas etmiş olabilir Allah korusun, bebege dokunmıcak bikaçgun bakalıö ınsallah degıllerdir..
Degildir ınsallahBebeğe dokunamaz zaten valla parçalarım. Virüs bile olmasa, boğazında ki beta mikrobu gibi bişeyse biliyorum onun bir bebeği ne kadar yıprattığını büyük oğlumdan. Allah korusunbana bu gece uyku yok eşim son 2 haftadır çok fazla girip çıktı hastaneye annesinden dolayı aklıma her türlü şey geliyor
Polarda terletmez mi ki ve Polat'ın hammaddesinin petrol olduğunu düşününce ben hiç sıcak bakmıyorum bebeğe polar kıyafeteKizlar uyku tulumu aldiniz mi? Ici elyaf olanlar telrtir eminim cunku oglum surekli terleyen bi bebek. Carters in polar tulumlari cok hosuma gitti ama tecrubeli anneler ne yapiyor merak ettim. Bir de simdi nasil uyutuyorsunuz? Gece aklim hep bebekte hasta olur mu ya da soguk mu diye. Penye uyku tulumunu giudiriyorum altina askili zibin. Ustunu de sadece karin kismina kadar muslin ortuyorum.Bu gecis donemleri cok riskli
Welsoft denılen urunler sonbaharda dusarı cıkarken fln mı kullanılıyo, aldım ama nerde kullancam bılmıyorum:)))Polarda terletmez mi ki ve Polat'ın hammaddesinin petrol olduğunu düşününce ben hiç sıcak bakmıyorum bebeğe polar kıyafete
Bu arada ben alttan bir penye battaniye örtüyorum ayakları açıkta kalacak şekilde ve üzerine de kalın battaniyesini örtüyorum ayaklarıyla üsttekini atsada penye battaniyeyi atamıyorKizlar uyku tulumu aldiniz mi? Ici elyaf olanlar telrtir eminim cunku oglum surekli terleyen bi bebek. Carters in polar tulumlari cok hosuma gitti ama tecrubeli anneler ne yapiyor merak ettim. Bir de simdi nasil uyutuyorsunuz? Gece aklim hep bebekte hasta olur mu ya da soguk mu diye. Penye uyku tulumunu giudiriyorum altina askili zibin. Ustunu de sadece karin kismina kadar muslin ortuyorum.Bu gecis donemleri cok riskli
Geçmiş olsun canım Ya öyle bişey ki tam hastalık ayındayız herkes hasta ve şüphelenmemek elde değil anlıyorum seni ama kötü düşünme yinede önlemini al bizde grip olduk evcek bebeği hasta olanlar ellemedi bende maskeyle emzirdim, çok şükür geçti..iyi geceler kızlar. Eşim akşamüstü birden ateşlendi ve boğazı indirdi. Şuan hala ateşli ve halsiz uyuyor. Onun mevsim değişikliğinde böyle yatak döşek yattığını biliyorumda şuanda çok tedirginim ya virüs kaptıysa diye