- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Evet canım kullanicamSen kullanıcak mısın?
Aynen öyle haklısın canım. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasınçok teşekkür ettim
Çok teşekkür ederim canım ben de egzersizlere devam edicem sanırım sadece tummy time yaparken hep kusuyoruz
İnsallah canımBirden kesilecek emin olun, sağlığı yerinde olsun da hepsi gelip geçiyor.
Ya ben de cogu seyi yiyorum ama baklagil yemege korkuyorum bulguru da. Unutup patlican yedim disarida ve aciydi yemek biraz. 2 gundur fena gazi olustu. Bundan sonra az az yicem ben de mecburumGaz ilacını da bıraktırdı hatta doktor bize, ben ne bulursam yıyorum gazı pek düşünmuyorum artık, ilk uc ay sorunmuş gaz
Yulafi bi ara sute koyup icine ceviz muz koyarak tukettim ama biraktim onu da. Lapayi nasil yapiyorsun?Yulaf lapasıda süt yapıyor tavsiye ederim hem tadıda harika ben normaldede tüketiyordum . Süt yaptığınnı duyunca daha bi yemeye başladım ve etkisini gördüm.. ve tahin pekmez
Ay cok pratik bi kadinsin masaAllahBen de yetiştiremiyorumama artık uğraşmayı da bıraktım, salata yapmıyorum mesela, göbek marulu dörde bölüyorum, havucu bütün yiyorum, dereotunu doğramıyorum, rezene ve papatyayı aldım ama demlemeye vakit olmuyor çoğu zaman poşet çay olarak içiyorum, yulafı geceden sütle karıştırıyorum sabah yiyorum
Yemeği çoğu zaman dışardan söylüyorum yemek yapmaya vakit olmuyor, 6 aylık olsunlar geçecek bunların hepsi, tam oturmaya başladıklarında her şey kolaylaşıyor.
Merhaba, bebeğin kız mı erkek mi? Kaç kg doğdu, ayda kaç gram aldı, bunların hepsi şuanki kilosu için etken, kaç gram almış bu ay ?merhaba bebeğim 4 aylık oldu şu an 6 kilo kilo alımı azaldı sadece anne sütü aalıyor mama almıyor hiç istemiyor biberon da asla almıyor gelişimi ayının hareketleri falan normal ama bu ay kilo alımı baya azaldığı için üzülüyorum sizler hangi mamayı veriyorsunuz acaba bebeğim amanın tadını mı sevmedi aptamil kullanıyorum
1 su bardağı süt ve 3-4 kaşık yulafı karıştırarak pişirin, pişerken içine tarçın eklerseniz hoş oluyor, kıvam aldıktan sonra ocaktan alıp içine 1 tatlı kaşığı tereyağı, üzerine biraz bal, orjinali böyle ama kilo problemi varsa bal veya yağ koymadan da olur, üzerine muz ve fıstık ezmesi çok yakışıyor, biraz da Hindistan cevizi. Kıvamını damak tadınıza göre sütü artırarak veya azaltarak ayarlayabilirsiniz.Yulafi bi ara sute koyup icine ceviz muz koyarak tukettim ama biraktim onu da. Lapayi nasil yapiyorsun?
Yapayim ben de cok tesekkur ederim1 su bardağı süt ve 3-4 kaşık yulafı karıştırarak pişirin, pişerken içine tarçın eklerseniz hoş oluyor, kıvam aldıktan sonra ocaktan alıp içine 1 tatlı kaşığı tereyağı, üzerine biraz bal, orjinali böyle ama kilo problemi varsa bal veya yağ koymadan da olur, üzerine muz ve fıstık ezmesi çok yakışıyor, biraz da Hindistan cevizi. Kıvamını damak tadınıza göre sütü artırarak veya azaltarak ayarlayabilirsiniz.
Ben vakit olmadığı için akşamdan kavanoza süte koyuyorum yulafı, arada çalkakıyorum, ertesi gün soğuk soğuk yiyorum yine muzla Veya başka meyvelerle.
Ya ben de cogu seyi yiyorum ama baklagil yemege korkuyorum bulguru da. Unutup patlican yedim disarida ve aciydi yemek biraz. 2 gundur fena gazi olustu. Bundan sonra az az yicem ben de mecburum
Merhaba bebegim 2 ay inanilmaz gazliydi salatalik bile yemiyordum siz dusunun halimiMerhaba,
Bulguru yiyebilirsiniz bence. Ben başından beri yiyorum. Sütü gerçekten arttırıyor. Başından beri yediğim için gaz yapıyor mu onu da bilemedim. Belki de bebek yedikçe alışmıştirŞimdi yeni yeni mercimek ve diğer baklagillere başlayacağım. Bunları yiyemiyordum korkudan.
Iyi tatiller size canim ama bildigim kadariyla 6 ay kullanilmiyor. Oglen gunesinde olmadan bir muddet gunese cikartsan sorun olmaz herhalde. Gunes artik yaz gibi yakmaz benceKızlar bir hafta antalyada olcaz, villa tarzı biyer. Gübes kremı kullanmalımıyım bebegıme? Bılgısı olan? Biyerde 6 aydan once kullanmayın duyordu
Ben her şeyden yiyorum çok pis Bogazim galibaMerhaba,
Bulguru yiyebilirsiniz bence. Ben başından beri yiyorum. Sütü gerçekten arttırıyor. Başından beri yediğim için gaz yapıyor mu onu da bilemedim. Belki de bebek yedikçe alışmıştirŞimdi yeni yeni mercimek ve diğer baklagillere başlayacağım. Bunları yiyemiyordum korkudan.
Kızlar bir hafta antalyada olcaz, villa tarzı biyer. Gübes kremı kullanmalımıyım bebegıme? Bılgısı olan? Biyerde 6 aydan once kullanmayın duyordu
Kızlar 2 gündür atesim 38 lerde birazda öksürük başladı koronadan şüphe ediyorum nasil bebeği emzirebilirim maske takayim.tmm ama gun boyu maskeli mi olayim
Ben her şeyden yiyorum çok pis Bogazim galiba
Özel mi alıcaksın yoksa sğlık ocağının verdiğini mi?Evet canım kullanicam
Ben şimdiye kadar gerek bebeğime gerek kendime takviyeleri hep Ocean marka kullandım . Demiri de ondan kullanırım muhtemelen.Özel mi alıcaksın yoksa sğlık ocağının verdiğini mi?