- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 34
Ooo az kalmış ben 8 yıldır doğudayım1 gitti 499 kaldı
Ama verem aşısı öyle oluyo zaten. Bana öyle söylemişlerdi yaptıklarında 1-2 ay sonra kabarıcak korkma demişlerdiHep başka şehirdeydim ikamet ettiğimiz yere yeni geldim burdaki sağlık ocağına hiç gitmedim. Benim oğlanın 2 aylıkken kola yapılan aşı yeri bugün şişmiş ona üzüldüm neden acaba
Öyle mi içime su serptin bana demediler bende korktum iltihap alerji falan diyeAma verem aşısı öyle oluyo zaten. Bana öyle söylemişlerdi yaptıklarında 1-2 ay sonra kabarıcak korkma demişlerdi
Bizimki de oyle, hatta kabuk bagladı yarıdı düştü flnÖyle mi içime su serptin bana demediler bende korktum iltihap alerji falan diye
Bizimkide kızarık kabarmadı henüz daha biz biraz geç yaptırmıştık ya ondanÖyle mi içime su serptin bana demediler bende korktum iltihap alerji falan diye
Bende bugün fark ettim gerçi dün yoktu bizimki geç oldu o zamanBizimki de oyle, hatta kabuk bagladı yarıdı düştü fln
Bizim ki iltihaplı sivilce olur ya öyle bir şeyBizimkide kızarık kabarmadı henüz daha biz biraz geç yaptırmıştık ya ondan
Yok denemedim. Sizde de var mıydı aynı durum? Bizim allerjiye bağlı egzama oldu.
Benim kızımda farklı bir nedenle kızarıklık oldu, onun için vermişti doktor ama sizinle aynı bebeği olan bir arkadaşım da kullandı bunu, çok ilerlemediyse iyi gelebilir.Yok denemedim. Sizde de var mıydı aynı durum? Bizim allerjiye bağlı egzama oldu.
Ben arada geceleri veriyorum, eczacım da doktorumuz da golden goat önerdi.Bayanlar mama tavsiyesi alıcam sizlerden , hangisi iyi kötü hiç bilgim yok ..
Teşekkür ederim aklımda bulunsunBen arada geceleri veriyorum, eczacım da doktorumuz da golden goat önerdi.
Özel miydi canım, mesai saaatler nasıl, emzırmeye gdip gelcek msn, hayırlı olsun kim bakcakKızlar selam nabersiniz? Bende 19 Haziranda doğum yaptım ☺ Yeni bir maratona başladık çok şükür. Yatın işbaşı yapıyorum umarım ilk günü bebeğin sorunsuz geçer
Bende 14 eylülde başladım işe duygu yönünden kötü oluyorKızlar selam nabersiniz? Bende 19 Haziranda doğum yaptım ☺ Yeni bir maratona başladık çok şükür. Yatın işbaşı yapıyorum umarım ilk günü bebeğin sorunsuz geçer
Hiç not etmedim ki. Ama rahat 3-4 hafta vardır o ilk dönmeden sonra denemedi bidaha. Sonra kendi başına tekrar uğraştı. 26 eylüldede rahat desteksiz dönmeye başlamış. Kolunu kurtarıp kafayı kaldırmaya falan başlamış. Ne kadar oldu ki senin bebe. Bi de söyle bi durum var bizimki şans eseri denk gelmişte olabilir ben desteklemedim ama sen biraz destekle hem sağa hem sola dönüş yaptır nasıl yapacağını öğrendiğinde hiç beklemediğin bi an kendisi dönüverir. Kız mı bebeğin?japon88 ya canım bir şey soracağım, senin bebiş ne zaman dönmüştü ilk? Bizimki dönecek gibi durmuyor ona canım sıkılıyor acaba erken mi ki
Bebek için özel mi? Alayım ondanda kızarıklık geçti kaşıntı var hala birazBenim kızımda farklı bir nedenle kızarıklık oldu, onun için vermişti doktor ama sizinle aynı bebeği olan bir arkadaşım da kullandı bunu, çok ilerlemediyse iyi gelebilir.
japon88 ya canım bir şey soracağım, senin bebiş ne zaman dönmüştü ilk? Bizimki dönecek gibi durmuyor ona canım sıkılıyor acaba erken mi ki
Aynen öyle bizde 2 gün sonra 4 ay olcaz ama bundan 1-2 hafta öncede ve hala da devam ediyor bağırmaları.Merhabalar,
Ben de Haziran annesiyim. Arada yazdıklarınızı okuyordum fırsat buldukça. Ben de yazmak istedim :) Kızım 3 ay 17 günlük. Bu aralar sürekli çığlık atıyor. Sizlerde de var mı bu durum yoksa bizimkinin huyu mu böyle acaba? Arastirdigim kadarıyla bu ay çığlık atmalar başlıyormuş ama bizimki biraz fazla cigirtkan gibi. Bı de numaradan ağlamalar da yapıyor. Her duruma karşı farklı sesler geliştirdi :)
Bayılırım becerikli ve dayanıklı hatunlara ben ev dağılınca bile ağlıyorum bazenTesekkur ederim canim .. tasinmak benim kaderim, yaşam felsefem oldu. Hamileyken de taşındım. hatta kizlik soyadim da yolcu ve bebekligimden beri ordan oraya taşınıp durdum alıştım artıkKuzu canı isterse kırk yılda bir 2-3 dk emiyor istemezse hiç .. ama genel beslenme şeklimiz artık sağarak verme şeklinde