Annemler Denizli de buraya direk uçuş yok İstanbul aktarma gelmesi lazım otobüs 24 saat neredeyse hâl böyle olunca 1 hafta gelip gitmeleri imkansız.Gercekten bebek buyutmek zor cnim. Arada 1 hafta da olsa yanina birileri gelse yardimci olur sen de rahatlarsin bence. Uyku da galiba mizac gibi bisi. Bazi bebekler iyi uyuyor. Ishal devam ederse bence gaita tahlili ver canim. Yazik cocuga. Bir de sen de patates muz tarzi seylerle beslen ozellikle her gun yogurt bol.bol ye. Probiyotik ihtiyaci var cunku. Biogaia veya maflor bunlar bagirsak duzenliyor cunku. Okula da baslamissin canim off calisan anne olmak ne zor ya2 yil ucretsiz izin alabilsem keske
Evet canım öyle yaziyo yatmış oluyoCanim ben e devletten baktim ödeme aşamasında yaziyor yani alabilirmiyiz oyleni demek istiyor
Ödeme aşamasında yazıyodu canimEvet onu diyorum e devlete bakıyorum ödeme aşamasında diyor ptt gittiğimde hesapta yok diyor sende ne yazıyordu
Öğretmenim canım eğitime zaten ara verildi bir de şimdi başlamazsam daha başlayamam alışırım. Bir de izin hakkımı kullanırsam tayin olayımız da geçikir. Bismillah deyip başladık Allah bir kolaylık verir inşallahYaaa kac gunluksunuz, ozel de mısın meslegın ne, ucretsız kullanmıycan ozaman. Allah yardımcın olsunkaşık biberona iyi dıyolar
Ben babybjörn kullanıyorum aşırı memnunum. Takıp çıkarması, tek başına bağlaması aşırı rahat. Bele ve sırta çok yük bindirmiyor. Tavsiye ederim. Ama bebeğin sevip sevmeyeceğinden emin değilsen daha uygun bir markayla deneme yapabilirsin ama alacağın kangurunun ergonomik olması çok çok önemli kanguruda bebeğin omurga ve kalçasına yük bindiği için. Tam M şeklinde pozisyon alıyor olması lazım bacaklarının. Ergobaby ve babybjörn çok iyi bu konuda. Ben benim kangurunun linkini atayım bakmak istersen.Kızlar kanguru tavsiyesine ihtiyaçım var
Ya ben adet bile olmuyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı? Adetime 2 gün kaldı çok heyecanlıyım
Ben oldum canım gecen ay. Eskiden nasılsa öyle başladı bitti pek bi değişiklik olmadı.Ya ben adet bile olmuyorum
Hadi ya nerdeyse 3 ay oldu olmadım ama akintim çok rahatsız edici olsam da kurtulsamBen oldum canım gecen ay. Eskiden nasılsa öyle başladı bitti pek bi değişiklik olmadı.
Ayy evet akıntı çok sinir ediyo insanı. İnşallah en kısa zamanda olursun canımHadi ya nerdeyse 3 ay oldu olmadım ama akintim çok rahatsız edici olsam da kurtulsam
Senin de oylemiydi canım akintim hiç kesilmedi sürekli ped degistiriyorumAyy evet akıntı çok sinir ediyo insanı. İnşallah en kısa zamanda olursun canım
Cnm çok sagolBen babybjörn kullanıyorum aşırı memnunum. Takıp çıkarması, tek başına bağlaması aşırı rahat. Bele ve sırta çok yük bindirmiyor. Tavsiye ederim. Ama bebeğin sevip sevmeyeceğinden emin değilsen daha uygun bir markayla deneme yapabilirsin ama alacağın kangurunun ergonomik olması çok çok önemli kanguruda bebeğin omurga ve kalçasına yük bindiği için. Tam M şeklinde pozisyon alıyor olması lazım bacaklarının. Ergobaby ve babybjörn çok iyi bu konuda. Ben benim kangurunun linkini atayım bakmak istersen.
BabyBjörn Light Grey Kanguru Mini 3d Cotton Jersey | Trendyol
Trendyol.com sayesinde BabyBjörn ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.ty.gl
999 tlcikmiş buBen babybjörn kullanıyorum aşırı memnunum. Takıp çıkarması, tek başına bağlaması aşırı rahat. Bele ve sırta çok yük bindirmiyor. Tavsiye ederim. Ama bebeğin sevip sevmeyeceğinden emin değilsen daha uygun bir markayla deneme yapabilirsin ama alacağın kangurunun ergonomik olması çok çok önemli kanguruda bebeğin omurga ve kalçasına yük bindiği için. Tam M şeklinde pozisyon alıyor olması lazım bacaklarının. Ergobaby ve babybjörn çok iyi bu konuda. Ben benim kangurunun linkini atayım bakmak istersen.
BabyBjörn Light Grey Kanguru Mini 3d Cotton Jersey | Trendyol
Trendyol.com sayesinde BabyBjörn ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.ty.gl
Evet canım pek uygun olduğunu söyleyemem :)) pembe ve mavi renkleri indirimdeydi 600 küsür olması lazım ama yinede piyasada çok daha uygun fiyatlı kangurular var. Ergonomik olmasına dikkat et yeter canım. Bir de yalnızken takıp çıkarman kolay olsun :)999
999 tlcikmiş bu
Tmm cnm ama ben değil eşim kullanıcak inşallahEvet canım pek uygun olduğunu söyleyemem :)) pembe ve mavi renkleri indirimdeydi 600 küsür olması lazım ama yinede piyasada çok daha uygun fiyatlı kangurular var. Ergonomik olmasına dikkat et yeter canım. Bir de yalnızken takıp çıkarman kolay olsun :)
Evet canım. Adetim başlamadan önce öyleydiSenin de oylemiydi canım akintim hiç kesilmedi sürekli ped degistiriyorum
Emzırıyormusun, sadece anne sütü ile besleyenlerde gec oluyo diye bılıyorumBen oldum canım gecen ay. Eskiden nasılsa öyle başladı bitti pek bi değişiklik olmadı.
Oyyy Allah kolaylık versın canım , ben de ozeldeyim , dogum izni bitti ,6 ay da ucretsız alcam sanırım , işten şimdiden cok sogudum nasıl başlıcam bılmem , aklın bebekte kalıyodur ,şeytan dıyor 2-3 senecalısma hayatına ara ver ama ozmnda maddi iyikosullar saglayamam işte hersey onlar içinÖğretmenim canım eğitime zaten ara verildi bir de şimdi başlamazsam daha başlayamam alışırım. Bir de izin hakkımı kullanırsam tayin olayımız da geçikir. Bismillah deyip başladık Allah bir kolaylık verir inşallah
Ben boroosh baby kanguru aldım yeni geldi daha kullanmadım, burda bir arkadaş memnundu ,bakalım kullanınca yazarım yine. Şuan bıkaçgun karantinada sonra yıkancak bize katılmsı için 1 haftalık dezenfekte süresi var :))))))Kızlar kanguru tavsiyesine ihtiyaçım var