Öncesinde vermek istemedim, bağışıklığını etkilememek için. Vücudunun savaşmayı öğrenmesi lazım. Bilmem ne kadar doğru bu konuda söylenen çok fazla şey var. Neyse ki şuanda daha iyi
Mamaspapas ocorro yada inglisina apticaKizlar merhaba ben bebek arabası almamistim. Yegenimden kalan vardı ama o da çok güvenlikli gelmiyor bana. Yeni almam lazım onerebileceginiz bir marka model var mı? Kullanıp memnun kalanlar yardım edebilirler mi?
Ek gıdaya süt ürünü en başta sadece yoğurt veriyorsun o da evde mayalanmış olunca sorun olmuyor. Muhtemelen inek sütü alerjisi var. Keçi ya da manda sütü yoğurdu yapabilirsin. Bu arada alerji bir süre sonra azaarak geçiyormuş. Sen tabi yine doktora sorarsın en doğrusunuİyi akşamlar arkadaşlar. Alerjimiz, geçmeyen konak ve kızarıklıklarımız için deneyimlediklerimi yazıcam. Aşağı yukarı 10 gün oldu alerji tanısı koyulalı ve ben o gündür sıkı bir süt ürünleri diyeti yapıyorum. İçeriğinden emin olmadığım herşeyi listemden çıkardım ekmek dahil. Sebze meyve ve et ağırlıklı besleniyorum. Bol su hoşaf içiyorum tabii. Doktorumuz mustela stelatopia krem önerdi kızarıklıklar için ama fayda göremedik.nemlendiriciliği güzel ama çözüm olmadı. Fakat tüm vücut masajı için kullanabiliriz. Hipokort ile değiştirdik kremi fakat lütfen böyle bişey başınıza gelirse doktora danışmadan kullanmayın kortizonluymuş bu krem. Kremi iki parmağımın arasında inceltip parmağımın üstünde kalanı sürüyorum. Buna rağmen tek seferde geçirdi. Duş sonunda son döktüğüm suya bebek yağı damlatıyorum karıştırıp vücuduna son kez döküyorum. Geçmeyen konağımızı babenin konak şampuanı ve mustelanın konak kremi tek seferde çözdü. Aylardır boşuna yıpranmışız. Çok şükür uykuları bile daha derin şimdi can acısından uyuyamıyordu sanırım. Şimdi kafamdaki tek soru işareti ek gıdaya geçişimizde ben bu çocuğa kalsiyum desteğini nasıl sağlıcam? Süt ürünlerini nasıl vericem. Bir sonraki doktor ziyaretimizde bunu öğrenmeliyim.
Of benimkinin acilen tutmasi gerek ya. Meme olmadan asla uyumak istemiyor.Canım ben bibs de aldım onu da tutmadı benimki
Canım ben Joie Litetrax 4 kullanıyorum maşaAllah memnunum tavsiye ederim
Aslında aşıya gitmeden yarım saat önce Calpol verseydin daha iyi olabilirdi. İnşaAllah hayırlısıyla
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın napıyosun? Alışabildiniz mi
Bayanlar mama tavsiyesi alıcam sizlerden , hangisi iyi kötü hiç bilgim yok ..
Patlıcan çok tükettim. Közlenmiş karnıyarık kıxartma. Gaz yaptığno bilmiyordum. Ama baklagil hayır. Mercimek de. Kış gelince de en çok içtiğim şey mercimek çorbası. Nasıl içmeden duracağım bilmiyorumGunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
Yaa ay ben yiyorum ya ben hiç secmedim bı mercimek içmiyordum artık onuda içiyorum.Artik gazimizda yok öyle şükür ve çiş sikintimiz vardı inanın bol çorba için mercimek o bu su hepsini o kadar rahat çiş yapmaya başladı ki çocuk şükürler olsun .Gunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
2 tane 1 karma 1 zaturre. Yanlış bilmiyosam. Zaten bana sorarsan zaturre çok huysuz yaptı. Çünkü 2 ay karmasında böyle bişey yaşamadık. Ateş çok hafifti. Ama dehşet bela bi çocuk oldu. Şimdi biraz daha sakin. Vücut kendi kanını üretirken yardımcı olması içinmiş. Ama ne bileyim ben büyükte kullanmadım böyle bişey. İlla gerek var mı bilemedim.Bu ay ki aşılar 2 tanemi kaç tane vuruldu .. nasıl ateş yaptımı bizimde haftaya ..birde kan damlası ne için verdiler
Ben yiyorum. Zaten şuan sadece onları yiyebiliyorum. Allerjiden dolayıGunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
Farketmiyo yani hiçbiriCanim ben ilk Aptamil verdim derken 2.5 aylikta Bebelac geçtik.ikisinide sevdi derken bi buçuk iki hafta biberon reddi yaşadık mamadanmi dedik Aptamil aldık öyle böyle derken sütumde var ama icirdik bitti ve Bebelac vardı onu da verdik onuda içti.Bizimki ikisindende memnun ama Aptamil daha sekerliymis eczaneler dedi.Ama nettede okudum Aptamil milumil diye varmış onuda her bebek iciyormus.
Sma hippi herkes aslında hepsinden memnun çünkü içerikleri genelde aynı.
Ya bizimki bu aralar aşı olmasada huysuz yA her akşam uykuya geçmeden önce bağrıyo ağlıyo ne yapsak ne etsek susmuyo desene aşıda olursa yandık2 tane 1 karma 1 zaturre. Yanlış bilmiyosam. Zaten bana sorarsan zaturre çok huysuz yaptı. Çünkü 2 ay karmasında böyle bişey yaşamadık. Ateş çok hafifti. Ama dehşet bela bi çocuk oldu. Şimdi biraz daha sakin. Vücut kendi kanını üretirken yardımcı olması içinmiş. Ama ne bileyim ben büyükte kullanmadım böyle bişey. İlla gerek var mı bilemedim.
Patlıcan çok tükettim. Közlenmiş karnıyarık kıxartma. Gaz yaptığno bilmiyordum. Ama baklagil hayır. Mercimek de. Kış gelince de en çok içtiğim şey mercimek çorbası. Nasıl içmeden duracağım bilmiyorum
Ben yiyorum. Zaten şuan sadece onları yiyebiliyorum. Allerjiden dolayı
Aslinda bizimkinin de gazi kalmadi cok sadece sabaha dogru hafif gazi oluyor ama aseriyorum resmen ozellikle mercimek corbasiYaa ay ben yiyorum ya ben hiç secmedim bı mercimek içmiyordum artık onuda içiyorum.Artik gazimizda yok öyle şükür ve çiş sikintimiz vardı inanın bol çorba için mercimek o bu su hepsini o kadar rahat çiş yapmaya başladı ki çocuk şükürler olsun .
Canim ben dogumdan once baya arastirmistim ve hipp e karar vermistin. Golden goat da var keci sutlu ama hipp tercih ettim. Seker hic yok icinde. Organik urunlerden yapilmis cogu icerigi ama icinde nisasta var malesef ve palm yagi vardi ama yapacak bisi yok. Biraz butceli bi mama oglum seviyorFarketmiyo yani hiçbiri
BenGunaydin kizlar. Ben hala baklagil yemiyorum patlican da yemiyorum gaz yapacak diye ama cok ozledim bunlari yemeyi. Yiyen var mi mercimek corbasi veya kuru fasulye falan
Bizimki bide alerji mamasına geçecek onun tadından ve kokusundan iyice soğuyacak diye korkuyorumNormalde emzirenlerde 3. Aylarda meme reddi yasamaya başlıyorlar, belki bizimkide aynisdirinsallah gecer ama bende bi an ayni şeyleri düşünmüştüm, ya sut icmezse neyle beslenicek diye neyseki geciyor cok sukur ama yinede eskisi kadar cok yemiyor yine biraz azalma var, 5 olcekten 4 e düştük.
Yok canım yaptırmadık sünneti. Büyüyünce kısmetseYa bizimki bu aralar aşı olmasada huysuz yA her akşam uykuya geçmeden önce bağrıyo ağlıyo ne yapsak ne etsek susmuyo desene aşıda olursa yandıkbirde siz sünnet yaptrdnz dimi , dün hastneye gittik devlet hastensine pandemiden dolayı yapmıyoruz dedi özeller yapıyor mu ?
Hep başka şehirdeydim ikamet ettiğimiz yere yeni geldim burdaki sağlık ocağına hiç gitmedim. Benim oğlanın 2 aylıkken kola yapılan aşı yeri bugün şişmiş ona üzüldüm neden acabaAşı için gün vermemişlermiydi. Benekler oldu 5-6 tane sonra geçtiler. Ateş çok az. Ama huysuzlukkkk offf diyorum offf.