- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
İnsallah bizimde geçicidir ya 4 saat 5 saat boyunca bişey içmek istemiyor itip duruyor ağlıyorBenimkide 1 hafta 10 gun kadar sutunu cok az icti 2 olcek civari, normalde 4 5 içerken, biberonu hep atti agzindan, kucakta gezdirerek zor icirdim 2 olcegi ama gecti cok sukur normale döndü, ben yinede eve hippin 4 aylik kasik mamaları var ondan aldim ne olur olmaz diye gerek kalmadi cok sukur
Canım bizimki bibs marka tutuyorCanim hangi emzigi aldi bebegin. Bizimki tutmuyor artik. Damaksiz kullaniyorum diye mi ama ilk 1 yil damaksiz oneriyorlar. Kaucuk mu alsam. Inatla atiyor agzindan ki eskiden cok guzel tutardi
Kabiz yapiyor diyorlar. Bizim de cuma gunu asimiz kabiz yaparsa 6 aya kadar kullanmicamBu arada dün aşıya gittiğimizde kan damlasıda verdiler çocuğa kullanmam için.
Ben de onu alayim diyorum canim sendin galiba gecen gun yazmistin diye baktim. Sekli semali de cok hosuma gittiCanım bizimki bibs marka tutuyor
Hadii yaaa. Başlamamıştım zaten. Zaten tuvaletimiz meseleydi tekrar sorun yaşamak istemiyorum. Yaa ben büyük oğlanda böyle şeyler kullanmadım ya. Bunlar sonradan mı çıkmış.Kabiz yapiyor diyorlar. Bizim de cuma gunu asimiz kabiz yaparsa 6 aya kadar kullanmicam
Saglik ocaginin verdikelrinde zatwn paraben var diye biliyorum. Ben d vitaminini de ocean kullaniyorum. Doktora danis iatersen canim ya da ozel damlalardan al olmazsa. Evet her sey yenileniyor eskisi gibi degilHadii yaaa. Başlamamıştım zaten. Zaten tuvaletimiz meseleydi tekrar sorun yaşamak istemiyorum. Yaa ben büyük oğlanda böyle şeyler kullanmadım ya. Bunlar sonradan mı çıkmış.
Aa nedenki 4. Ayda kan damlasına mı baslıyoruz ki.ates falan oldumu canım, ates dusurucu verdınmı ,Bu arada dün aşıya gittiğimizde kan damlasıda verdiler çocuğa kullanmam için.
Evet d vitaminini bizde acd3 kullanıyoruz. Sorayımbakalım şu kan damlasınıda . Teşekkür rderimSaglik ocaginin verdikelrinde zatwn paraben var diye biliyorum. Ben d vitaminini de ocean kullaniyorum. Doktora danis iatersen canim ya da ozel damlalardan al olmazsa. Evet her sey yenileniyor eskisi gibi degil
Öyleymiş. Bilmiyodum. Bir de diş çıkınca dişlerine değmesin diye tembihledi. Calpol verdim ama ateşi olduğu için değil huzursuzluğu ağlaması bitsin sakinleşsin diye fayda etmedi. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sakince gelip geçer sizin bizi yorduAa nedenki 4. Ayda kan damlasına mı baslıyoruz ki.ates falan oldumu canım, ates dusurucu verdınmı ,
Ben de onu alayim diyorum canim sendin galiba gecen gun yazmistin diye baktim. Sekli semali de cok hosuma gitti
Kizlar merhaba ben bebek arabası almamistim. Yegenimden kalan vardı ama o da çok güvenlikli gelmiyor bana. Yeni almam lazım onerebileceginiz bir marka model var mı? Kullanıp memnun kalanlar yardım edebilirler mi?
Öyleymiş. Bilmiyodum. Bir de diş çıkınca dişlerine değmesin diye tembihledi. Calpol verdim ama ateşi olduğu için değil huzursuzluğu ağlaması bitsin sakinleşsin diye fayda etmedi. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sakince gelip geçer sizin bizi yordu
Kızlar napiyorsunuz ? Biz ağrıya geldik yerleştik çok şükür
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın napıyosun? Alışabildiniz mi
Havanın biraz daha serin olması dışında benim için değişen pek bişey olmadı yine evdeyim
Evet onu yapicam. Sosyal mesafe acisindan da baya geniş sokaklar falan buyuksehirler gibi kalabalık değil bizim evi tuttuğumuz yer ...Aslında güzel olur etrafı bebek arabasıyla keşfetmek
Öncesinde vermek istemedim, bağışıklığını etkilememek için. Vücudunun savaşmayı öğrenmesi lazım. Bilmem ne kadar doğru bu konuda söylenen çok fazla şey var. Neyse ki şuanda daha iyiCanım ben bibs de aldım onu da tutmadı benimki
Canım ben Joie Litetrax 4 kullanıyorum maşaAllah memnunum tavsiye ederim
Aslında aşıya gitmeden yarım saat önce Calpol verseydin daha iyi olabilirdi. İnşaAllah hayırlısıyla
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın napıyosun? Alışabildiniz mi
Start verildi. Şafak kaç :)Kızlar napiyorsunuz ? Biz ağrıya geldik yerleştik çok şükür