2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hep başka şehirdeydim ikamet ettiğimiz yere yeni geldim burdaki sağlık ocağına hiç gitmedim. Benim oğlanın 2 aylıkken kola yapılan aşı yeri bugün şişmiş ona üzüldüm neden acaba
Ama verem aşısı öyle oluyo zaten. Bana öyle söylemişlerdi yaptıklarında 1-2 ay sonra kabarıcak korkma demişlerdi

Yok denemedim. Sizde de var mıydı aynı durum? Bizim allerjiye bağlı egzama oldu.
Yok denemedim. Sizde de var mıydı aynı durum? Bizim allerjiye bağlı egzama oldu.
Benim kızımda farklı bir nedenle kızarıklık oldu, onun için vermişti doktor ama sizinle aynı bebeği olan bir arkadaşım da kullandı bunu, çok ilerlemediyse iyi gelebilir.

japon88 japon88 ya canım bir şey soracağım, senin bebiş ne zaman dönmüştü ilk? Bizimki dönecek gibi durmuyor ona canım sıkılıyor acaba erken mi ki 🤔
Hiç not etmedim ki. Ama rahat 3-4 hafta vardır o ilk dönmeden sonra denemedi bidaha. Sonra kendi başına tekrar uğraştı. 26 eylüldede rahat desteksiz dönmeye başlamış. Kolunu kurtarıp kafayı kaldırmaya falan başlamış. Ne kadar oldu ki senin bebe. Bi de söyle bi durum var bizimki şans eseri denk gelmişte olabilir ben desteklemedim ama sen biraz destekle hem sağa hem sola dönüş yaptır nasıl yapacağını öğrendiğinde hiç beklemediğin bi an kendisi dönüverir. Kız mı bebeğin?

Benim kızımda farklı bir nedenle kızarıklık oldu, onun için vermişti doktor ama sizinle aynı bebeği olan bir arkadaşım da kullandı bunu, çok ilerlemediyse iyi gelebilir.
Bebek için özel mi? Alayım ondanda kızarıklık geçti kaşıntı var hala biraz

Merhabalar,
Ben de Haziran annesiyim. Arada yazdıklarınızı okuyordum fırsat buldukça. Ben de yazmak istedim :) Kızım 3 ay 17 günlük. Bu aralar sürekli çığlık atıyor. Sizlerde de var mı bu durum yoksa bizimkinin huyu mu böyle acaba? Arastirdigim kadarıyla bu ay çığlık atmalar başlıyormuş ama bizimki biraz fazla cigirtkan gibi. Bı de numaradan ağlamalar da yapıyor. Her duruma karşı farklı sesler geliştirdi :)

japon88 japon88 ya canım bir şey soracağım, senin bebiş ne zaman dönmüştü ilk? Bizimki dönecek gibi durmuyor ona canım sıkılıyor acaba erken mi ki 🤔

Merhaba, dönmesi için her gün düzenli tummy time yani karın üstü egzersizleri yaptırmanızı öneririm. Karsısina sevdiği oyuncakları koyun. Bırakın egzersiz yapsin. Sağına soluna dönmeye teşvik edin. Sıkılana kadar yaptirin. Önce sağa ya da sola yatık durmaya başlıyor. Sonra kendilignden donuveriyor. Belki başlamıştır bile ama farketmemizsinizdir :)

Merhabalar,
Ben de Haziran annesiyim. Arada yazdıklarınızı okuyordum fırsat buldukça. Ben de yazmak istedim :) Kızım 3 ay 17 günlük. Bu aralar sürekli çığlık atıyor. Sizlerde de var mı bu durum yoksa bizimkinin huyu mu böyle acaba? Arastirdigim kadarıyla bu ay çığlık atmalar başlıyormuş ama bizimki biraz fazla cigirtkan gibi. Bı de numaradan ağlamalar da yapıyor. Her duruma karşı farklı sesler geliştirdi :)
Aynen öyle bizde 2 gün sonra 4 ay olcaz ama bundan 1-2 hafta öncede ve hala da devam ediyor bağırmaları.

Tesekkur ederim canim .. tasinmak benim kaderim, yaşam felsefem oldu. Hamileyken de taşındım. hatta kizlik soyadim da yolcu ve bebekligimden beri ordan oraya taşınıp durdum alıştım artık 😅 Kuzu canı isterse kırk yılda bir 2-3 dk emiyor istemezse hiç .. ama genel beslenme şeklimiz artık sağarak verme şeklinde 😊
Bayılırım becerikli ve dayanıklı hatunlara ben ev dağılınca bile ağlıyorum bazen 🙃meme reddinin bir çeşidinide biz yaşıyoruz gündüz bazen red bazen emiyor gece memeye yapışık uyuyor kısacık emip ağladığı için kilo alıyormu ondan endişeleneiyorum sürekli 🧐

X