- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Gunduz iyi beslenirse doyarsa keyifliyse gece iyi uyur dedi doktor, doymuo olabilirmi,anne sutumu mama mı alıo, birde uyaran cokmu odasında ışık ses vs?
Gece uyaranlar yok canim sessiz ortam zaten ama uyaniyor ve derin uyumuyor. Doymuyor olabilir belki de ama doymasa aglar gunduzleri. Mama sadece aksam uzeri ve sabah veriyorum hatta genelde sadece sabah veriyorum aksam uzeri vermedigim cok oluyor. Kilosu iyi sukur bu yuzden de mama vermek iatemiyorum sutumle beslensin istiyorum. 6 aya kadar sabrediyorum canim sonra zaten gece uyumadan besleyici bisiler veririm diye dusunuyorum.Uyku egıtımı ne zmn verılıyo, daha erken degılmı , bizede anlat
Uyku egitimi de 4. Aydan sonra veya 6 dan sonra vermeye baslayan var ama ben egitimleri mantikli bulamadim. Bildigin agltma uzerine veriliyor o parali egitimler genelde. En fazla 2 yil boyle olacak bir sey icin cocgumun guven duygusunu zedeleyemem cunku bana ihtiyaci oldugu icin veya sevgimi istedigi icin uyaniyor. Evet uykuya da gelisimi icin ihtiyaci var oldugu icin evde orta halli bir duzenimiz olsun diye ugrascam ama cok da zorlamicam. Bakalim hele evime geceyim de insaAllah zorlanmam